Nawet pisać mi się nie chciało po konwersacji z tzw teamem. Jak mozna być tak ograniczonym i nie dostrzegać bardzo prostej rzeczy. Po fuzji okazało się że moje planety a szczególnie dwie zostały rozpiździone tak że zrobienie FS-a wzrosło z 300k do 1,3 kk Miło prawda. Napisałem do tych [ciach] ale odpisali że maja wywalone [ciach] na to bo jest tak i[ciach]. Kilka razy tłumaczyłem jak[ciach] że gdyby przenieśłi kolnie o 5 układów obok zastało by zachowane status quo kolonii. I nie chodzi o koordy bo wiadomo że to się zmienic może ale o odległośc. Zrobili [ciach] Ci ponad 30 układów to łaskawie [ciach] dadza Ci relokacje planety . Zart typu Sarmikowa zbanowana za multi dostaje nagrode w S&D . Jesli ktos nie widzi idiotyzmu i komizmu tej sytuacja to jest albo idiotą albo z PIS-u/ Kilkukrotne pisania ticketa i co? I gówno. Bo jak się okzauje bardziej opłaca się być [ciach] i oszustem grać ma multi , pushować niz grac normalnie i uczciwie bo i tak Ciebie [ciach] . Żałosne te Wasze tłumaczenia na podane argumenty [ciach] teamie. Tym oto sposobem usuwam konto bo nei mam zamiaru płacić jakis [ciach] za anty tylko dlatego że[ciach] nie potrafią zrobioć nic porządnie a polski team i tak na wywalone [ciach] nat o wszystko. No oprócz pomocy [ciach] i oszustom. BRAWO. Sprzyjajcie dalej grajkom pokroju Sarmikowej i innym multi i pusherom zamiast uczciwym graczom. Język adekwatny do poziomu pomocy ze strony teamu
Super Moderator Dziuba:
Usunięty flame, obrazy i wulgaryzmy
Usunięty flame, obrazy i wulgaryzmy
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez MAXELL ().