Loki i bryk [TIWAZ] vs Farmer [Smerfy] - 3525,67% + zbiórka TOP 5 ACS uBarym

• Barym

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Loki i bryk [TIWAZ] vs Farmer [Smerfy] - 3525,67% + zbiórka TOP 5 ACS uBarym

Od Lokiego:
    Loki
    21:33:34
    napisz pewnie znowu zaraz beda wpisu typu ale push itd
    bryk
    spoko ;) 5 minut i będzie

Loki
    21:34:15
    i z pozdrowieniami dla 2 najwiekszych pusherow wiadomo o kogo chodzi
    21:34:27

Ode mnie:
    1. Boli mnie, że nastąpiła akcja w stylu "siła złego na jednego", gdyż te gś i tak by padły w starciu solowym, gdybym tylko się przyglądał
    2. Również bolą mnie docinki, że to ja go wystawiłem... Większość z was zna mnie jak i moje podejście do was.
    3. Masowo nastąpiło usuwanie mnie z buddy... Nie ma sprawy. Tych, którzy mnie nie usunęli, usunąłem sam oszczędzając im zachodu. Jednakże przynajmniej jeden mi ufa i mam go w buddy z powrotem. Reszta zrobi jak uważa i co chce. Każde buddy przyjmę z powrotem bez problemu i pytań...
    4. Gdy odchodziłem wyraźnie napisałem, że nie będę was skanował ani sam na was latał... Ale jeśli mam lecieć jako "ogon" w przypadku, jak ktoś może zrobić to sam to jaką to robi różnice? Inna sytuacja, jak ktoś potrzebuje mojej floty, żeby się przebić, a inna jak lecę tylko jako piąte koło u wozu
    5. Macie problem z buddy... Myślicie, że działam jak gibon i się w nie wpatruje to rozwieje wasze wątpliwości:
    jka go mam dalej w buddy
    08:46:37
    ale nie zerkam tam

bryk
    08:46:41
    ja nie gibon

[center]Starcie następujących flot:

Agresor Loki [TIWAZ] (x;xxx;xx)
    Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
    Flota:
    L.myśliw. 600.000
    Krazownik 15.830
    O.wojenny. 43.111
    Panc. 34.624
    Niszcz. 38.327

Agresor bryk [TIWAZ] (x;xxx;xx)
    Flota:
    L.myśliw. 115.781
    Krazownik 12.911
    O.wojenny. 5.206
    So.szpieg. 1
    Panc. 5.124
    Niszcz. 14.721

Obrońca Farmer [Smerfy] (x;xxx;xx)
    Flota:
    So.szpieg. 62
    G.Smierci 119

...po 1 rundzie:

Agresor Loki [TIWAZ] (x;xxx;xx)
    Flota:
    L.myśliw. 595.920 -4.080
    Krazownik 15.704 -126
    O.wojenny. 42.784 -327
    Panc. 34.384 -240
    Niszcz. 38.076 -251

Agresor bryk [TIWAZ] (x;xxx;xx)
    Flota:
    L.myśliw. 114.942 -839
    Krazownik 12.829 -82
    O.wojenny. 5.171 -35
    So.szpieg. 1
    Panc. 5.096 -28
    Niszcz. 14.623 -98

Obrońca Farmer [Smerfy] (x;xxx;xx)
    Zniszczony!

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 1.376.634 metalu, 525.878 kryształu, 524.805 deuteru.

Agresor stracił łącznie 113.833.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 1.190.062.000 jednostek.
    Na tych współrzędnych znajduje się teraz 197.756.100 metalu i 154.811.100 kryształu.
    Szansa na powstanie księżyca wynosi 3525,67%
    * Bitwa odbyła się na księżycu.
    Bilans agresora (M: 134.945.734, K: 115.362.278, D: -9.146.195, P: 241.162).
    Bilans obrońcy (M: -596.376.634, K: -476.587.878, D: -119.524.805, P: -1.192.489).
    *Oparty na raportach ze zbiórki pola zniszczeń.

