Ja tak tylko z ciekawosci wtrace
to zwiekszenie ekonomii to tylko na u68 ma byc czy bedzie tez na innych uniach np. na Draco?

Vasco napisał(a):
choćby to, że nie podano ilości głosów oddanych na inne prędkości.
Vasco napisał(a):
Art napisał(a):
Robię co mogę, na UF przyjdzie nam jeszcze poczekać, zatem zmiana prędkości mogłaby nieco 'ożywić' martwiaka :p
Art napisał(a):
W tym momencie chodziło mi o to, żeby zwolennicy jednej prędkości nie zaważyli nad wyborem, nie stanowiąc większości. Dlatego teraz, nawet przeciwnicy zmian mają możliwość oddania głosu (głos można także zmieniać w trakcie trwania ankiety)
Zawisz napisał(a):
No nic, ja głosuję na x5, jak ma być rozpierdziel, to na maxa.
Macmichael1 napisał(a):
I na co ci przeciwnicy zmian mają głosować, skoro nie ma opcji której są zwolennikami? Podejrzewam, że opcja pozostania przy prędkości x1 była najliczniejsza przez co współczuję graczą z tego Uni, że tak zostali wydmuchani.
Ciernik [COMA] napisał(a):
ja uwazam ze x5 bylo przesadzone z goryZawisz napisał(a):
No nic, ja głosuję na x5, jak ma być rozpierdziel, to na maxa.
sprawa jest prosta, eko x5 sprawi ze uni68 podgoni punktowo cztery universa - draco, quantum, wasat oraz eridanus; (bedziemy takze szli rowno lub nawet szybciej z cygnus i deimos) jednoczesnie znacznie zwiekszymy przewage nad innymi uni speed x1; zalozmy ze za rok dojdzie do fuzji, w obrebie ogame.pl nie bedzie innego wyjscia jak tylko polaczyc uni68 z pierwsza czworka i wtedy musi dojsc do zmiany strategicznych parametrow gry
dlatego niezaleznie od mojej decyzji dotyczacej kontynuacji gry po zmianie predkosci eko wstrzymuje juz zakup antymaterii, trzeba bedzie pozegnac sie z oficerami zeby obecny zapas starczyl na dluzej![]()
NaZz napisał(a):
nie mniej jednak zastanawiam się nad czymś takim: skoro wprowadziliście to że gracz po wbiciu urlopu nie może go zdjąć przez 48h to teraz wprowadzcie to ze po zdjęciu urlopu nie będzie go mógł wbić przez 48h, wtedy będzie dużo ciekawiej, apteki zarobią na coniektórych , relanium pójdzie w cenę![]()
zapomniałaś dopisać:ciap napisał(a):
Większość osób dostała link do tego tematu żeby sobie samemu wyrobić opinię.
SUNSHINEuniNEKKAR napisał(a):
czy to by było zwiększenie szybkości wydobycia surowców czy tylko czasu budowy,bo już sam nie kumam?
sprawa jest prosta, eko x5 sprawi ze uni68 podgoni punktowo cztery universa - draco, quantum, wasat oraz eridanus; (bedziemy takze szli rowno lub nawet szybciej z cygnus i deimos) jednoczesnie znacznie zwiekszymy przewage nad innymi uni speed x1; zalozmy ze za rok dojdzie do fuzji, w obrebie ogame.pl nie bedzie innego wyjscia jak tylko polaczyc uni68 z pierwsza czworka i wtedy musi dojsc do zmiany strategicznych parametrow gry
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Kippei ().
Art napisał(a):
Tłumaczyłem czemu. Nie chcę sugerować wyboru, wszystkich, którzy oddali głos na 'zmianę prędkości' posumowałem.Kolejna ankieta z podziałem na prędkości będzie udostępniona jak poprzednia. W tym momencie chodziło mi o to, żeby zwolennicy jednej prędkości nie zaważyli nad wyborem, nie stanowiąc większości. Dlatego teraz, nawet przeciwnicy zmian mają możliwość oddania głosu (głos można także zmieniać w trakcie trwania ankiety)Vasco napisał(a):
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Calipso ().
Art napisał(a):
Przeciwnicy zmian mogli głosować w pierwszej ankiecie. Poza tym skoro zestawiłem opcje (x2,x3,x4,x5) z x1 to jakim cudem opcja x1 mogła być najliczniejsza? Skoro by była, to by nie było drugiej ankiety.Macmichael1 napisał(a):
I na co ci przeciwnicy zmian mają głosować, skoro nie ma opcji której są zwolennikami? Podejrzewam, że opcja pozostania przy prędkości x1 była najliczniejsza przez co współczuję graczą z tego Uni, że tak zostali wydmuchani.
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Vysogota ().
dlatego niezaleznie od mojej decyzji dotyczacej kontynuacji gry po zmianie predkosci eko wstrzymuje juz zakup antymaterii, trzeba bedzie pozegnac sie z oficerami zeby obecny zapas starczyl na dluzej
Angelo Di Livio napisał(a):
czy ktorys z owych pomyslow byl brany pod uwage?
Nie ma co to jest malowanie trupa,ale lepszy umalowany trup niz taki sztywny.
5 gości