Zla Kobieta napisał(a):
A ju miałam konto odblokować
Filu dałeś to zgłoszenie czy coś ściemniasz ?
@^ZemstA^ nie leć w CHrupki.. Zgłaszaj nie pindol
tylko VICIA !!!
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Zla Kobieta napisał(a):
nie mam zdjęcia typu singiel uuuu, same w towarzystwie kobitek lub z imper ahhh co za szkoda .Stary Alkoholik napisał(a):
właśnie ty tu Janek jesteś jak Chris Hemworth więc nie zawiedz naszych głosujących kobitekStary Alkoholik napisał(a):
No właśnie - odblokowywujuj bo Cię ani widu ani słychu!!@^ZemstA^ nie leć w CHrupki.. Zgłaszaj nie pindolZla Kobieta napisał(a):
Starrk napisał(a):
wybory Mistera można już zakończyć. Zwycięzcą ogłaszam kota @kwachu ze zdjęcia nr 2
FILU napisał(a):
poczekaj @Starrk szukam Janka na FB wtedy pomocą mu wybrać słit focie i ziuuut ze zgłoszeniemStarrk napisał(a):
wybory Mistera można już zakończyć. Zwycięzcą ogłaszam kota @kwachu ze zdjęcia nr 2
Daga teraz @^ZemstA^ mnie zdołował formami na FB on wygląda jak Milik .ciap napisał(a):
Jak ogłosili konkurs to sobie pomyślałam "konkurs dla @FILU zawsze tyle pisze o swojej męskości i odwadze". Buuuu
Zawiodłam się.
FILU napisał(a):
Daga teraz @^ZemstA^ mnie zdołował formami na FB on wygląda jak Milik .Ale coraz bardziej ten konkurs jest bezcenny już dwoje znajomych @Zla Kobieta i @^ZemstA^ okazuje się że od mojego rodzinnego domu mieszkają rzut beretem wiec w Kwietnia robimy spotkanieciap napisał(a):
Jak ogłosili konkurs to sobie pomyślałam "konkurs dla @FILU zawsze tyle pisze o swojej męskości i odwadze". Buuuu
Zawiodłam się.
FILU napisał(a):
wlaśnie zostałem znajomym na FB u @Zla Kobieta i teraz wiem dla czego nie jest zdecydowana wziąć udział w konkursie ona ma wszystkie fotki 10/10 teraz spać nie będę mógł a jeszcze yo zdjęcie z dekoldem
Zla Kobieta napisał(a):
no ! Widziałeś to zglaszac sie nie muszeFILU napisał(a):
wlaśnie zostałem znajomym na FB u @Zla Kobieta i teraz wiem dla czego nie jest zdecydowana wziąć udział w konkursie ona ma wszystkie fotki 10/10 teraz spać nie będę mógł a jeszcze yo zdjęcie z dekoldem
A co do spotkania to nie mow juz teraz ! Bo Janek, Endrju, Supcio wszyscy wkoło komina mieszkamy a spotkać sie to hoho... szybciej zloty wychodziły z ludzmi z daleka
Bresia (L) napisał(a):
jak tylko padło : zostałem znajomym na FB u @Zla Kobieta, poleciałam sprawdzić i oczywiście przeleciałam całe konto:D ahaha
Jestem już od Was uzależniona:
Bresia (L) napisał(a):
ja to się już nie nadaję ;D zmarszczek mi doszło, kilogramów, włosy wypadają, w oczach już nie mam tego blasku co kiedyś:D chociaż zapkę oczywiście może mogę dać;P
Za slabe nagrody za wygrana na starcie odpuscilem. Za 300k anty i range na forum to gra nie warta swieczkiStary Alkoholik napisał(a):
no właśnie!!
Jak nazwac kogos kto jest gotowy obgadywac kogos a sam o sobie nic nie powie lub nie pokaze kim jest?Stary Alkoholik napisał(a):
uważam że żart z nazywaniem nas hipokrytami jest nie na miejscu i wyraziłem swoją opinię, co do reszty jego żartów nie mam zastrzeżeń.
Ale wskaz mi zdanie gdzie wspomnialem konkretnie o Tobie. Napisalem ogolnikowo a sie czepiacie jak male dzieci.Stary Alkoholik napisał(a):
Nikogo nie obgaduje to raz.. A dwa to wiele ludzi z OG już mnie widziało..
Truck driver napisał(a):
Napisalem ogolnikowo a sie czepiacie jak male dzieci.
Bresia (L) napisał(a):
On mnie nazwał wiec litek nie kloc się i już spokoj:)
3 gości