Daj przykład i wysyłaj zgłoszenie!Stary Alkoholik napisał(a):
to ja powiem tak - jeżeli ekipa banująca wrzuci zgłoszenia [nie licząc wszystkich kolorowych co zasłaniają się regulaminem] to i ja się wrzucę

Do roboty

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Daj przykład i wysyłaj zgłoszenie!Stary Alkoholik napisał(a):
to ja powiem tak - jeżeli ekipa banująca wrzuci zgłoszenia [nie licząc wszystkich kolorowych co zasłaniają się regulaminem] to i ja się wrzucę
kasai napisał(a):
Ponieważ tak jest napisane w regulaminie:
Brak udziału organizatorów konkursów jest znane także z rzeczywistości, gdzie organizatorzy i ich rodziny nie mogą brać udziału w losowaniach lub konkursach. Ogranicza to zarzuty 'kolesiostwa' lub 'ustawki', gdyby jakiś teamowiec wygrał konkurs. Przypomnę także, że team będzie wybierał miss i mistera, więc powinno to być zrozumiałe.W konkursie udział wziąć mogą wszyscy zarejestrowani użytkownicy forum z wyjątkiem członków Team OGame.pl.
FILU napisał(a):
Z zaistniałą sytuacją która powoduję małą frankwencje w konkursie chociaż pomysł jest świetny i nagroda ok to trzeba pamiętać że każdy uczestnik bierze po uwagę to że gdy nie wygra to za free pokazał swoje zdjęcie i oddał coś z prywatności która była do tej pory nie jawna nie wspominając że każdy obawia się hejtu za wygląd który może być wykorzystany w późniejszych etapach gry - to jest niestety prawda.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez FILU ().
FILU napisał(a):
Ps większość teamu oraz graczy jest do namierzenia na FB przez podgląd kontaktów lub komentarzy tu masz rację ale ciebie Daga nie udało mi się namierzyć nawet po komentarzach by skojarzyć.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ^Turysta^ ().
własnie o to tu, tu i ówdzie chodzi na wprost i po bokach i oby nie do tyłu że w większości zabaw/konkursów są chociażby nagrody pocieszenia nawet za udział ale to tylko moja dygresja na tle czysto-teoretycznego prywatnego rozmyślenia nad poprawną motorycznością zachowań i frekwencji na forum. Proszę mnie nie hejtować jestem jak najbardziej za konkursami i ten jest Super ale zachęcam na przyszłość tylko do rozszerzenia struktury konkursu po przez nagradzanie nie tylko podium .^ZemstA^ napisał(a):
bo tak jak wspomniał Filu nagrodzić można więcej osób a oni i tak tego nie odczują.
FILU napisał(a):
ps: teraz to sobie nagrabiłemi zostanę znienawidzony przez Team jako numero 1 . Ale takie tematy powinniśmy poruszać w DiD i oczekiwać pełnych odpowiedzi .
ps2: aż boję się wcisnąć "wyślij" tę wiadomość![]()
Myślę że @Bresia (L) albo @Zla Kobieta ci pomoże jak nie to wiesz kopiuj wklejStary Alkoholik napisał(a):
a ja będę po Janku! Tylko te pytania są dla mnie za trudne![]()
To jadę do dziewczyn nad wisełkę na korepetycje!!^ZemstA^ napisał(a):
Myślę że @Bresia (L) albo @Zla Kobieta ci pomoże jak nie to wiesz kopiuj wklejStary Alkoholik napisał(a):
a ja będę po Janku! Tylko te pytania są dla mnie za trudne![]()
![]()
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez litek. ().
Zla Kobieta napisał(a):
Gdzie te wasze zgłoszenia miśki ?
Zla Kobieta napisał(a):
Gdzie te wasze zgłoszenia miśki ?
jak masz fotki to się zgłaszaj, ja się nie zgłaszam motywacja mi padła, poza tym dziewczyny beda miały łatwiejszy wybór komu odddać swoj głos.Stary Alkoholik napisał(a):
3 gości