Zbiórka PZ:
    20.000 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 400.000.000.
    Na polu zniszczeń znajduje się 197.756.100 jednostek metalu i 154.811.400 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 197.756.100 jednostek metalu i 154.811.400 jednostek kryształu.

Created by cuteConverter v 0.3.1.1 - Adam Woźniak[/center]
  • Rzadko się tutaj wypowiadam, ale co do tego steka muszę coś napisać. Z tym "ogonem" to ... Bryk/Czapek trafiłeś.. prosto w sedno. Usprawiedliwiaj się ile chcesz, pisz, że cię to nie obchodzi, obojętne. Pokazałeś ile jesteś wart, gdzie pasujesz i kim jesteś. A jeszcze niedawno tak płakałeś, że cię Gibon oszukał, pojechał. Sojusz się na ciebie zrzucał, konta dostawałeś. To nie dość, że odszedłeś z sojuszu, który za ciebie myślał, bo sam latałeś jak ten wskazany przez ciebie "ogon" i dostawałeś bęcki od swoich "przyjaciół od lotów"... szkoda gadać.. to jeszcze po zarzekaniu, że swoich nie ruszasz, złomujesz kolegę?

Loki skorzystał, czemu się nie dziwię, bo to taka gra. Raz na wozie raz pod wozem. Brzoza/Farmer, mam nadzieję, że się szybko odbuduje, bo.. w przeciwieństwie do Bryka ma kolegów. Wiecie co, mam ciekawą propozycję dla Lokiego, który póki co jest top one na uni.. wywal Bryka z sojuszu i go zezłomuj.. to jeden z najłatwiejszych celów jakie Barym widział (wystarczy popatrzeć na jego poprzednie dokonania). Narobisz sobie pkt, a Bryka nikt żałować nie będzie, zresztą, wszyscy się przyzwyczaili..

Obrońcy żyszę szybkiej odbudowy :)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez DominoJachaś ().

• DominoJachaś napisał(a):

Rzadko się tutaj wypowiadam, ale co do tego steka muszę coś napisać. Z tym "ogonem" to ... Bryk/Czapek trafiłeś.. prosto w sedno. Usprawiedliwiaj się ile chcesz, pisz, że cię to nie obchodzi, obojętne. Pokazałeś ile jesteś wart, gdzie pasujesz i kim jesteś. A jeszcze niedawno tak płakałeś, że cię Gibon oszukał, pojechał. Sojusz się na ciebie zrzucał, konta dostawałeś. To nie dość, że odszedłeś z sojuszu, który za ciebie myślał, bo sam latałeś jak ten wskazany przez ciebie "ogon" i dostawałeś bęcki od swoich "przyjaciół od lotów"... szkoda gadać.. to jeszcze po zarzekaniu, że swoich nie ruszasz, złomujesz kolegę?

Loki skorzystał, czemu się nie dziwię, bo to taka gra. Raz na wozie raz pod wozem. Brzoza/Farmer, mam nadzieję, że się szybko odbuduje, bo.. w przeciwieństwie do Bryka ma kolegów. Wiecie co, mam ciekawą propozycję dla Lokiego, który póki co jest top one na uni.. wywal Bryka z sojuszu i go zezłomuj.. to jeden z najłatwiejszych celów jakie Barym widział (wystarczy popatrzeć na jego poprzednie dokonania). Narobisz sobie pkt, a Bryka nikt żałować nie będzie, zresztą, wszyscy się przyzwyczaili..

