Zapraszam do dyskusji na temat trwającego konkursu 'Wybory Miss i Mistera OGame.pl'
Starcia Tytanów; Taurus, Libra, Xanthus, Europa, Indus, Janice, Mensa, Pasiphae, Sombrero
Seek and Destroy
FILU napisał(a):
Co do zdjęć to każdy z teamu powinien mieć w profilu własne zdjęcie by userzy wiedzieli że nie grają z bootami a z człowiekiem który istnieje .
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().
kasai napisał(a):
Team nie może brać udziału w zabawie.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Poka Bydlaka Smierdziela ().
Brak udziału organizatorów konkursów jest znane także z rzeczywistości, gdzie organizatorzy i ich rodziny nie mogą brać udziału w losowaniach lub konkursach. Ogranicza to zarzuty 'kolesiostwa' lub 'ustawki', gdyby jakiś teamowiec wygrał konkurs. Przypomnę także, że team będzie wybierał miss i mistera, więc powinno to być zrozumiałe.W konkursie udział wziąć mogą wszyscy zarejestrowani użytkownicy forum z wyjątkiem członków Team OGame.pl.
właśnie olśnijcie nas blaskiem przecież nie jesteście z kosmosuUltra Instinct napisał(a):
Lol,niby dlaczego?Poprzyjmowaliście babki do teamu i teraz co?!?!?kasai napisał(a):
Team nie może brać udziału w zabawie.
kasai napisał(a):
Ponieważ tak jest napisane w regulaminie:
Brak udziału organizatorów konkursów jest znane także z rzeczywistości, gdzie organizatorzy i ich rodziny nie mogą brać udziału w losowaniach lub konkursach. Ogranicza to zarzuty 'kolesiostwa' lub 'ustawki', gdyby jakiś teamowiec wygrał konkurs. Przypomnę także, że team będzie wybierał miss i mistera, więc powinno to być zrozumiałe.W konkursie udział wziąć mogą wszyscy zarejestrowani użytkownicy forum z wyjątkiem członków Team OGame.pl.
FILU napisał(a):
Daga user to user, administracja to struktura publiczna nie tajna organizacja. Każdy by chciał zobaczyć kto sprawuje jaką kolwiek władze . Wchodząc teraz do większości np. sklepów mamy tablo z personelem
Ale Cię ktoś okłamał Ty wypełnij i ja sprawdzęHK12 napisał(a):
Czy Ja dobrze słyszałem że Neferet uzupełni dla nas cały formularz zgłoszeniowy po to żeby nikt przypadkiem go źle nie wypełnił :D?
Tak > Wybory Miss i Mistera OGame.pl 2017Cztery napisał(a):
A nagrody za to jakieś są?
OldSchool napisał(a):
Antymaterię można kupić, ale ten tytuł na forum bezcenny
OldSchool napisał(a):
Ja już tytuł mam niech inni z siebie klaunów robią
OldSchool napisał(a):
OldSchool napisał(a):