Bresia (L) napisał(a):
nie oszukuje a do końca są jeszcze 2-3dniSuperman napisał(a):
@Bresia (L) !
A BANa chcesz?! fotki ładuj, zgloszenie musi być pełne! Nie można oszukiwać, raz dwa!narazie się zgłaszam, żeby mi nie truli, ale zdjęcia może dam jutro:P
Wybory Miss i Mistera OGame.pl 2017 - dyskusje
-
-
Bresia (L) napisał(a):
nie oszukuje a do końca są jeszcze 2-3dni :p
pewnie czekasz na jakąś sesje w śniegu "zawieja śnieżna " -
Hahah jeszze mnie nie powaliło żeby iść robić zdjęcia w śnieżycy i do tego jeszcze z kartką Miss Ogame 2017 hahaLegionistkaCaryca Marcysia I
-
-
FILU napisał(a):
Marta dawaj zdjęcia dziś !!! A obiecuje że jak dasz i jeszcze dwie inne laski się zgłoszą by było bynajmniej 4 bo 4 nagrody są to ja dziś kończę konwertowanie moich zdjęć a także zgodnie z zapowiedzią Janka kilka chwil po mnie pojawi się jego zgłoszenie . Prawda @^ZemstA^ ?
-
-
-
Stary Alkoholik napisał(a):
@FILU zaskoczyełś mnie, już myślałem że nie dodasz i w nagrodę
PS: JANEK !!!!!!!!!!! @^ZemstA^ ja już wklepałem się na ścianę konkursu teraz zgodnie z umową czekamy !!!!! -
No no ! tez jestem zaskoczona, myślalam ze bedzie marudkował
-
Zla Kobieta napisał(a):
No no ! tez jestem zaskoczona, myślalam ze bedzie marudkował
Bardziej się nie da.
Hrhr -
Druga tura marudzenia po wynikach ;x1w2
emerytura zawieszona... again
-
ja w ogonie więc nie będzie marudzeniatylko VICIA !!!
-
Zostały jeszcze dwa dni na zgłoszenia! @Bresia (L) prosimy u uzupełnienie zdjęć
I czekamy na kolejne zgłoszenia
PS: @FILU w końcu! Doczekaliśmy się!
Starcia Tytanów; Taurus, Libra, Xanthus, Europa, Indus, Janice, Mensa, Pasiphae, Sombrero
Seek and Destroy
-
Jak dobrze widzę to jeszcze żaden kandydat / kandydatka nie walczy o pokój na świecie. Co to za miss czy mister który o tym zapomina1w2
emerytura zawieszona... again
-
OldSchool napisał(a):
Jak dobrze widzę to jeszcze żaden kandydat / kandydatka nie walczy o pokój na świecie. Co to za miss czy mister który o tym zapomina
ale w razie czego potrafię strzelać nie tylko myszkątylko VICIA !!! -
OldSchool napisał(a):
Jak dobrze widzę to jeszcze żaden kandydat / kandydatka nie walczy o pokój na świecie. Co to za miss czy mister który o tym zapomina
-
rośnie konkurencja lecz nie widać kobiet w sumie . trzeba szukać kobiet w galaktyce
-
może ja się na kobietę przemianuję?? nawet miałem kiedyś takie zdjęcie z biustem.. prawda @Bresia (L) ??tylko VICIA !!!
-
Nic mi się nie chce. ...prawda litek. Bardzo podobało mi się to zdjęcieLegionistkaCaryca Marcysia I
-
ehh.. no powiem Ci że też już mi się nie chce.. stary i głupi jestem i chyba do tego naiwny.. no ale zazwyczaj im starszy tym głupszy, więc w normietylko VICIA !!!
-
ehh.. no powiem Ci że też już mi się nie chce.. stary i głupi jestem i chyba do tego naiwny.. no ale zazwyczaj im starszy tym głupszy, więc w normie
-
^ZemstA^ napisał(a):
ehh.. no powiem Ci że też już mi się nie chce.. stary i głupi jestem i chyba do tego naiwny.. no ale zazwyczaj im starszy tym głupszy, więc w normie
i takim oto sposobem mamy zwycięzcę konkursu Janek wreszcie się wrzuciłeś!! Obiektywnie rzecz ujmując - inni bez urazy - cała pula Twojatylko VICIA !!!Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez litek. ().
-
@FILU dobre foty ;D ale myśle ze niektóre osoby z ekipy banujacej wolałby sie delektowac lampką wódki
-
Ojciec Chrzestny napisał(a):
@FILU dobre foty ;D ale myśle ze niektóre osoby z ekipy banujacej wolałby sie delektowac lampką wódki
tylko VICIA !!! -
a denaturat? chociaż filtrujesz? -
^ZemstA^ napisał(a):
wóda, bimber, rum 80%.. zresztą nawet winem 12% idzie się sciaprać.. klasę trzeba mieć żeby być alkoholikiem z klasątylko VICIA !!! -
hehe, oczywiście sobie żartowałem
choć nie powiem jako dzieciak polałem sobie i wypiłem spirytus z zakrętki od tamtej pory nie ciągnie mnie do spirytusu
a żeby nie odbiegać od tematu, gdzie są dziewczyny z poprzednich konkursów? zakończyły już grę? -
^ZemstA^ napisał(a):
choć nie powiem jako dzieciak polałem sobie i wypiłem spirytus z zakrętki od tamtej pory nie ciągnie mnie do spirytusu
oczywiście gwarantowany koniec imprezy po takim wybryku..tylko VICIA !!! -
-
łapówki są zabronione
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0