No Skipa widze że ładnie sobie tu poczyniacie.
gratki obydwu stroną bo sie zasłużenie należą,

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Incepcja ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez hotrod ().
robak3231 napisał(a):
więc postanowili że na koniec wykręcą jakiś DUŻY numer i procent![]()
![]()
![]()
Lesny Bober napisał(a):
"Nie zawracamy" - co za dziecinada, w trakcie lotu podjeliscie decyzje o zakonczniu? liczylem ze bede mogl poobserwowac wasza walke z ZS po polaczeniu a tak to sami sie wykonczyliscie.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez MustafaIII ().
obserwować sobie możesz gwiazdki na niebie, to jest tylko gra, a jak walki chcesz oglądać wykup KSW pay-per-viewLesny Bober napisał(a):
"Nie zawracamy" - co za dziecinada, w trakcie lotu podjeliscie decyzje o zakonczniu? liczylem ze bede mogl poobserwowac wasza walke z ZS po polaczeniu a tak to sami sie wykonczyliscie.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Szpryc. ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez jakub89 ().
NaZz napisał(a):
kilka słów ode mnie, jak już Terry napomniał, bez spinki napiszę i będę trzymał poziom
starcie beze mnie, gdyż dwóch obrońców miałem w buddy lub też z nimi handlowałem i od razu z samego rana zastrzegłem że nie lecę
trudno byłoby leciec na kogoś z kimś się zna dłuższy czas i m.in. rozmawia na skype , etc etcobserwować sobie możesz gwiazdki na niebie, to jest tylko gra, a jak walki chcesz oglądać wykup KSW pay-per-viewLesny Bober napisał(a):
suma sumarum co do starcia , to na długo zapisze sie w annałach ogame
więc wypada mi tylko pogratulować zwycięzcom: Terry, Skipa, Zima,typhoon i Aga wielkie gratki procentu oraz obrońcom stefankowi i Stimo
tyle ode mnie , "słodką" prawdę pozostawię tylko i wyłącznie dla siebie
aggressiveee napisał(a):
wyszło całkiem nieźle, starcie można uznać za dobry remis.
Zabrakło Louva z naszej strony. Chciałbym podziękować,
wolverinowi,
trzyonowi,
Magdzie,
lechowi,
stefankowi
i
owadowi za super współpracę.Podziękowania i dedykacja dla całego sojuszu DREAMS.