Witam, ile czasu trwa ochrona początkowa gracza na uni Wenz i w którym miejscu mogę sprawdzić ile czasu jeszcze jej pozostało? Inni gracze mnie szpiegują i czy to oznacza, że ochrona się skończyła? Dzięki
Ochrona początkowego gracza
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Wersja 3.0 Nowy system ochrony słabszego gracza
A tam:
Nowe Uniwersa: 50k/500k
0-50k punktów: ochrona 1:5
50k-500k punktów: ochrona 1:10
Ochrona kończy się na 500k punktów, wliczając w to ucieczkę floty.
Przykład:
Z 4 milionami punktów jesteś na pierwszym miejscu w rankingu wojskowym i ogólnym. Dzięki naszemu nowemu systemowi będziesz w stanie zaatakować wszystkich graczy posiadających co najmniej 400k punktów, wszystkich graczy do miejsca 100 w rankingu wojskowym i wszystkich graczy nieaktywnych. Możesz także atakować tych graczy, którzy utracili swoją ochronę poprzez swoje zaniedbanie. -
Jak chce zaatakować kogoś z układu to wyskakuje komunikat, że zostanę wyjęty spod ochrony na 7 dni. Czyli nie ma bezwzględnej ochrony nowych graczy przez np pierwsze 7 dni, a istnieje tylko system który opisałeś?
-
Jestem kobietą
Jest tam też zapis:
"● Słabszy gracz traci ochronę (na określony czas) jeśli zaatakuje zbyt silnego gracza (będzie to widoczne w podglądzie galaktyki)."
Ogólnie polecam poświecić te parę minut i przeczytać temat cały. Nawet dwa razy i na spokojnie.
Ochronę tracisz przez atak na gracza dla którego jesteś zielony. On Cie zaatakować nie może, Ty jego tak ale wtedy na 7 dni tracisz ochronę. -
Dzięki wielkie! Coś mi się uroiło, że poza systemem ochrony, który wymieniłaś istnieje jeszcze niezależny system ochrony polegający na zakazie całkowitej ochrony przez jakiś czas po założeniu konta. Dzięki jeszcze raz i pozdrawiam
-
Takiego systemu nie ma i nigdy nie było.
Nie szkodzi od tego jest ten dział.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0