malyszu [3 X], Mili [3 X], Thrall [3 X], wojtekreal [3 X] vs RasputiN [JACKASS] - 140 457,74%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Klękać Poganie RasputiN przemawia :)

Wyklęty byłem od samego początku :) wszak ten koniec to nawet nie początek końca, więc bez obawy wciąż żyję i jestem z wolą lub mimo woli Waszej :)

X-są gratulowałem, pogratuluję i tu, dość liczne akcje były - ta była udana, choć Panowie sami dobrze wiedzą, że już w niedzielę mógł być koniec historii RasputiNa, tylko fortuna mi sprzyjała, że nie polecieli ale ogromny szacun za czas poświęcony na obserwację, logistykę i klkanie - pozostawili mi 3 sek. Również po bitwie zachowania czysto Dżentelmeńskie za co również dziękuję mimo wielu niejasności pomiędzy nami :)

Dodam na swoje usprawiedliwienie, że mimo floty top 2 moje aktywności w Ogame czasami były mocno ograniczone i flota dniami stała na moonach bez opieki (Ci co obserwowali wiedzą) stąd zawsze sądziłem , że padnę w biały dzień, bo jakoś do ściąganych kulek miałem szczęście :) :) , dodatkowo grałem aktywnie, bez urlopów co czyniło mnie aktywnym wciąż i nie uciekałem na urlopy :) :) może i nie potrzebnie.

Co do wydanej kasy i czasu to nie jest to stracony czas/kasa - zabawa była przednia i to się liczy, reszta to drobne ...
    ... wolę to niż jednorękiego bandytę który ssa stówki jak to na automat przystało , a to mój wcześniejszy nałóg.

Co teraz ?
    ARO, walczy z EKO, RasputiN się reorganizuje :) i szuka nowego konta min. top 10, flota/eko - rozsądne proporcje (tylko top 10) więc znacie adres ;)

AVE
    M.
    ARO
    u68 --> TOP 1, flota Top 2, eko Top 57, bad Top 17
    u50 --> top 3, eko Top 1 --> OFF
    Top Solo: 15028,28%; 29857,94%; 30825,77%
    Top ACS: 27416,96 %

ARO never DIE

Highway to HELL
  • Gratulacje dla calej ekipy 3X ,piekny RW i to na chwascie ARO. Walneliscie zdrowo a jak widac duza flota zrreszta zbudowana za zlotowki nie daje z automatu umiejetnosci ktorych ARO nie mial.Trzeba byc skonczonym NOOBEM zeby nie umiec zrobic dobrze fsa.Ale czego mozna sie spodziewac po bajkopisarzu ARO pewnie byl zajety igraszkami [mniam]..Zakała tego uni ma wyrwane skrzydelka ale tata mu pewnie znow kupi konto zeby chlopak mogl klepac cyferki

[mniam]
    Co teraz ?
    ARO, walczy z EKO, RasputiN się reorganizuje :) i szuka nowego konta min. top 10, flota/eko - rozsądne proporcje (tylko top 10) więc znacie adres

Teraz nic...znow kupisz konto ,surowce,pozlomujesz swoje multi i 3X cie zezlomuja i bedzie ubaw na cale UNI.Skill-a od kupionego konta ci nie przybedzie a surka innym z ciebie sie przyda na zlomowanie ciebie solo.

Pozdrawiam cala ekipe 3x ,MOICH SOJUSZNIKOW Z COMA i innych znajomych ............
    emeryt apol/pprzemo

Administrator Forum kasai:
    Upomnienie za flame i obrazę
  • Jak to mówią trafił swój na swego :E I wcale nie mam tu namyśli że ARO miał skilla czy coś ^^
    Graty za samo złomowanie, przetopu nie trzeba życzyć bo dobrze wiecie co zrobić z surką.
    Aro SzO i wyciągnięcia wniosków. Mniej pushowania i więcej grania bo będąc nieszkodliwym pusherem zabawy z tego nigdy nie będzie.
    pozdro
    Leo

