No Skipa widze że ładnie sobie tu poczyniacie.
gratki obydwu stroną bo sie zasłużenie należą,

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Incepcja ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez hotrod ().
robak3231 napisał(a):
więc postanowili że na koniec wykręcą jakiś DUŻY numer i procent![]()
![]()
![]()
Lesny Bober napisał(a):
"Nie zawracamy" - co za dziecinada, w trakcie lotu podjeliscie decyzje o zakonczniu? liczylem ze bede mogl poobserwowac wasza walke z ZS po polaczeniu a tak to sami sie wykonczyliscie.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez MustafaIII ().
obserwować sobie możesz gwiazdki na niebie, to jest tylko gra, a jak walki chcesz oglądać wykup KSW pay-per-viewLesny Bober napisał(a):
"Nie zawracamy" - co za dziecinada, w trakcie lotu podjeliscie decyzje o zakonczniu? liczylem ze bede mogl poobserwowac wasza walke z ZS po polaczeniu a tak to sami sie wykonczyliscie.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Szpryc. ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez jakub89 ().
NaZz napisał(a):
kilka słów ode mnie, jak już Terry napomniał, bez spinki napiszę i będę trzymał poziom
starcie beze mnie, gdyż dwóch obrońców miałem w buddy lub też z nimi handlowałem i od razu z samego rana zastrzegłem że nie lecę
trudno byłoby leciec na kogoś z kimś się zna dłuższy czas i m.in. rozmawia na skype , etc etcobserwować sobie możesz gwiazdki na niebie, to jest tylko gra, a jak walki chcesz oglądać wykup KSW pay-per-viewLesny Bober napisał(a):
suma sumarum co do starcia , to na długo zapisze sie w annałach ogame
więc wypada mi tylko pogratulować zwycięzcom: Terry, Skipa, Zima,typhoon i Aga wielkie gratki procentu oraz obrońcom stefankowi i Stimo
tyle ode mnie , "słodką" prawdę pozostawię tylko i wyłącznie dla siebie
aggressiveee napisał(a):
wyszło całkiem nieźle, starcie można uznać za dobry remis.
Zabrakło Louva z naszej strony. Chciałbym podziękować,
wolverinowi,
trzyonowi,
Magdzie,
lechowi,
stefankowi
i
owadowi za super współpracę.Podziękowania i dedykacja dla całego sojuszu DREAMS.