No Skipa widze że ładnie sobie tu poczyniacie. gratki obydwu stroną bo sie zasłużenie należą,
Top 1 ACS uni Electra; Zima i Skipa [BlackSun], ZostanMoimPztem aka Candy i terry [300], blitz aka typhoon vs stefanek i STIMO [--S--S--], Wolverine i aggressive i NaZz aka Syberius [DREAMS] - 936675,22% + zbiórka
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
To bardziej przypominało ustawkę po meczu
Ale może dlatego tak ciekawie wyszło -
Takie zakończenie przygody z ogame to ja rozumie ,graty dla WSZYSTKICH uczestników małego zamieszania ,dla tych którzy kończą z nałogiem definitywnie -wytrwałości
-
Dziekuje Candy za linka.. wiem ze jestes Kobieta ale trzeba miec jaja zeby leciec na takie cos do konca
pozdrawiam
serdecznie wszystkich -
Garaty starcia jest na co poptreć % oczywiście ogromny SZO oczywiscie
-
Zawsze jest chwila ciszy przed uderzeniem burzy , ogame nalezy do odwaznych nikt nie pamieta tchorzy:)
gratki dla wszystkich uczestnikow ,wstrzymania reki przed zawrotka flot wiedzac jaki bedzie rezultat starcia .
Pozdro IncHominis est errare, insipientis in errore perseverare
Powrót Eridanus : Top 26 Flota On
Eridanus : Top 25, Flota Top 8 Off
Yakini : Top 59, Flota Top 16 Off
Electra: Top 51 Eko 32 Off
Fornax: Top 90, Flota TOP 18 OffPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Incepcja ().
-
A tak wo gule to to niewiele brakło do 1kk %
-
Nie znam nikogo, ale szacun za grę do końca. Wielu niby-kozaków by się wycofało, a niektórzy nawet nie pomyśleliby o przyłączeniu się do takiej walki, no bo straty. Ale epickie starcia robią tylko świetni ludzie. I mimo niektórych głosów, to jest jedyny słuszny sposób na zakończenie jeśli ktoś tego właśnie chce.
-
Procent naprawdę powala, ale...
Według mnie dlatego taki wielki procent i dlatego to starcie doszło do skutku, ponieważ wielu pisze że chce zakończyć grę, więc postanowili że na koniec wykręcą jakiś DUŻY numer i procentAVE Asgard & CShopSc
"Nie patrz na innych, czyń co do ciebie należy" - Józef Piłsudski -
Przegięcie jakie floty , dobre starcie !! GratyEX-GO Unii: 58, 59, 60, 66, Nekar, Quantum
23.12.2012 - TOP 10 ACS Uni Andromeda 4923,03%
Andromeda ON
- SOLO - 8
- ACS - 8
Uni 32 OFF -
Graty dla sojuszników z Dreams
Macie Panowie jaja Szybkiej odbudowy i kolejnego takiego ST bo o to chodzi w tej grzePost był edytowany 1 raz, ostatnio przez hotrod ().
-
Powiem tak:
[ciach] %%% tego rekordu długo nikt nie pobije.
Macie Panie i Panowie jaja że stanęliście do takiej akcji i nikt się nie dał ciała . Graty dla wszystkich.
Szkoda że co niektórzy kończą przygodę z Ele
Ale mam nadzieję że, może zmienicie zdanie...
Mimo tego to było STARCIE TYTANÓW
Super Moderator Dziuba:
Uzywanie wulgaryzmow, również w formie ocenzurowanej, na forum OGame.pl jest zabronione -
Ja bym tu zatrudnił tego Pana do wyjaśnienia całego zajścia
[ciach]
Tego nie można pominąć Robaczku
robak3231 napisał(a):
więc postanowili że na koniec wykręcą jakiś DUŻY numer i procent
Super Moderator Dziuba:
Zbędna grafika -
Szacun Mości Panowie za decyzję i lot do końcaARO
u68 --> TOP 1, flota Top 2, eko Top 57, bad Top 17
u50 --> top 3, eko Top 1 --> OFF
Top Solo: 15028,28%; 29857,94%; 30825,77%
Top ACS: 27416,96 %
ARO never DIE
Highway to HELL -
To jest Prawdziwe starcie tytanów. Staneli naprzeciw siebie najwięksi z największych. Teraz polski oGame zapisał się na kartach historii jako największe starcie ASC. długo będzie to wspominane. Gratuluje Wszystkim którzy brali w tym udział.
