Wybory Miss i Mistera OGame.pl 2017 - dyskusje
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
OldSchool napisał(a):
Miss i mister to raczej jakieś solidarne dokarmianie dzieci w afryce, a nie nocy poślubnej się zachciewa
ale @Stary Alkoholik mógłby pomylić butelki
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ^Turysta^ ().
FILU, Cztery i Stary Alkoholik lubią to.
-
-
Asiu gratulacje @Zla Kobieta i @Stary Alkoholik wygrania Miss i Mistera Publicznosci Ogame 2017
a teraz proszę o zdjęcia w koronach i z monologiem co teraz zrobicie? jak wspomożecie świat , jak zlikwidujecie głód i na jakie konta przeznaczycie wygraną
kasai, ^ZemstA^, Zla Kobieta i jeden inny lubią to.
-
Stary Alkoholik napisał(a):
a czy to znaczy że teraz ze @Zla Kobieta mamy mieć noc poślubną??
Stary Alkoholik lubi to.
-
-
Zla Kobieta napisał(a):
a czy to znaczy że teraz ze @Zla Kobieta mamy mieć noc poślubną??
tylko VICIA !!!Cztery lubi to.
-
-
Jestem i mnie nie ma ^^
Stary Alkoholik lubi to.
-
prima aprilis?
bo patrząc na wyniki ma deczko mieszane uczucia, sory za taką opinię ale nie potrafię inaczej... no żeby nie było dziękuję za oddane na mnie głosy zrobiłbym to na priv ale nie wiem do kogo pisać.
Czy można się zrzec tytułu?Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ^Turysta^ ().
-
Nie można i nie marudź.
kruszynka i Stary Alkoholik lubią to.
-
-
o ja cie
czuje się taki
no wiecie
teraz już w nocy nie będę mógł zasnąć wiedząc że jestem 9/10
super miejsce thx. dla Teamu oraz jak @kasai wspomniała dla ekipy banującej za atmosferę -jesteście KOCHANI
. Graty tez dla @^ZemstA^ za "ciacho" i dla @Kylo za towarzystwo na podium laureatów Mistera Ogame 2017. @Neferet młodej pięknej
modelatorce za prowadzenie konkursu . Oraz reszcie uczestników za temperament włożony w zabawę i zgłoszenie się do konkursu.
ps: a teraz nie był bym sobą jak bym czegoś nie wrzucił od siebie w nutce żartuWięc pozwalam na udostępnienie moich fotek wyłącznie dla Pań z teamu jak mają takowa wolę by powiesić sobie zdjęcie nad łóżkiem
zezwalam
.
ps2: i nie był bym sobą jak bym też nie wrzucił 5 groszy do projektumianowicie czy będą jak nie czy jest możliwość przygotowania Dyplomu/ certyfikatu z tytułem konkursu i zajęciem miejsca oraz logiem patronatu Ogame i jakieś inne tam małe texty, obramowanie i zapodać to w PDF do wydruku bo chce sobie w biurze powiesić by sekretarka 10/10 wiedziały z kim ma do czynienia na co dzień
^ZemstA^, Neferet, Stary Alkoholik i 3 innych lubią to.
-
FILU napisał(a):
o ja cieczuje się taki
no wiecie
teraz już w nocy nie będę mógł zasnąć wiedząc że jestem 9/10
super miejsce thx. dla Teamu oraz jak @kasai wspomniała dla ekipy banującej za atmosferę -jesteście KOCHANI
. Graty tez dla @^ZemstA^ za "ciacho" i dla @Kylo za towarzystwo na podium laureatów Mistera Ogame 2017. @Neferet młodej pięknej
modelatorce za prowadzenie konkursu . Oraz reszcie uczestników za temperament włożony w zabawę i zgłoszenie się do konkursu.
ps: a teraz nie był bym sobą jak bym czegoś nie wrzucił od siebie w nutce żartuWięc pozwalam na udostępnienie moich fotek wyłącznie dla Pań z teamu jak mają takowa wolę by powiesić sobie zdjęcie nad łóżkiem
zezwalam
.
ps2: i nie był bym sobą jak bym też nie wrzucił 5 groszy do projektumianowicie czy będą jak nie czy jest możliwość przygotowania Dyplomu/ certyfikatu z tytułem konkursu i zajęciem miejsca oraz logiem patronatu Ogame i jakieś inne tam małe texty, obramowanie i zapodać to w PDF do wydruku bo chce sobie w biurze powiesić by sekretarka 10/10 wiedziały z kim ma do czynienia na co dzień
FILU i Stary Alkoholik lubią to.
