TOP 1 Solo - riddi i bmws1000rr i Poltergeist [New] vs gward [PiS] - 12607,07%
- Andromeda [2]
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
nie ukrywam że bardzo mnie to RW cieszy na Gemini bezkarni ... tutaj już widać nie bardzo
czekam na kolejnego PiSiora w recach
SzO obrońcy bo to jeden z normalniejszych ludzi w sojuszu jak dla mnie
nie tylko ciebie Senna cieszy widok PiSowca w reckach, choć wolał bym widzieć tu 2 innych graczy tego sojuszu
tobie ridi gratulacje się należą, ładny 5-cyfrowy % zrobiłeś z mega zyskiem
obrońcy oczywiście SZO, które na pewno będzie, bo sojusznicy pomogą
Sygnatura by Madzia -
Riddi graty Top 1 zasłużone
Sojusznikowi , na pewno sojusz pomoże w odbudowie. -
looki ...
Nadal uważam, że twoje zachowanie w stosunku do mnie przy tej akcji było co najmniej nieodpowiednie i z mojego punktu widzenia nie wyglądało to zbyt kolorowo, lecz jak napisał mi mądrze pewien gracz: nie obrzucajmy się błotem.
Zawsze byłem tego zdania, że prawda nawet najgorsza jest lepsza od kłamstwa i zdania nie zmienię. Więc myślę, że jesteś winny całemu temu zamieszaniu i chciał bym usłyszeć jakieś wyjaśnienie twojego zachowania jak nie tu to chociaż na pw.
Jeszcze raz gratuluję pozostałym uczestnikom za szybką reakcje i ładny %
Poltergeist i riddi to na prawdę zgrana ekipa, widziałem to już sam na własne oczy chyba już 3 raz ?
edit:
Może mnie trochę poniosło po nieprzespanej nocy i troszkę wiecej poznałem szczegułów które moim zdaniem powinienem znać tamtej nocyPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez h.u.n.t.e.r ().
-
Graty panowie pięknej akcji fajny % zysk fajny nic aby przetapiać i lecicie dalej
-
h.u.n.t.e.r posty zgłaszam ja , bo obrażając mojego sojusznika obrażasz mnie i mój sojusz !!! a ja pamiętliwy jestemNie dyskutuję z idiotą, bo najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu,
a potem pokona doświadczeniem.
sokojny napisał(a):
h.u.n.t.e.r posty zgłaszam ja , bo obrażając mojego sojusznika obrażasz mnie i mój sojusz !!! a ja pamiętliwy jestem
HUNTER napisał prawdę, bo większej kiły niż obecny Twój sojusznik, trudno uświadczyć
Dobra rada: lepiej się przyjrzyj dokładnie, kogo masz w sojuszu, bo może się wkrótce okazać, że będziesz sobie pluł w brodę. [ciach]
Jak sobie popatrzysz na ostatni rok historii uBarym, to bmws1000rr vel Loki vel Riddick/Riddickber był największą zakałą tamtego uni. Tyle kupionych kont, pushy, lądowania na pręgierzu, ile ten gracz zaliczył... Ale co ja tam będę się rozpisywał - może Ci to właśnie pasuje
Gratulacje TOP1 solo, a Pokonanemu szybkiej odbudowy
Super Moderator Asiaa:
ObrazaWinnetou jest moim idolem -
Nie obrażam was w żadnej części swoich wypowiedzi ani waszego sojuszu, z naszych kilku wymienionych zdań w grze nawet uważam akurat Ciebie za spoko gościa, nie podoba mi sie tylko i wyłącznie zachowanie jednej osoby z waszego sojusz i sposób w jaki postąpił zeszłej nocy.
Ale jeżeli uważasz to jego postępowanie za odpowiednie to przykro ale się chyba myliłem co do Twojej osoby.
Pewnie nie długo sam zrozumiesz o co mi chodzi bo się na nim sam przejedziesz, jak już wiele osób na dawnej uni barym miało okazje.