Dla wszystkich Gratki i Szo.
Obrazki zostały tylko liczba mniejsza -
starcie robi ogromne wrażenie- gratulacje i życzenia odbudowy dla obydwu stron
ale jak dla mnie dwa minusy:
1) szkoda, że nie pękła magiczna granica jednego miliona
2) szkoda, że teraz po uf (jeśli do niego dojdzie) to już nie widzę konkurencji dla ZSów a byłem ciekawy jakby to się potoczyło z dużo większą opozycją niż na forku
tak czy inaczej jeszcze raz ogromne gratulacje, jeśli to koniec dla niektórych to ciężko sobie lepszy wymarzyćMes que un club
This... is... Jackass!! -
"Nie zawracamy" - co za dziecinada, w trakcie lotu podjeliscie decyzje o zakonczniu? liczylem ze bede mogl poobserwowac wasza walke z ZS po polaczeniu a tak to sami sie wykonczyliscie.
-
No to i ja chciałbym wszystkim z tego miejsca podziekować za to starcie super ekipie jak i obrońcom:P
Było fajnie rozkminianie liczenie gadki haha fajnie było i warto przedewszystkim mysle że strata floty tu sie nie liczy starcie mega myśle że długo nie do pobićia
Nie sadziłem że ta moja marna flotka wykręce taki % z ekipa i sądze że jakoś sie zapisaliśmy na kartach ogame a co poniektórzy przeszli ta gre
Dzieki jeszcze raz za ten zaszczyt i do zobaczyska -
Lesny Bober napisał(a):
"Nie zawracamy" - co za dziecinada, w trakcie lotu podjeliscie decyzje o zakonczniu? liczylem ze bede mogl poobserwowac wasza walke z ZS po polaczeniu a tak to sami sie wykonczyliscie.
Nikt nikogo nie wykończył to po pierwsze, wszystko było przemyślane i w miarę policzone, o wyniku starcia mieliśmy pojecie jak i my tak i obrońcy, po drugie dziecinada jest twój post jak masz zamiar pisać takie bzdury to zapraszam do dida załóż sobie swój temat i wylewaj tam swoje żale, temat trzyma poziom co nie często się zdarza w takich st i myślę ze każdy z uczestników chce żeby tak pozostało -
Sorry Terrry, akurat Ciebie z całej paczki tutaj lubię najbardziej, ale po prostu liczyłem, że to uni jednak coś pokaże, a tak zostaje tylko Nazz na polu bitwy. Jeśli Ty też kończysz, to życzę powodzenia we wszelkich Twoich przedsięwzięciach
-
to jest tak konkretny procent że wyższego to chyba nigdy nie ujrzę
Gratulacje STarcia Panowie i Pani oczywiście (przepraszam, ze nie uwzględniłem wcześniej ). Robota konkretna. ;]Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez MustafaIII ().
-
kilka słów ode mnie, jak już Terry napomniał, bez spinki napiszę i będę trzymał poziom
starcie beze mnie, gdyż dwóch obrońców miałem w buddy lub też z nimi handlowałem i od razu z samego rana zastrzegłem że nie lecę
trudno byłoby leciec na kogoś z kimś się zna dłuższy czas i m.in. rozmawia na skype , etc etcLesny Bober napisał(a):
suma sumarum co do starcia , to na długo zapisze sie w annałach ogame
więc wypada mi tylko pogratulować zwycięzcom: Terry, Skipa, Zima,typhoon i Aga wielkie gratki procentu oraz obrońcom stefankowi i Stimo
tyle ode mnie , "słodką" prawdę pozostawię tylko i wyłącznie dla siebie"I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death
that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to
pass over me and through me. And when it has gone past I will turn the
inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be
nothing. Only I will remain. "
"NaZz ty jesteś jak fabryka - produkujesz zniszczenie" -
Po wpisach widać, że agresorzy mają zdrowy stosunek do gry co chwali!
Tak trzymać!
