zeby calkiem skasowac te Ogame,GM w tej grze oszukuja i ta gra nie ma sensu.Tylko otwieraja nowe serwery zeby nabic kase z antymaterii.Po co wogole w to grac.
Mam taki pomysl
-
-
Oszukuj i ty.
Super Moderator Dziuba:
Nawoływanie do łamania Zasad jest karalne, tym razem upomnienie. -
Musialbym byc administratorem zeby oszukac GM-ow a nie jestem.Praktycznie wszystkie gry od gameforge maja ten sam blad... GM to oszusci,i dlatego nie warto grac w te ich gry.
-
Może jakieś dowody na to, że GMi to oszuści, bo na razie widzę oskarżenia typu, Pan jest złodziejem, ale nie powiem co Pan zrobił bo dobrze Pan wie co.
-
Marudam jesli nie umiesz oszukac oszustow to przestan grac bo sam siebie oszuskujesz.
-
Ja wole grac fair play,bo na tym polega gra.Oszustwa natomiast sprawiaja ze gra jest nieprzyjemna wiec po co wogole grac.
-
Marudam nawet jak nas oszukują i masz dowody to warto wtedy przeczytać powieść " Don Kichote " i znaleźć sens walki z nimi
Każdy z nas na swój sposób jest oszustem rejestrując się gdzieś i wtedy zaczyna się nasze pierwsze oszustwo czy wiesz jakie to oszustwo ? podpowiem są 2 największe oszustwa internetowe jedno na pewno każdy z nas ma na sumieniu -
W naszej grze nie ma GM. U nas jest GO.
Ciekawi mnie w czym tak oszukujemy? Pewnie się nie dowiem.
Do czasu aż OGame przynosi zyski nie zostanie zamknięte. -
Marudam marudzisz i sam sie gubisz w tym co piszesz.
-
Zamknijcie tą grę tu jest pełno oszustów, a najwięksi oszuści to GO.
A tak na poważnie, weź się człowieku do roboty a nie pupę zawracasz. -
piszac GM mialem na mysli Game Master a nie jakies GO.Co to jest te GO ... i wogole uwazam ze nie ma sensu grac w te gre jak GM moze sobie dodac iles tam rzeczy.Tak samo jakby sie kopac z koniem.
-
Widac ze albo dopiero co kupiles konto albo grsz tydzien.
-
a co wygrasz z GM-ami jak bedziesz gral miesiac czy rok? zycze powodzenia.
-
Zyczymy powodzenia w realu.Nie zapomnij zostawic konta na uni ze statusem(i).
-
może ci chodzi o odpowiednich nasz taki jak GA lub sam CoMa i o to że "oni" mogą posiadać własne konta i np:
marudam napisał(a):
i wogole uwazam ze nie ma sensu grac w te gre jak GM moze sobie dodac iles tam rzeczy
-
GM moze duzo,dziwi mnie ze wogole nie wiecie nawet co to GM a i BTW napewno nie zostawie statusu idlera jak juz cos to urlop.
-
a możesz rozwinąć definicje GM i podać jakiś przykład
-
GM to po prostu Game Master jak mozna lepiej to zdefiniowac to niewiem.A co do przykladow to sam sie domyslisz jak dluzej pograsz,mi np zezlomowali cala flote bo musialem chwile gdzies wyskoczyc i i spoznilem sie 1 minute no moze 2 minuty napewno nie wiecej.I napewno nikt oprocz GM nie mogl tego wykonac,oni maja jakies wtyki u administratorow.
-
marudam jesteś geniuszem, to już nie zwykły trolling - to mistrzostwo
Emerytowany lotnik - 856.607,43%
" I'd rather be hated for who I am, than loved for who I'm not... " -
Przestan grac albo poczytaj jakies poradniki dla poczatkujacych albo masz 3 lata i nie rozumiesz fizyki i idei gry.Ktos cie zezlomowal i tyle.A moze to nie bylo 2 min tylko 3 godziny.Albo latales z planety na kolonizuj albo pz albo...itd.Nie ogarniasz to widac.
-
Ja tam się oszukiwana nie czuję w żaden sposób, bo złamanego grosza nie wydałam. Nikt nikomu nie każe kupować antymaterii. Można grać bez tego. Również nie czuję się oszukana przez to, że jakiś tam gracz ma 10 kont z których się buduje i zgrywa ważniaka. Oto Ci chodzi prawda? Widocznie w życiu ma słabe ego i musi je sobie podnieść w grze. Ale jak ktoś ma za dużo pieniędzy to jego prywatna sprawa czy wyda na dziwki, tę grę czy Kijowskiego.
Oszukana się poczuję dopiero wtedy gdy ktoś z tych bliskich mi graczy mnie oszuka.
Ale właściwie po co się tak denerwować - to tylko gra:)
fsy trzeba odbierać;P a nie płakać , że się złoma dostało;PLegionistkaCaryca Marcysia I
-
O matko i córko. W OGame funkcjonował kiedyś tytuł GM, ale już go nie ma. są tGO->GO->SGO->GA->CoMa przy czym odwołujemy się zawsze do osoby, co do której decyzji się nie zgadzamy a potem stopniowo w górę. Sam jestem SMODem i znam wszystkich przedstawicieli gry, większość nawet osobiście a też niejednokrotnie wyskoczyłem po mleko do sklepu i jak wróciłem nie było floty, chyba mnie nie podkablowali co? i ta tak, było to może 30minut. Jest wiele sposobów i możliwości aby tak kogoś złapać. To tak tylko tytułem wtrącenia bo sam temat ani się do PiP nie nadaje, ma jakieś zarzuty wobec administracji, co jest zakazane na forum (tickieciki) i absolutnie nie posiadamy guzika do wyłączenia gry. No nie mamy i już. Zamykam.OGame Tech
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-