O widze Ciekawie Rozpędzacie ten projekt
Na tym właśnie polega piękno życia,Że jesteś autorem sytuacji nie do przebicia
_Pawelos_ napisał(a):
Miło, że kogoś zaraziłem swoim projektem, oby więcej

Padło takie cos na GG
edes napisał(a):
Co za dekle więcej paliwa spalili niż warta była obrona i pewnie anty jeszcze wywalona![]()
Ty tam lepiej uważej żebyś sam nie wylądował na wiecznym urlopie bo do perma to już chyba dużo nie brakuje

bywa
nie pierwszy raz zresztą ;p . Namawialiście mnie tu bym zajął się bunkrem debe albo krakalittem i jego pushówkami, a jak ja stwierdziłem, że dlaczego tylko nimi mam się zająć? Co zabolało was, że to waszym push kontem lub kontami się zająłem
, no tak lepiej widzieć drzazgę w oku przeciwnika niż belkę we własnym. Ale dla jasności jak mi to tłumaczyła wasza koleżanka, ja was nie znam i nie zamierzam was obrażać, ale jeśli odbieracie to inaczej to nie moja wina.
, ale muzę wam wrzucę byście się nie nudzili tymi dwoma co mi się gdzieś ostały 

Tobie tego brakuje, bo wolisz sfarmić top 800 dla 100kk przy 10 wlotach. No tak wiem atakowałeś jakoś tam topowe konto z top 30 chyba, gdzie w ogóle prawie obrony nie miało. xd

I tak tak wiem szczyt lenistwa wlatywać po ok 100 k dt 

Vendetta napisał(a):
Pawelos a dlaczego moonów nie bronileśZapomnialem to słabiaki z ZSu xd

, tą obronę co cytujesz miał gracz, który w czymś takim próbował trzymać flotę za ok 150 kk, drugi w jeszcze mniejszym trzymał jeszcze więcej. W tym temacie obrońcami często są ci sami gracze, choć nie wszyscy, po drugie z powodu szybkości znikania raportów szpiegowskich nie ma szans czasem pokazać jak wyglądała obrona przed tym jak się nią zająłem. Sporo tych bunkrów posiadało kiedyś np plazmy, chociaż nie zawsze trza je ściągać
. Tak było np w przypadku tych obron, które wrzucam poniżej. A co do minimalnego progu to większość tych raportów wklejanych spełnia wymogi S&D , a że zabrakło chętnych do zrobienia oficjalnej rozgrywki sam ją prowadzę
. Ciekawe kiedy wrócą i czy w ogóle wrócą
. No ale jak nie ma jednych to wracają inni 

miał być trzeci raport ale pan się pojawił

wrzucę parę ciekawostek
A teraz jak zwykle pozdrowienia dla sojuszu i wszystkich znajomych
, znajdę jeszcze 2,1 k satek i będzie na parę kilo lm
A co ??
. A i raporty które nie nadają się do projektu a spełniają wymogi ST czasem się już nie chce wrzucać.