PB Solo | PB ACS | Top 1 ACS Uni28
    :top1: Top1 Złomiarzy Uni28 :top1:

• Mr. ARO napisał(a):

ARO, walczy z EKO, RasputiN się reorganizuje i szuka nowego konta min. top 10, flota/eko - rozsądne proporcje (tylko top 10) więc znacie adres

1   [COMA] Ciernik (-145.595) 62.884.649
    2 [BaR] Vilebert (9.416) 57.022.646
    3   [3 X] Thrall (3.669.244) 56.992.045
    4   [czwórki] hot_shot2 (408.512) 47.009.963
    5 [BaR] Lord NightHawk (41.277) 46.941.956
    6   [MAD MAX] l3s3r (-112.052) 46.389.981
    7   [BOSS] cicik (-183.319) 44.352.832
    8   [Jackass] ARO (684.350) 44.165.935
    9   [BOSS] obserwator (-1.872.478) 43.216.379
    10   [Explorer] Maraton (67.534) 42.501.858
    To który pierwszy się skusi?
    ARO Ci nie wystarczy? :rumieniec:
    Jak wygląda fuzja > FAQ Fuzji z OGame
    Fuzja a temperatury > Klik
  • Vysogota napisał(a):

Aro, tak z ciekawości, czy jesteś w stanie mniej więcej oszacować ile cię kosztowało w złotówkach rozbudowanie tego konta do przed złomowego stanu?

tyle było - 30.840.570 (09.2012)
    tyle bylo - 67.284.649 (na przed wczoraj)

czyli 37kk czyli policz sobie po średnim kursie allegro ; )hehe

antymateria to 2x400 od 06.2012 czyli jakieś 16x400 samo anty na przetapianie przyśpieszanie budowli, floty etc...

no i niezliczone hektolitry Jacka z cola ;)

off topic z mojej strony
    ARO
    u68 --> TOP 1, flota Top 2, eko Top 57, bad Top 17
    u50 --> top 3, eko Top 1 --> OFF
    Top Solo: 15028,28%; 29857,94%; 30825,77%
    Top ACS: 27416,96 %

ARO never DIE

Highway to HELL
  • Gratulacje dla 3X za dobrze wykonaną - na pewno nie należącą do najłatwiejszych - akcje!
    Jak się domyślam trzeba było poświęcić trochę czasu aby wszystko zorganizować.
    Oczywiste było dla mnie to, że prędzej czy później do tego dojdzie - i tak długo to wszystko trwało...
    Nie mniej jednak postawiliście kropkę nad i.
    Raz jeszcze szczere gratulacje i powodzenia w dalszych lotach!

Obrońcy gratuluję postawy - jak sam napisał wiedział na czym stoi i czego może się spodziewać...
    Nic nie życzę, bo nie ma potrzeby - jak wiadomo ARO doskonale potrafi sobie radzić.
    I tym razem nie będzie zapewne inaczej. Choć zaproponowałbym eko skoro brak czasu na pożytkowanie tak solidnej floty...
    :google:
  • Bladeripper Returns napisał(a):

Obrońcy odbudowy chyba nie ma co życzyć, takie straty będą sie długo odrabiać.
    ARO się nie odbuduje ? ^^

Gratulacje wszystkim osobom biorącym udział w akcji. 140 tys % i pewnie z 6 mld zysku po odliczeniu spalonego deuteru mowią same za siebie. Podejrzewam, ze i przy zerowym bilansie byście lecieli na tego Pana
    Obrońcy życzę zapału do gry i zbudowania top1 flot na nowym koncie.