Do zeszłej nocy też miałem co do niego inne zdanie ale jego akcja uświadomiła mi że wszyscy inni mieli racje a ja sie myliłem chcąd go w pewien sposób zrozumieć... i zrozumiałem... mózg trzylatka w dorosłym ciele a tego dopalaczem kupionym za anty sie pdrasować niestety nie da.
Po raz trzeci i ostatni składam gratulację riddiemu za ładny % i sorki za ten spam ale jak bmw ma coś wspólnego z czymkolwiek to smród ciągnie niestety za sobą, czy to w waszym sojuszu czy innym i trudno bedzie to zmienić jeżeli dalej bedzie robił ludzi ww balona. -
Riddi rusz D*** i zacznij sam wstawiać st Piękny procent i godny top 1.
Przetapiaj bo masz co i oby więcej takich miłych akcji.
-
No starcie robi wrażenie
Sondy bojowe maja w tym starciu mega ogromne znaczenie
A tak już na poważnie to piękne starcie i % konkretny.
S&D dobrze Ci służyW Jedności Siła -
graty atakierowi bo sie naleza... gwardziu Szo w drodze... ale ciekawi mnie gleboko doglebne wchodzenie ONI w mit czyzby cos nie ten teges??:Dstrącone Gsy - 46
-
Wełniaki pozostaną wełniakami mel...i koniec zlej i zapomnij.
Riddi za wlocik i za wyczucie chwili.... Procent cudny(szkoda,że na gwardziu ) o zysku nie wspomnę....
Gwardziunie ważne,ile lat żyjesz ....Ważne ,ile życia masz w tych latach ;>
Polan go bragh!!!!Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez blackdruid ().
-
-----MELMAK-------- napisał(a):
dla ciebie to PAN szczekacz narazie pokazałes tylko jak sie pushowac...z kiepskim wynikiem....jak sprzedawac sojusznikow...z dobrym wynikiem...i jak zrywac układy z bardzo dobrym wynikiem. spinasz sie bo masz konto zbudowane na PUSZach a jakos innego ST niz ustawka nie widzialem.
skoro chcesz PIS w reckach moze sam zezlomujesz?? hahaah a zapomniałem..... musiałby ci ktoś najpierw cel wystawic sam nie potrafisz
jak Ciebie to Gemini boli a o zrywaniu nie będe Ci przypominał co zrobiłeś ..... z resztą te Twoje wypociny i wymyślone rzeczy jak na przykład wystawione floty PiS albo konto zbudowane na pushach, jakieś dziwne wystawienie sojuszników ? skąd Ty to pobrałeś ? za dużo bajek za dużoNekkar[MiT] /// Eridanus[SCS] :)
Strącone GS : 82
Ściągnięte moony : 1 -
Jak się cieszy SennaCheryb i wSCIEKŁY to ja też się cieszę!
Jupiiii
xD -
Bravo ładny % , Bmw ale żes naspawał tej floty , szukajcie i złomujcie ile wlezie , a niektórzy z barymu znowu starą piesń nucą
SOLO 1789,43%
ACS 2203,43%
Moons Destroyed 10 -
i ban poszedl?
Data nałożenia blokady Operator Nazwa gracza Zablokowany do Powód
06.02.2014 08:17:19 SGO Lwica riddi 13.02.2014 08:17:19 Push(I) riddi ->> bmws1000rr
06.02.2014 08:16:11 SGO Lwica bmws1000rr 23.06.2041 08:16:11 Push(III) riddi ->> bmws1000rrgward
TWÓJ 1% MOŻE POMÓC!!!