Obrońcy żyszę szybkiej odbudowy :)

Różnica jest taka, że ja nikogo nie oszukałem... Ale dobrze niech każdy trzyma się od teraz swoich 4rech liter. Mieliście we mnie przyjaciela teraz macie kolejnego wroga... To, żeśmy ratowali niedawno jeszcze waszego sojusznika to już nie jest teraz ważne nie? A jeśli jestem tak prostym celem(jak Czapek) jak mówisz to proszę bardzo. Brzoza, Sun Tzu, Alex Mercer i nie ma mnie pewnie po 2-3 rundach. Powodzenia. O ile jestem wciąż tym o którym mówisz ^^

Podsumowując... Po tych miłych rzeczach, które mi pisaliście wszyscy,trzeba podkreślić że złom powstał po wyliczeniu tej floty z ataku, w dodatku na osobę, którą wyrzuciliście 2 dni wcześniej z sojuszu... Fakt bardzo honorowe posunięcie. Atak niedopilnowany. Loki wpadał w ten sam cel 9h przed Brzoza z tego co się dowiedziałem. 0 aktywności Brzozy podczas wlotu w cel, a trym samym 0 sprawdzania falangą(o opóźnianiu w tym wypadku szkoda gadać bo w końcu atakowany był idlak), Pojawił się dopiero koło 16 z tego co mi wiadomo...
    Mówiąc krótko - złom na własne życzenie i koniec tematu z mojej strony.
    Powodzenia w dalszej grze
    Brzozie pomimo wszystko szczere życzenia szybkiej odbudowy ;)

Edit.
    Też Cię lubię Domino :)

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Pan B ().

• Pan B napisał(a):

Mieliście we mnie przyjaciela teraz macie kolejnego wroga...
    ... oj biedactwo. Pogubiłeś się chłopie. Traktujesz tę grę nazbyt poważnie. Jedyną rzeczą, która w ogame jest na serio to stosunki międzyludzkie i te trzeba szanować. Nadal tego nie pojąłeś? Poza tym, zapewnienia, czy też obietnice są nic niewarte, liczą się czyny. Pomyliłem się wnioskując, że na to wpadniesz. Z mojej strony to tyle... bez sensu tworzyć kolejną "Neverending story". Pisz sobie co chcesz.. może ci ulży.

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez DominoJachaś ().

• bryk to, że mnie broniliście to będę o tym pamiętał cały czas,
    gęsi brzozy i tak by padły z ręki Lokiego i nikt by o to nie miał pretensji, bo Loki wcześniej wywalił go z buddy tak jak wielu innych Smerfów i dał nam tym samym znać, że będzie na nas latał. nam się nie spodobało to, że Ty mając brzozę w buddy poleciałeś na niego i żadne tłumaczenia, że flota i tak by padła nic nie zmienią, bo dla niektórych buddy to rzecz święta
    Tak więc Loki tobie pogratuluje STrącenia ładnej ilości Gąsek
    a ciebie brzoza odbudujemy i niedługo znów będziesz latał ładnym stadkiem Gąsek

Sygnatura by Madzia
  • grucor napisał(a):

hahahahahahahahah ...... latwy cel jak sie ma buddy :D BRZOZA SZ/O

Czepiasz się mnie grucor, to lepiej zobacz jak udanie Laska z Witcherem rozebrali konto gibona, który dość mocno na nie pracował...
    Z dwóch konto zrobić jedno - bezcenne ^^ Zobaczymy co GO z tym zrobi bo Beliar przy coraz to kolejnych "doładowaniach" na ich nieszczęście wskoczył w statystykach wyżej od Laski :)

Edit. A co do buddy powiedzcie mi co mi ono dało przy wyliczonym powrocie tych gś :D ??

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Pan B ().

• Bryk, musisz zrozumieć różnicę. Nie chodzi o to, co ono dało, chodzi o to, że poleciałeś. Poleciałeś na gościa, którego miałeś w buddy - to samo w sobie jest haniebne. Nie istotne, że był wyliczony.

