Witam, jestem Bartek moja gre w ogame zaczalem wiele lat temu ale w pewnym momencie po prostu wypadla z glowy ;p dzisiaj zaczalem od nowa na serwie Vega
Pozdrawiam
Bartek
Pozdrawiam
Bartek

zamierzam grać kolejne parę ładnych lat pozdrawiam może niedługo wstawię coś w ST 
Nie piszemy całych postów kolorkiem, nie trzeba znacząco edytować swojej czcionki/wypowiedzi.Witam jestem VanGrass moja przygoda z OGame trwa już 6 lat odwiedziłem praktycznie każde uni zawsze korzystałem z forum sojuszu a tutaj jest mój pierwszy postzamierzam grać kolejne parę ładnych lat pozdrawiam może niedługo wstawię coś w ST
![]()

Spam w tym temacie jest niepotrzebny!
ja z alphen aan den rijn

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Naruto Super Saiyan ().

Jestem Mimi z uni 69 a wcześniej grałam jako Migotka na 64,a z życia realnego Iwona
Mój staż to ponad 2 lata gry eko ale powoli będzie flotka bo czas już poczuć tą adrenalinkę podczas lotu na duży %
poker texas holdem,bilard,pilka nozna,motoryzacja ..pracuje niestety póki co dla kogoś nie prowadzę nic własną ręke
pozdrawiam : P 
Moje konto po kilku latach nadal ISTNIEJE na forum!

Ale może kiedyś zaszaleję 

Jestem aktywnym graczem, prawie codziennie zasiadam do kompa. Licze że wkrótce znajde jakiś sojusz bo samemu to smutno
i niebezpiecznie. Nastawiam się raczej na ekonomię chodź nie mówię że flota to be
Gram na Vega. Pozdrawiam wszystkich graczy którzy przeczytali mojego posta oraz całą administracje.
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Gemborys ().
Z okolic Zielonej Góry.
.
wszedłem bo chciałem pograć w coś na sieci i tak zostałem po dziś dzień
To może być przestroga dla nowicjuszy. Uwaga bo wciąga !
.Na początku było ciężko żadnej pomocy od nikogo ale z czasem to się zmienia poznałem ciekawych ludzi, wstąpiłem do sojuszu i tak powoli do przodu, raz na dole a raz na górze