Miss i mister to raczej jakieś solidarne dokarmianie dzieci w afryce, a nie nocy poślubnej się zachciewa
1w2
emerytura zawieszona... again
emerytura zawieszona... again
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
OldSchool napisał(a):
Miss i mister to raczej jakieś solidarne dokarmianie dzieci w afryce, a nie nocy poślubnej się zachciewa
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ^Turysta^ ().
Proponujesz coś ?Stary Alkoholik napisał(a):
a czy to znaczy że teraz ze @Zla Kobieta mamy mieć noc poślubną??
Zla Kobieta napisał(a):
Proponujesz coś ?Stary Alkoholik napisał(a):
a czy to znaczy że teraz ze @Zla Kobieta mamy mieć noc poślubną??
nie możliwe ze to tez wieszciap napisał(a):
Nie można i nie marudź.
FILU napisał(a):
o ja cie czuje się taki no wiecie teraz już w nocy nie będę mógł zasnąć wiedząc że jestem 9/10 super miejsce thx. dla Teamu oraz jak @kasai wspomniała dla ekipy banującej za atmosferę -jesteście KOCHANI . Graty tez dla @^ZemstA^ za "ciacho" i dla @Kylo za towarzystwo na podium laureatów Mistera Ogame 2017. @Neferet młodej pięknej modelatorce za prowadzenie konkursu . Oraz reszcie uczestników za temperament włożony w zabawę i zgłoszenie się do konkursu.
ps: a teraz nie był bym sobą jak bym czegoś nie wrzucił od siebie w nutce żartu Więc pozwalam na udostępnienie moich fotek wyłącznie dla Pań z teamu jak mają takowa wolę by powiesić sobie zdjęcie nad łóżkiem zezwalam .
ps2: i nie był bym sobą jak bym też nie wrzucił 5 groszy do projektu mianowicie czy będą jak nie czy jest możliwość przygotowania Dyplomu/ certyfikatu z tytułem konkursu i zajęciem miejsca oraz logiem patronatu Ogame i jakieś inne tam małe texty, obramowanie i zapodać to w PDF do wydruku bo chce sobie w biurze powiesić by sekretarka 10/10 wiedziały z kim ma do czynienia na co dzień
bo to był FILU jeden i jedyny nie powtarzalny co może takiego nabazgrać^ZemstA^ napisał(a):
hahaha leżę xD
szczerze? Ja nie byłem pewien i tu pisze całkiem serio , dziękiStary Alkoholik napisał(a):
gratuluję naszym misskom i misterom, dzięki za zabawę, przenosimy się z naszymi bazgrołami do spamu
PS. @^ZemstA^ nie marudź, wszyscy wiedzieli że Ty wygrasz
Nie, nie można! I proszę nie marudzić Powinieneś się cieszyć^ZemstA^ napisał(a):
Czy można się zrzec tytułu?
FILU napisał(a):
ps2: i nie był bym sobą jak bym też nie wrzucił 5 groszy do projektu mianowicie czy będą jak nie czy jest możliwość przygotowania Dyplomu/ certyfikatu z tytułem konkursu i zajęciem miejsca oraz logiem patronatu Ogame i jakieś inne tam małe texty, obramowanie i zapodać to w PDF do wydruku bo chce sobie w biurze powiesić by sekretarka 10/10 wiedziały z kim ma do czynienia na co dzień
Verdito napisał(a):
Wiecie, tak sie zastanawiam, dlaczego nie zrobic wyborow najlepiej prezentującego sie sojuszu?:D
Verdito napisał(a):
Wiecie, tak sie zastanawiam, dlaczego nie zrobic wyborow najlepiej prezentującego sie sojuszu?:D
Wiesz, mozna zwolac niezalezna komisjelitek napisał(a):
Bo mój jest najlepszy!! I każdy to powie o swoimVerdito napisał(a):