Odnośnie mojego doładowania, wszystko odbyło się zgodnie z regulaminem i po rozmowach z wieloma członkami teamu, więc nie wytykajcie mi jakiegoś pushu, bo do takowego nie doszło.

ex-IRC Support
    ex-GO

BRACIA (Bobo/Ranger/Witcher)

Zaprawdę, nie masz nic wstrętniejszego ponad monstra owe, naturze przeciwne, wiedźminami zwane, bo są to płody plugawego czarostwa i diabelstwa. Są to łotry bez cnoty, sumienia i skrupułu, istne stwory piekielne, do zabijania jedynie zdatne.
  • Fakt, że Laska był niże w statystykach, kiedy dostawałeś ostatnie datki też było zgodne z regulaminem ;)?
    Nie mówię tu o pierwszych, bo wtedy był on jeszcze wyżej od Ciebie w statystykach. Mówię o ostatnim spadku z 13kk floty do 5kk. Wtedy już byłeś od niego znacząco wyżej... Ciekawe bardzo :) A co na to Gibon w ogóle? W końcu zniszczyliście w zasadzie konto, które było nie do ruszenia na tym Unii... Nie szkoda wam tego było czy coś?
    Nie wiem postrzegajcie to jak chcecie mi to już dzyndza... Ale racja mogłem go wyrzucić z buddy 5 minut przed wylotem wtedy było by to logiczniejsze... :)
    Poza tym teraz nagle to haniebne dla Ciebie, ale kiedy Gibon grał jeszcze i kilka razy skasował osoby, które miał w buddy to nie widzieliście w tym nic haniebnego...
  • o, Witcher wypowiada się o lotach na buddy... z tego co pamiętam, kilka sekund minęło, jak usunąłeś mnie od siebie po zobaczeniu mojej floty na skanie, oczywiście jak byłem offline i zaraz fru całą flotą :E Więc może człowieku nie odzywaj się jeśli chodzi o tego typu akcje, bo nie dość że jesteś (w sumie byłeś) otoczony ludźmi lubującymi się w nich, to i sam praktykowałeś. Pohańbiony pusherze :E
  • Pozwolę sobie na początek zacytować kawałek wpisu Bryka:

"1. Boli mnie, że nastąpiła akcja w stylu "siła złego na jednego", gdyż
    te gś i tak by padły w starciu solowym, gdybym tylko się przyglądał

2. Również bolą mnie docinki, że to ja go wystawiłem... Większość z was zna mnie jak i moje podejście do was."

Jak
    Cię tak to boli, to po coś baranku poleciał? Rozum odjęło? Loki groził?
    Śmieszny ludzik jesteś. Jak już lecisz, to przynajmniej wymyśl jakiś
    powód - no choćby taki, że Brzoza Ci się źle kojarzy, np. ze
    Smoleńskiem 8-) A nie płaczesz później, że Cię przestali lubić

Sam lot nijaki - widać Brzoza olał już tę durną gierkę, skoro tak sobie poleciał. Za to cała otoczka późniejsza jest ciekawa :E

Po raz kolejny Bryk wpisuje się za lokiego (o, to jest dobry powód, aby polecieć nawet na kolegę z buddy - móc się wpisac w ST ]:-D
    ). Ciekawe, jaki jest tego powód? Może razem grają? Może razem
    mieszkają? A może loki pisać nie umie zbyt dobrze i mundurowy bryk robi
    za tego bardziej pisatego (jak w starym kawale o milicjantach, dlaczego
    trójkami chodzą). A przy okazji - gratuluję dobrego dowcipu loki -
    pozdrawiasz 2 najwiekszych pusherów, czyli jak rozumiem riddicka i
    riddickbera :D Pewnie napisałbyś, że trzech, ale skromność nie pozwala na pozdrowienie siebie samego ;)
    Niby
    loki uparcie dąży wszelkimi metodami do tego upragnionego top 1, a
    stejki za niego wpisuje inny? Dziwne, dziwne. Pewnie nie ma na to czasu,
    non-stop grając ;]

I
    jeszcze parę słów o lataniu na kogoś z buddy. Pisanie w kółko "ja nie
    Gibon" po raz kolejny utwierdza mnie w przekonaniu, że Bryk to Czapek :*
    Więc na pewno pamięta jak to jako Czapek opluwał SHEN, a potem pchał
    się do lotu z Gibonem. Więc czego się spodziewał? Kwiatów? I jak
    pamiętam, był to jedyny lot Gibona na kogoś z buddy, więc sobie Nim gąb
    zaplutych nie wycierajcie.
    Jedno słowo do Alexa Bartusia - odpowiedz
    mi chłopcze, kto w shen latał na własne buddy? Podaj inne przykłady,
    poza tym z Czapkiem. Po raz kolejny piszesz bzdury - ot taki ogejmowy
    macierewicz.

