Witam ponownie mam 2 pytanka jak są głupie to przepraszam ale potrzebuje info ponieważ po paru latach nie obecnosci wszystko zmieniło się... więc tak
1. czy jest możliwość jakaś aby nie pokazała się aktywność na planecie/księżycu jak jestem zalogowany (kiedyś można było być na podglądzie i nie było widać )
2. czy robienie FSa z moona na kolonizuj (nie mogę postawić koloni next) czy można jakoś wyliczyć?? czy to fs nie wykrywalny teraz
3.czy jak ktoś chce mi zniszczyć moona jak nalepiej ustrzec się przed tym (że logować się często to wiem ale czy coś jeszcze można zrobic/?)
4. czy obrona na księżycu może zostać zniszczona przez RMP
Dziękuję bardzo za pomoc pozdrawiam Grzesiek
1. czy jest możliwość jakaś aby nie pokazała się aktywność na planecie/księżycu jak jestem zalogowany (kiedyś można było być na podglądzie i nie było widać )
2. czy robienie FSa z moona na kolonizuj (nie mogę postawić koloni next) czy można jakoś wyliczyć?? czy to fs nie wykrywalny teraz
3.czy jak ktoś chce mi zniszczyć moona jak nalepiej ustrzec się przed tym (że logować się często to wiem ale czy coś jeszcze można zrobic/?)
4. czy obrona na księżycu może zostać zniszczona przez RMP
Dziękuję bardzo za pomoc pozdrawiam Grzesiek
Solo: 119%, 126%, 151%, 180%, 204%, 446%, 503%, 506% :lol:
ACS: 205%, 460%, 1595% xD
ACS: 205%, 460%, 1595% xD