Miss i mister to raczej jakieś solidarne dokarmianie dzieci w afryce, a nie nocy poślubnej się zachciewa
1w2
emerytura zawieszona... again
emerytura zawieszona... again
OldSchool napisał(a):
Miss i mister to raczej jakieś solidarne dokarmianie dzieci w afryce, a nie nocy poślubnej się zachciewa
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ^Turysta^ ().
Proponujesz coś ?Stary Alkoholik napisał(a):
a czy to znaczy że teraz ze @Zla Kobieta mamy mieć noc poślubną??
Zla Kobieta napisał(a):
Proponujesz coś ?Stary Alkoholik napisał(a):
a czy to znaczy że teraz ze @Zla Kobieta mamy mieć noc poślubną??
nie możliwe ze to tez wieszciap napisał(a):
Nie można i nie marudź.
FILU napisał(a):
o ja cie czuje się taki no wiecie teraz już w nocy nie będę mógł zasnąć wiedząc że jestem 9/10 super miejsce thx. dla Teamu oraz jak @kasai wspomniała dla ekipy banującej za atmosferę -jesteście KOCHANI . Graty tez dla @^ZemstA^ za "ciacho" i dla @Kylo za towarzystwo na podium laureatów Mistera Ogame 2017. @Neferet młodej pięknej modelatorce za prowadzenie konkursu . Oraz reszcie uczestników za temperament włożony w zabawę i zgłoszenie się do konkursu.
ps: a teraz nie był bym sobą jak bym czegoś nie wrzucił od siebie w nutce żartu Więc pozwalam na udostępnienie moich fotek wyłącznie dla Pań z teamu jak mają takowa wolę by powiesić sobie zdjęcie nad łóżkiem zezwalam .
ps2: i nie był bym sobą jak bym też nie wrzucił 5 groszy do projektu mianowicie czy będą jak nie czy jest możliwość przygotowania Dyplomu/ certyfikatu z tytułem konkursu i zajęciem miejsca oraz logiem patronatu Ogame i jakieś inne tam małe texty, obramowanie i zapodać to w PDF do wydruku bo chce sobie w biurze powiesić by sekretarka 10/10 wiedziały z kim ma do czynienia na co dzień
bo to był FILU jeden i jedyny nie powtarzalny co może takiego nabazgrać^ZemstA^ napisał(a):
hahaha leżę xD
szczerze? Ja nie byłem pewien i tu pisze całkiem serio , dziękiStary Alkoholik napisał(a):
gratuluję naszym misskom i misterom, dzięki za zabawę, przenosimy się z naszymi bazgrołami do spamu
PS. @^ZemstA^ nie marudź, wszyscy wiedzieli że Ty wygrasz
Nie, nie można! I proszę nie marudzić Powinieneś się cieszyć^ZemstA^ napisał(a):
Czy można się zrzec tytułu?
FILU napisał(a):
ps2: i nie był bym sobą jak bym też nie wrzucił 5 groszy do projektu mianowicie czy będą jak nie czy jest możliwość przygotowania Dyplomu/ certyfikatu z tytułem konkursu i zajęciem miejsca oraz logiem patronatu Ogame i jakieś inne tam małe texty, obramowanie i zapodać to w PDF do wydruku bo chce sobie w biurze powiesić by sekretarka 10/10 wiedziały z kim ma do czynienia na co dzień
Verdito napisał(a):
Wiecie, tak sie zastanawiam, dlaczego nie zrobic wyborow najlepiej prezentującego sie sojuszu?:D
Verdito napisał(a):
Wiecie, tak sie zastanawiam, dlaczego nie zrobic wyborow najlepiej prezentującego sie sojuszu?:D
Wiesz, mozna zwolac niezalezna komisjelitek napisał(a):
Bo mój jest najlepszy!! I każdy to powie o swoimVerdito napisał(a):
1 gość