ODZWIEDŹ STRONĘ http://www.shd.org.pl/ I ZOBACZ JAK MOŻESZ POMÓC
JA POMOGŁEM - TERAZ KOLEJ NA CIEBIE -
Przynajmniej WOSP zarobi bo jedno konto jest na sprzedaz, ale jak tu na eko sie teraz przerzucic z 50k niszczar
-
jak Ciebie to Gemini boli a o zrywaniu nie będe Ci przypominał co zrobiłeś ..... z resztą te Twoje wypociny i wymyślone rzeczy jak na przykład wystawione floty PiS albo konto zbudowane na pushach, jakieś dziwne wystawienie sojuszników ? skąd Ty to pobrałeś ? za dużo bajek za dużo
SENNA ale to TY dostałeś bana za push,a nie melnie ważne,ile lat żyjesz ....Ważne ,ile życia masz w tych latach ;>
Polan go bragh!!!!Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez blackdruid ().
-
W tej sytuacji tylko życzę SzO obrońcy.
Zastanawiałem się kiedy najdroższe konto w historii gry dostanie dożywotniego bana. Nie musiałem długo czekać. Historia lubi się powtarzać. Zobaczymy, które konto teraz zostanie kupione. -
Haha, turlam się ze śmiechu
-
==Webber== napisał(a):
Haha, turlam się ze śmiechu
Ja też.
Jeszcze raz gratki! :x -
Gruba, nie spinaj się bo pękniesz. Wątpię że loki dostał bana za 17kk mety niedosłanych za deuter więc możesz iść powtykać w nos w te swoje super kopalnie.
PS: Bez ciebie ogame nadal będzie istnieć - bardzo mi przykro. -
==Webber== napisał(a):
PS: Bez ciebie ogame nadal będzie istnieć - bardzo mi przykro.
rozczaruje cie--> bez ciebie tez będzie istnieć, więcej - twierdze że było by lepszeTrochę rasista..trochę nacjonalista
i dobrze mi z tym
-
TYR napisał(a):
Bravo ładny % , Bmw ale żes naspawał tej floty , szukajcie i złomujcie ile wlezie , a niektórzy z barymu znowu starą piesń nucą
Z uwagi na stary nick gracza bmw..., który brzmiał Riddick, wcale mnie ten ban nie dziwi
Pusher zawsze zostanie pusherem, bo taką ma naturę. Nachlał się surki na Barymie, ale widac jeszcze było mało
Jak napisał wcześniej mój były sojusznik - w tej sytuacji nie pozostaje nic innego, jak napisać Obrońcy SzOWinnetou jest moim idolem -
nucę starą pieśń barymową....
06.02.2014 08:16:11 SGO Lwica bmws1000rr 23.06.2041 08:16:11 Push(III) riddi ->> bmws1000rr
riddick vel loki vel bmw znowu push i strata acc
graty dla latających uczciwie -
Laska napisał(a):
Jak napisał wcześniej mój były sojusznik - w tej sytuacji nie pozostaje nic innego, jak napisać Obrońcy SzO
zamiast zyczyc SZO, lepiej wyslijcie mu troche surki na odbudowe -
Najpierw chyba jakieś dobre proszki na pobudzenie, bo znów zaśnieWinnetou jest moim idolem
-
Laska napisał(a):
Z uwagi na stary nick gracza bmw..., który brzmiał Riddick, wcale mnie ten ban nie dziwi
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej" Albert EinsteinPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Młody82 ().
-
Młody82 napisał(a):
Laska napisał(a):
W końcu ktoś zaczął myśleć. Co za bzdury sa tu wypisywane to głowa mała.
Riddi wraca na 100% co będzie z bmw nie wiem sam ale jestem pewien ze Push'u którym się tak niektórzy podniecają tam nie było!
Ploty siać każdy może ale nie każdy powinien wiec zanim ktoś coś głupiego znowu na struga proponuje zaczerpnąć trochę informacji POZDRAWIAM -
bmw miał na barym nick Riddick oraz nick Loki - o to chodziło Lasce.
A wasz sojusznik pewnie spushował się na koncie marocarter i prawdopodobnie potem odesłał trochę towaru do bmw
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0