Arkusz do liczenia eko
- Narzędzia:
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
-
-
Dodany sztab + dopalacze + 16/17 planeta.
-
Aktualizacja o nową wersję :o
Pewnie błędy gdzieś są -
Hej, mozemy zmieniac dowolnie liczbe pelzaczy na danej planecie a wydobycie caly czas ten sam wynik pokazuje.
-
liczbę którą zmieniasz to jest tylko informacja ile możesz max sztuk wykorzystać do bonusu. ingerencja w zawartość komórki nic nie daje bo obliczenia do tego są w innym miejscu
-
Aktualizacja bo był mały błąd
ciapka.cba.pl/Eko.xlsx
dzięki @Baju
@memento-mori
Hmm
Nie przewidziałam że ktoś może chcieć mniej pełzaczy
Za to ciągle mam pytania o max ile trzeba dlatego dodałam max.
Dodałam również bonus z klasy Zbieracz - miałam o to pytania
Który zawsze pokazuje gdy nie mamy zbieracza - tak informacyjnie. -
Na Kalyke nie ma szans miec maxa majac 15stki. za wczesny etap rozwoju konta ekonomicznego
-
Ciap w komórce AP14 jest błąd , ustaw na =LICZBA.CAŁK(10*F14*(1,1^ F14)*(-0,002*(G14*2-40)+1,36)*$D$7)
-
Molibdenowy Mateusz napisał(a):
Ciap w komórce AP14 jest błąd , ustaw na =LICZBA.CAŁK(10*F14*(1,1^ F14)*(-0,002*(G14*2-40)+1,36)*$D$7)
W ogame pokazuje mniej. Sprawdziłam z innymi kalkulatorami i wzorem - wszystko pokazuje tak jak ja mam w excelu. W grze jest inaczej od aktualizacji. -
Aktualizacja:
Dodanie bonusu z pozycji dla kryształu -
-
-
Masz niepoprawną formułę do liczenia wydobycia dexuZmęczony całym dniem w pracy? Masz dość baby nad uchem, która narzeka Ci na ogame? Zapraszamy do pizzeri mamma mia na dagmarkowy shocik!
Strzel se dagmarkę!
-
Wrzuciłam aktualizację o pełzacze itd
Jakby ktoś widział błąd, a pewnie gdzieś jest...., proszę o post. -
Na szybko
Poziomy kopalń
Metal
34
Deuter
Zjadło kryształ -
34 = kryształPozdrawiam
Magneto