chciałem się dowiedzieć czy na graczy szarych mogę wysłać flotę ???tych niedostępnych tydzień i dłużej. Pytam się dltego bo nie chciał bym zostać zbanowany za wysyłanie floty na tych graczy ???
flota
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Zasady gry:
"Bash reguła nie obowiązuje na nieaktywnych graczach (iI)."
Źródło: Zasady Gry
Możesz ich atakować ile razy chcesz. -
Witam
Ciap
To ja zadam przy okazji takie pytanie
Po 7 czy wiecej atakach na idlaka , idlak zaloguje sie i zglosi to do GO
Bedzie ban czy nie ?"KOCHAM ŻYCIE KTÓREGO NIE NAWIDZE, NIENAWIDZE ŻYCIA KTÓRE KOCHAM" -
Nie będzie bana.
W czasie ataków był szary więc o bash nie ma mowy. -
Dzieki za odpowiedz"KOCHAM ŻYCIE KTÓREGO NIE NAWIDZE, NIENAWIDZE ŻYCIA KTÓRE KOCHAM"
-
to ja się zapytam jeszcze jak wygląda ochrona gracza na uni spica ,bo czytałem i nic z tego nie kumam nie będę robił nowego tematu ponieważ wszystko można załatwić tutaj
-
-
ok przeczytałem nie rozumiem tych stosunków 1:5 1:10 jak byś mógł napisać o co w tym chodzi był bym wdzięczny
-
Jestem kobietą
1:5
Masz 4k punktów to mogą Cie atakować gracze do 4k * 5 = 20k punktów.
Dla większej ilości jesteś zielony.
+
(● Dodatkowo można atakować 100 następnych graczy w nowym rankingu wojskowym i graczy z więcej niż 50% naszych punktów wojskowych w dowolnym czasie.
● Poza tym zakresem (ogólna ochrona i ranking wojskowy) silniejsi gracze nie zaatakują słabszych graczy.) -
dobra dzięki za wszystko .....
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-