Witam z tej strony Kamil,szukam jakiegoś spokojnego mało aktywnego serwera gdzie będę mogł spokojnie się rozwijać i w spokoju poznać tą grę,szukam również aktywnych graczy z którymi będę mógł szybciej poznać dokładnie techniki tej gry chodzi mi tu o doświadczonych graczy, z którymi również będę mógł popisać w wolnej chwili kiedy moje imperium będzie robiło się silniejsze:) z góry dzięki za każdą odpowiedź pozdrawiam i czekam na info
Spokojny serwer,szukam .
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Nie ma najnowszego uni ale szukasz spokojnego więc ten fakt nie powinien przeszkadzać:
przyrostyogame.cba.pl/Info.html -
wychodzi na to ze najmniej aktywny serwer to Betelgeuse , dobrze czytam?
-
Jeszcze Yakini , ale nie sugeruj się aktywnością kont. Wybierz sobie malo aktywne unii ale na pewno nie najbardziej nie aktywne bo tam i tak niedługo UF będzie i aktywność wzrośnie.
Wybierz sobie najlepiej jakies strasze unii i dogodną dla Ciebie konfiguracją.
ZBOCZKI
-
.:ShockWave:. napisał(a):
niedługo UF będzie
Art napisał(a):
Niestety nadchodzą zmiany systemowe, które mogą zamrozić migrcje na długi, długi czas. -
Jak chcesz poznać mechanikę gry i nie zanudzić się na śmierć to polecam coś z podwyższonym eko. A żeby było bezpieczniej z flotą x1 Merkur jest fajny, zapraszam. I chętnie wspomogę rozwój radą i zastrzykiem surowców
-
Zoonk napisał(a):
Jak chcesz poznać mechanikę gry i nie zanudzić się na śmierć to polecam coś z podwyższonym eko. A żeby było bezpieczniej z flotą x1 Merkur jest fajny, zapraszam. I chętnie wspomogę rozwój radą i zastrzykiem surowców
z chęcią a moge się z toba jakoś skontaktować :)? -
KAMA0289ZZ napisał(a):
z chęcią a moge się z toba jakoś skontaktować :)? -
Ciap a skąd Ty to cytujesz? bo jakoś miałem dostać sporą przerwe w ogame i nic nie wiem o żadnych zmianach systemowych , chyba ze chodzi o wprowadzenie chatu itp
ZBOCZKI
-
@up Ciap cytuje Arta z tematu o unifusiom przed ostatnim unifusion. W teorii kolejne można się spodziewać za 4-7 lat jak nie dłużej o ile ogejm będzie jeszcze dychał
-
Ciap a skąd Ty to cytujesz?
nic nie wiem o żadnych zmianach systemowych , chyba ze chodzi o wprowadzenie chatu itp -
Dziękuje , chyba musze poczytac troszke bo jakiś zacofany jestem.
ZBOCZKI
-
a gra ktoś na Betelgeuse ?
-
oberon
ZBOCZKI
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0