I powodzenia w realu, bo to tylko gra :) -
jakis tam ufs napisał ze nikt nie pamięta tchórzy czyli was też nie beda pamiętać tani ufsowi gracze
których floty powstały w większości za pln no nic pogratuluje ekipie broniącej bo myślę ze lepsi z nich zawodnicy są ogólnie
PS: a co do zs to nawet się nie starajcie porównywać, bo różnica jest ogromna
a idę o zakład ze zaden z was pro elo elo ufsow z elektry nawet dnia bez ufs nie pogra po uf
jak miedzy takimi słabymi graczami jak na ele gracie ufs to raczej nie ma się co łudzić
szo!10.05.2015 END!Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Szpryc. ().
-
hehe szpryc powiedzial co wiedzial ;d caly szpryc
a ja powiem tak % O_O O_O mega gratki dla obu ekip , szo dla wszystkich
sry za brak pl znakow nie nasz windows ;P -
Czyli koniec ?
z jednej strony szkoda, z drugiej "trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym"
Ogromne gratulacje atakującym bo % po prostu powala
Macie jaja nie ma co Latanie na plus jest dla frajerów - nie raz juz to Wam mówiłem
Jedyna kwestia, która mnie bawi (?)...
Aggresiv wydałes ładnych kilka tysięcy złotych na konta po to żeby w ostatecznej bitwie, takim jakby podsumowaniu tego uni przegrać, jak się z tym czujesz ?:D Bo przegrałes, remis jest ogromny ale wygranymi są agresorzy...
Szpryc - ale ty jestes idiotą ...Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez jakub89 ().
-
Ehh co tu dużo pisać piekny % który zostanie na długo zapamiętany:) Gratuluje atakującym jaj ze lecieli do konca mimo ze wiedzieli co sie święci:)
NaZz napisał(a):
kilka słów ode mnie, jak już Terry napomniał, bez spinki napiszę i będę trzymał poziom
starcie beze mnie, gdyż dwóch obrońców miałem w buddy lub też z nimi handlowałem i od razu z samego rana zastrzegłem że nie lecę
trudno byłoby leciec na kogoś z kimś się zna dłuższy czas i m.in. rozmawia na skype , etc etcLesny Bober napisał(a):
suma sumarum co do starcia , to na długo zapisze sie w annałach ogame
więc wypada mi tylko pogratulować zwycięzcom: Terry, Skipa, Zima,typhoon i Aga wielkie gratki procentu oraz obrońcom stefankowi i Stimo
tyle ode mnie , "słodką" prawdę pozostawię tylko i wyłącznie dla siebie
Nazz jak możesz pisac cos takiego skoro stales z boku wiedzac o wszystkim? nie zrobiles nic, nie poleciales bo wolales kupowac dex zamiast pomóc sojusznikom. Ja rozumiem buddy skype wszystko elegancko ale w moim odczuciu sojusz ponad wszystko.... (ale moze to tylko moje zdanie)
No i hit tego starcia:
aggressiveee napisał(a):
wyszło całkiem nieźle, starcie można uznać za dobry remis.
Zabrakło Louva z naszej strony. Chciałbym podziękować,
wolverinowi,
trzyonowi,
Magdzie,
lechowi,
stefankowi
i
owadowi za super współpracę.Podziękowania i dedykacja dla całego sojuszu DREAMS.
Owad jak to jest byc z kims w sojuszu i organizowac podstawke z najwieksyzm wrogiem pod własnych sojuszników!?:D Da sie upaść niżej w tej grze:o?
Ale juz nie robiąc afery bo i tak wszyscy powiecie ze mieliście swoje powody i ok wasza sprawa ale nie róbcie z siebie świętych:) Mnie sie RW nie tyczy nie tyczy sie nawet to uni bo za słąby jestem na gre tutaj ale jak to widze to naprawde az sie prosi zeby sie wpisac.! -
Candy dzięki za link
STarcie robi wrażenie, gratulacje dla wszystkich i zarazem SzO -
Widać że sam zainteresowany najmniej ucierpiał w tym starciu a reszta sie dla niego poświęciła
Ta bitwa odbyła sie na moonie czy na planecie że wyżej wyczytuje że pół uni recki słało, a to ten i ten brał udział w obronie ?
Graty wszystkim wypasionego procenciku, raczej nie do pobicia chyba że połączą unie i walniecie tego nolife'a to będzie z 2melony% -
Co za floty tam latały ja nie moge co to jest za masakra no cóż powodzenia w realu dziekujemy za gre
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 6
6 gości