-
^ZemstA^ napisał(a):
hahaha leżę xD
co może takiego nabazgrać
^ZemstA^ i Stary Alkoholik lubią to.
-
-
-
gratuluję naszym misskom i misterom, dzięki za zabawę, przenosimy się z naszymi bazgrołami do spamu
PS. @^ZemstA^ nie marudź, wszyscy wiedzieli że Ty wygrasz
, dzięki
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ^Turysta^ ().
Stary Alkoholik lubi to.
-
To teraz moje 5 groszy
Chciałabym wszystkim oficjalnie pogratulować. Pomimo małego sprzątania tutaj, dziękuję za miłą atmosferę!18 stron w ponad 3 tygodnie
Same gaduły!
^ZemstA^ napisał(a):
Czy można się zrzec tytułu?
Powinieneś się cieszyć
FILU napisał(a):
ps2: i nie był bym sobą jak bym też nie wrzucił 5 groszy do projektu mianowicie czy będą jak nie czy jest możliwość przygotowania Dyplomu/ certyfikatu z tytułem konkursu i zajęciem miejsca oraz logiem patronatu Ogame i jakieś inne tam małe texty, obramowanie i zapodać to w PDF do wydruku bo chce sobie w biurze powiesić by sekretarka 10/10 wiedziały z kim ma do czynienia na co dzień
Od razu +100 do atrakcyjności
A teraz tak pół żartem pół serio: sio do spamu!
Starcia Tytanów; Taurus, Libra, Xanthus, Europa, Indus, Janice, Mensa, Pasiphae, Sombrero
Seek and Destroy
Superman, ^ZemstA^, Stary Alkoholik i jeden inny lubią to.
-
Gratuluje wszystkim za zdobyte miejsca i udział w konkursie
początek był cięzki, ale jak się was
to potem poszło gładko
Mam nadzieje, że w przyszłości, w kolejnych konkursach nie będzie tyle marudzenia!
To Wy tworzycie to miejsce i cudowny klimatFILU, Neferet, Stary Alkoholik i 2 innych lubią to.
-
A ja grzecznie podziękuje za głosyDarko W. stworzył rodzinę i nazwał ją Bad Boys, lecz każda rodzina
rozpada się po odejściu swego Ojca.
"Razem idziemy , razem zginiemy - Źli chłopcy na śmierć i życie " Darko W., BlackEagle, Wesooly, Hikari, Gekon, Skala, Odrodzony, Spoon, Zbusia, Sindbad, Beetle, lukash00, Shagy.Stary Alkoholik i Clss lubią to.
-
-
Wiecie, tak sie zastanawiam, dlaczego nie zrobic wyborow najlepiej prezentującego sie sojuszu?:D
-
Verdito napisał(a):
Wiecie, tak sie zastanawiam, dlaczego nie zrobic wyborow najlepiej prezentującego sie sojuszu?:D
tylko VICIA !!!^ZemstA^, FILU i Zla Kobieta lubią to.
-
Verdito napisał(a):
Podsyłam link do tematu Konkurs na najlepszą Prezentację Sojuszu Ogame.pl - edycja 4!Jestem i mnie nie ma ^^FILU lubi to.
-
litek
napisał(a):
Verdito napisał(a):
FILU lubi to.
-
a co masz na mysli niezależną komisję ?
taką jak przy tych wyborach ?
FILU i litek :) lubią to.
-
niech w komisji zasiada wszyscy ci co mają status '" Zwycięzca konkursu "
a przewodniczącym niech będzie ktoś z nich przypadkowo wybrany np : Vice Miss
tak strzelam nawet nie wiem kto to
o mam konkurs !!! Będzie zabawa gwarantowanai duuuuużo pracy dla administracji forum
by sprawdzali cenzurę i czy nie padły jakieś wulgaryzmy
a mieli by pracy że ho ho
a czytania do poduszki przed snem .
Ok nadchodzi temat konkursu !!!
Temat konkursu to " Najdłuższy Post "
Moderator Ruda:
Posty połączonekasai, ^ZemstA^, Kylo i jeden inny lubią to.
-
-
Lubił wieczorem wyjąć z szafy skrzypce,
kładąc futerał przy tomach Norwida.
FILU lubi to.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0