Cienizna to mało powiedziane. Spodziewałem się, że odcinek będzie głupi i nielogiczny, bo już poprzedni sezon do tego przyzwyczaił, ale że byłaż tak bezsensowny to mnie zaskoczyło. No i nie spodziewałem się, że całość będzie aż tak nudna. Dwa pierwsze odcinki tego sezonu oglądałem z zainteresowaniem, za to oglądając ten trzeci już po kilkunastu minutach seansu patrzyłem tylko na zegarek i czekałem kiedy ta żenada się skończy. Ogólnie bardzo, bardzo słabo.

OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Starcia Tytanów, Seek&Destroy, Nauka, SportŚcisłe trzymanie się reguł bywa o wiele lepsze od oszukiwania.
No jestem ciut zawiedziona, że aż tak słabo to wyszło. Wiadomo, że nie mogli wygrywać od razu, ale uważam że przegrywać dało się znacznie lepiej
I szkoda, że tak mało efektownie użyto smoków. Oprócz tego że nie miały przeciwmgielnych...
Rekrutacja MOD

oraz oczywiście samo zakończenie w momencie w którym los obrońców wydawał się już przesądzony z znikąd pojawiła sie sama Arya Stark sprytnie wykańczając Nocnego Króla, baaajka
Uważam że dużo wniosła by do odcinka śmierć Dany(był moment gdzie wydawało się że tak też skonczy) oraz kilku ważniejszych bohaterów w krypcie jak Sansa,Tyrion cz Varys ale skąńczyło sie tylko na śmierci kilku matek z dziećmi... Podsumowując oceniam sam odcinek na mocną czwórkę

przynajmniej już opadły mi chęci na wstawanie w nocy
Na siłę zostawili niektórych bohaterów, których wg mnie Martin już dawno by się pozbył. ![:]](https://board.pl.ogame.gameforge.com/wcf/images/smilies/m_smile.gif)