tez jestem za

Perun87 napisał(a):
Wchodząc i akceptując serwer na x1 mieliśmy grać na x1 a nie w przyszłości zmieniać nagle na x5 bo komuś się zaczyna nudzić. Ta ankieta to głupota radze przemyśleć to jeszcze raz i usunąć najlepiej temat.
Oj, bez takich mi tu bo się zaraz pogniewamyciap napisał(a):
Wszystko co chciałam zrobiłam. Pora odchodzić.
(Pewnie cześć z Was zrobiłaby święto narodowe.)
Chris Matters napisał(a):
Oj, bez takich mi tu bo się zaraz pogniewamyciap napisał(a):
Wszystko co chciałam zrobiłam. Pora odchodzić.
(Pewnie cześć z Was zrobiłaby święto narodowe.)
![]()
Tak z ciekawości spytam:
Ktoś wie jak długo będzie trwać ankieta i kiedy zostanie podjęta ostateczna decyzja?
Dlaczego Sumujecie 4 koszyki kontra 1 Każdy liczyć osobno i największa ilość głosów zadecyduje jaki próg gracze wybrali a nie 4 vs 1 chyba ze coś złe zrozumiałem ?ciap napisał(a):
Hrhr
Do poniedziałku do 12:00.
Jak pisał art na 1 stronie głosy za speed 2-5 zostaną zsumowane i porównane ze speed x1 - czy gracze chcą zmian czy nie. Prawdopodobnie decyzji jeszcze nie będzie o zmianie na konkretna wartość
Serdell napisał(a):
Dlaczego Sumujecie 4 koszyki kontra 1 Każdy liczyć osobno i największa ilość głosów zadecyduje jaki próg gracze wybrali a nie 4 vs 1ciap napisał(a):
HrhrDo poniedziałku do 12:00.
Jak pisał art na 1 stronie głosy za speed 2-5 zostaną zsumowane i porównane ze speed x1 - czy gracze chcą zmian czy nie. Prawdopodobnie decyzji jeszcze nie będzie o zmianie na konkretna wartość
No właśnie. Czemu takich wiadomości nie da się odzyskać z kosza?T-bag napisał(a):
Niestety z przyzyczajenia usuwam wszystko co podsyła zakładka ogamei tak się stało że i skasowalem ankietę :-))
Przyszłość pokaże...
Zawisz napisał(a):
Możecie mnie nazwać betonem, ale dla mnie sprawa jest prosta - nie zmienia się zasad gry w jej trakcie. Nie po to decydowałem się na grę na uni x1 i trzymałem się tego wyboru, żeby teraz zostało to zmienione. Jeśli prędkość wydobycia ulegnie zmianie będzie to dla mnie ostateczny powód, żeby usunąć konto po 12 latach nieprzerwanej gry (14 dni urlopu przez 12 lat :P).
Haku napisał(a):
w 100% się zgadzam, nie po to zaczynaliśmy grę bez komandora, bez mechanika, geologa i innych kolegów, bez antymaterii, bez łączenia, bez astrofizyki, bez ekspedycji. STOP aby GAMEFORGE psuło gre swoimi pomysłami na swoim żądamy powrotu do pierwszej wersji, Nowości i próba podążania w nowych kierunkach nie jest dla nas. Tylko stagnacja nas uratuje.Nowością MÓWIMY STANOWCZE NIE.Zawisz napisał(a):
Możecie mnie nazwać betonem, ale dla mnie sprawa jest prosta - nie zmienia się zasad gry w jej trakcie. Nie po to decydowałem się na grę na uni x1 i trzymałem się tego wyboru, żeby teraz zostało to zmienione. Jeśli prędkość wydobycia ulegnie zmianie będzie to dla mnie ostateczny powód, żeby usunąć konto po 12 latach nieprzerwanej gry (14 dni urlopu przez 12 lat :P).
Tak jak życie tak i gra nie może podlegać zmianom.
ps. Zapraszam do mojego stowarzyszenia powrotu do korzeni, tylko jaskinia-ogień feee
Kto za krzyczy Van na Imperatora
bedespiewalibedegral napisał(a):
Najpierw podniesienie speedu eka.. później floty![]()
W sumie masz racjęciap napisał(a):
Podniesienie speed eko nie oznacza podniesienia speed floty.Brak podniesienia eko nie oznacza braku podniesienia floty.bedespiewalibedegral napisał(a):
Najpierw podniesienie speedu eka.. później floty![]()
Elo
@Haku
Ja oddam zakrzywienie układów!
I plazmę bo powiększa wydobycie jak speed!
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez powyginany drucik ().
Wyżej pisałam ale widać muszę potworzyć:1. gracze co głosują na 1x są traktowani jako gorsi skoro tak ma być liczona ankieta że suma prędkości innych przeciwko 1x to wychodzi że mam 1/4 głosu !!!
Każdy głosuje jak chce, przecież nikogo nie zmuszę do tego. Większość osób dostała linka do tego tematu i mogli sami wyrobić sobie opinię.2. agitacja Dagusi bez przedstawienia CAŁEGO wizerunku tej zmiany , przepraszam ale czy to miało być ustalone głosowanie czy jak ?
Ankieta to najlepsza opcja zbierania głosów po uni.3. zmiany dobrze ale jasne pytanie, z propozycjami oraz z możliwością zgłoszenia uwag, a nie po najmniejszej linii oporu,
Mam napisany symulator do eko więc to nie są wyliczenia tylko po amortyzacji. To jest klikanie kopalń.4. najlepiej wyjdą ekowcy gdzieś do 100 potem będzie przepaść dlaczego ? argumenty Dagusi są poprawne ale tylko w obliczeniu amortyzacji i zwrotu kosztów budynków, nie bierzesz moja droga jednego faktu zanim ktokolwiek zbuduje poziom zbliżony do top z dalszych pozycji Ci co mają juz eko w tym Ty będą mieć biliony surowców ???
Po zmianie prędkości wszyscy, również ja, zaczniemy od podnoszenia obrony. Naprawdę problem jest zalogować się raz dziennie i WSZYSTKO wydać na obronę? Bez zwózek. Ba możesz zrobić długie FS.5. to co pisał Zefir nikt nie uświadamia graczy z top 700 i słabszym że staną się jak to raczył zauważyć na początku założyciel tematu doskonałymi farmami, dlaczego ?? bo nie zmienicie swoich nawyków tak nagle jak zmieni się ustawienie serwera, albo jak je zmienicie to na kilka dni, potem wasze palnety będa farmione,
Ile z Was zgłosiło ten fakt do GO?6. to co zauważył Kromak ludzie co się pushują bedą go mieć x zwiekszona prędkość, jak to ma być droga do zbliżenia się do innych uni do gratuluje.
Jeżeli tylu ludzi daje radę na uni Q gdzie flota jest x5 to dlaczego tutaj rady nie mają dać?7.czy ludzie z prędkością jak np Zawisz który gra x lat mają być traktowani z buta ? dlaczego nie da się im pola wyboru i zrobi zmiany przy okazji UF??
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez powyginany drucik ().
Paru graczy napisało już że zmieniając speed kończą grę. Bez jakiejkolwiek dawania szansy nowemu uni. Większa cześć z nich nigdy nie grała na speed. Parę osób grało na większym speed eko i floty (co moim zdaniem flota ma duży wpływ na to jak się gra).Czy zmiana to egoistyczne podejście? A brak zmiany to nie?
Ciernik [COMA] napisał(a):
shakowalem ankiete i oddalem 500 glosow za obnizeniem predkosci eko do x0,5, zegnajcie gornicy hahaha
1 gość