Ps. Aro - Tyle "ciepłych" słów skierowano na tym forum w Twoją stronę, a Ty nadal zachowujesz kulturę... naprawdę podziwiam
  • okut13 napisał(a):

Gratulację się należą, akcja bardzo fajna świetnie przeprowadzona i z fajnym zyskiem. Dobra robota
    Przetopu dla ekipy złomującej a dla Pana ARO drina

jak sie czyta zysk super bo taka akcja sama sie nie zrobi graty a obroncy :> co sobie zyczy az sie chce te floty zobaczyc na 67 a nuz sie zlacza jeszcze raz milego przetopu :)
  • Aro kasa na + czy - nie moj problem kazdy gra jak lubi :)) Agresorom 5 przybita ale tylko jedno jak się jest nuubem to takim się pozostanie nieważne na jakim koncie kazda [mniam] trafi tam gdzie jego miejsce :*

Administrator Forum kasai:
    Upomnienie za słownictwo ;) Takich słów tu nie używamy.
  • pol uni zadowolone z udanego ubicia Aro przez 3-xow w tym moze i ja tylko szkoda takiej flotki ,inaczej patrzac majac pushowki plus kupne inne konta to i flo nie szkoda bo za miesiac sie odbuduje ^^ tak czy siak i owak graty sie naleza dla 3-xow,zysk macie wiec bedzie pewnie na panzurki,a tobie a-normalny czlowieku chyba i tu nic nie bedzie...bo nie wiadomo czego ci zyczyc ^^
  • Dzieki za Linka Wojtek Miło jak po ponad miechu odpalilem gg zobaczyć znajomych w dobrej formie standardowo 3x w topce:D
    Topcie na lotki dalej i szukajcie next celow szkoda ze konto wlasciciela na ktorym ja grywałem ktoś sprzedał ale cóż moze jeszcze sie spotkamy

Fajnie sie dowiedziec ze aro spuszował sie moim byłym kontem ktore podobno bylo kupione tym bardziej ciesze sie ze zostalo w rodzinie
    181,812% 111st 92normal + 19 speed u33 (11) u47 (1) u41 (26) u64 (21) u60 (15) uN (5) OFF

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez hey... ().

• Mnóstwo smrodów i pomyj powylewanych było na każdą ze stron. Upłynęło kilka miechów i Aro został trafiony.... Nie powiem że się nie cieszę bo po pierwsze dobrego stejka nasi ustrzelili po drugie padł Aro ( wybacz chłopie ale chyba za stary i zbyt oldscholowy jestem ,że mam niesmak gdy widzę co się podziało z tą grą skoro już tak na bezczela się pisze wprost kto co i za ile się pushuje.... ) Tak więc gratulacje dla naszych i może odbudowy dla Aro ...

Jack z colą oj naprawdę musisz być niedoświadczony.... Wosiu takiej podwójnej patologi mówimy stanowcze NIE!!! beleeeeee.....

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Lt. Felix Gaeta: ehh jack .... z colą..... ().

• top 1 acs - 3x
    top 2 acs - 3x
    top 3 acs - miejsce dla 3x i będzie korona

top 1 rozstrzelany, więc automatycznie wzrok się kieruje ku kolejnemu czempionowi. kto wie, może się uda ;)

gratki % bo jest zacny, ale przestańcie się bawić bo przydałaby się w końcu jakaś konkretna wojenka. zaproponowałbym COME bo stary skład umiał się bić ale teraz to już chyba tylko szyld został. ale np 3x vs COMA + BOSS mogło by być ciekawie :)
    my best: 62.985% (top1 ogame.pl i u32), 30.337% (top1 u43)
  • Myman napisał(a):

top 1 acs - 3x
    top 2 acs - 3x
    top 3 acs - miejsce dla 3x i będzie korona

top 1 rozstrzelany, więc automatycznie wzrok się kieruje ku kolejnemu czempionowi. kto wie, może się uda ;)

gratki % bo jest zacny, ale przestańcie się bawić bo przydałaby się w końcu jakaś konkretna wojenka. zaproponowałbym COME bo stary skład umiał się bić ale teraz to już chyba tylko szyld został. ale np 3x vs COMA + BOSS mogło by być ciekawie :)
    Tak w gwoli ścisłości to TOP1/2/3 jest już Xowe :P
    Co do wojny to na co komu ona :) Albo inaczej... co ona zmieni? :)

E: literówki
    Kozak nad kozakami
    Narcyz nad narcyzami

***181ST*** ^^ ***2.226.215%***

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Włosiu ().