Witam. Mam następujące pytanie. Czy może się na forum znaleźć odpowiedzialna osoba z obsługi która wyczyści forum ze starych tematów? Forum jest nieczytelne, nieaktualne. Jest pełno tematów z 2007 roku! (7 lat! ) Forum sprawia wrażenie chaotycznego i ciężko jest cokolwiek tutaj znaleźć. Wiem, że się obawiacie, że forum będzie wyglądało biednie po czyszczeniu. Jeśli jednak ma być aktualne to ja wolę żeby wyglądało biednie. Tematów z lat 2007-2011 jest wiecej niż aktualnych. Dlaczego nie zbierzecie sie i nie ustalicie co jest do wywalenia, a co jeszcze ma sie jakoś do dzisiejszej formy gry. Apeluję do Administratora, żeby zajął sie tym co do niego należy, bo nie ma widze odważnego który podejmie temat. Żeby nie było. To jest moje nowe konto ale forum ogame obserwuje z przerwami 4-5 lat. Z bólem stwierdzam, że tu sie nic nie zmienia. Jest masa jakichs sub forów od subforów w których nie wiadomo co jest. Tematy sie powtarzają w innych wątkach.Setki nie działających linków. Jest totalny bałagan. Na forum "o forum" nie można napisać tematu. Absurd. Prosze o podjęcie jakichs działań.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Zire11 ().