Jako, ze od dawna duza ilosc postow w dziale Wydarzenia i polityka znika bez zadnego sladu z niewiadomych powodow i nie wiadomo przez kogo,
glownie chodzi o temat Komentarze na temat najbardziej aktualnych wydarzeń w Polsce i na świecie.,
a nawet ostatnio temat z zapytaniem gdzie one sa, tez zniknal Forumowe "Z Archiwum X". W poszukiwaniu zaginionych postow. z dzialu Forum - pytania i problemy
mam sugestie, a mianowicie:
1. zaprzestania usuwania calych postow bez zadnego sladu
2. tresci niezgodne z regulaminem tylko zostana usuniete z postu, a jak caly post zawiera tresci niezgodne z regulaminem to wykasowac cala tresc a post zostawic
3. i w poscie tym informacje dac - jaka kara lub brak, oraz podpis kto kare nalozyl lub tez nie
czyli cos na styl tak jak bylo za dawnych lat
gdyz teraz jest cos na styl:
-usunie ktos cos
-nie wiadomo ani kiedy, ani gdzie, ani za co,
a czasami ciezko jest to zauwazyc, jak w temacie wypowiada sie wiele osob,
bo nie kazdy sledzi swoje stare posty czy mu nie zniknaly i domysla sie czemu (bo niby niewspomniane upomnienie)
mam nadzieje ze tym razem ten post tez nie zniknie bez zadnego sladu...
glownie chodzi o temat Komentarze na temat najbardziej aktualnych wydarzeń w Polsce i na świecie.,
a nawet ostatnio temat z zapytaniem gdzie one sa, tez zniknal Forumowe "Z Archiwum X". W poszukiwaniu zaginionych postow. z dzialu Forum - pytania i problemy
mam sugestie, a mianowicie:
1. zaprzestania usuwania calych postow bez zadnego sladu
2. tresci niezgodne z regulaminem tylko zostana usuniete z postu, a jak caly post zawiera tresci niezgodne z regulaminem to wykasowac cala tresc a post zostawic
3. i w poscie tym informacje dac - jaka kara lub brak, oraz podpis kto kare nalozyl lub tez nie
czyli cos na styl tak jak bylo za dawnych lat
gdyz teraz jest cos na styl:
-usunie ktos cos
-nie wiadomo ani kiedy, ani gdzie, ani za co,
a czasami ciezko jest to zauwazyc, jak w temacie wypowiada sie wiele osob,
bo nie kazdy sledzi swoje stare posty czy mu nie zniknaly i domysla sie czemu (bo niby niewspomniane upomnienie)
mam nadzieje ze tym razem ten post tez nie zniknie bez zadnego sladu...
Gameforge mnie nienawidzi! Sprawdź czemu...
Pokaż spoiler
Virtual_ManPL [Anime] <= Shadar Logoth [Mordeth] <= locaLeDonkey [LeD] - U10 - TOP60 - "Moralnie nawet nie Top 1000"
Virtual_ManPL [Anime] - U26 - TOP15
=> Virtual_ManPL [Anime] - U68 (UF1) - TOP56
==> Virtual_ManPL [Anime] - U68 (UF2) - TOP74
===> Virtual_ManPL [Anime] - U68 (UF3) - TOP55
Nigdy nie kupiłem antymaterii
Virtual_ManPL [Anime] <= Shadar Logoth [Mordeth] <= locaLeDonkey [LeD] - U10 - TOP60 - "Moralnie nawet nie Top 1000"
Virtual_ManPL [Anime] - U26 - TOP15
=> Virtual_ManPL [Anime] - U68 (UF1) - TOP56
==> Virtual_ManPL [Anime] - U68 (UF2) - TOP74
===> Virtual_ManPL [Anime] - U68 (UF3) - TOP55