Na koniec tylko jedno wypada napisać - szkoda Brzozy. SzO

PS. I jeszcze jedno wyjasnienie, co do tego przesyłania surowca. Mieliśmy z Kubą zgodę teamu i dalej ją mamy, żebym przesyłał surowce nawet bedąc niżej w statach. Team dał ją nam z uwagi na nasze osobiste kontakty i mój niezwykły urok osobisty. Więc proszę tu nie dywagować, tylko przyjąć fakt legalnego pushowania się jako nowy trend na tym uni. Powiedziano nam, że każdy, kto kupi antymaterię raz przez SMS, a następnie przez przelew, potwierdza tym samym chęć dalszej gry i może liczyć na podobny bonus. Sugerowano nawet, że kupno antymaterii 3x za maksymalną kwotę może zostać nagrodzone STejkiem, ale w to to już nie uwierzę :) No bo kogoś by trzeba przecież podstawić, prawda? No, chyba, że by podali np. czas powrotu floty? Może jednak spróbuję..
    Winnetou jest moim idolem XD
  • Laska napisał(a):

był to jedyny lot Gibona na kogoś z buddy, więc sobie Nim gąb
    zaplutych nie wycierajcie.

To masz sklerozę, albo bardzo nie chcesz tego pamiętać.

Laska napisał(a):

Pisanie w kółko "ja nie
    Gibon" po raz kolejny utwierdza mnie w przekonaniu, że Bryk to Czapek :*

Twoje przekonanie bynajmniej mija się z prawdą. Znam historię Barym bardziej niż Ci się wydaje po prostu. Pomyśl może skojarzysz w końcu...

Laska napisał(a):

"1. Boli mnie, że nastąpiła akcja w stylu "siła złego na jednego", gdyż
    te gś i tak by padły w starciu solowym, gdybym tylko się przyglądał

2. Również bolą mnie docinki, że to ja go wystawiłem... Większość z was zna mnie jak i moje podejście do was."

Jak
    Cię tak to boli, to po coś baranku poleciał? Rozum odjęło? Loki groził?
    Śmieszny ludzik jesteś. Jak już lecisz, to przynajmniej wymyśl jakiś
    powód - no choćby taki, że Brzoza Ci się źle kojarzy, np. ze
    Smoleńskiem 8-) A nie płaczesz później, że Cię przestali lubić

Twój powód bardzo by mi się podobał, gdyby nie kilka faktów. Poza tym czasem trzeba udać baranka... ;)

Edit. Ten tekst u Ciebie rozbawił mnie do łez
    Sugerowano nawet, że kupno antymaterii 3x za maksymalną kwotę może zostać nagrodzone STejkiem, ale w to to już nie uwierzę :) No bo kogoś by trzeba przecież podstawić, prawda? No, chyba, że by podali np. czas powrotu floty? Może jednak spróbuję..

Masz rację wydaj prawie 1500 zł(3x499), żeby dostać ST. Brawa za samą myśl o tym ^^ Może dostaniesz czas powrotu moich zabawek - radocha x2. Lokiego wam nie podadzą bo i tak moglibyście sobie tylko popatrzeć ;)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Pan B ().

• latanie na buddy ...
    to świadczy o poziomie agresora... a raczej o jego marności
    nawet gibon na mnie nie poleciał mając mnie w buddy a tego się obawiałem nie ukrywam
    ale nawet samo zło jak mawialiście na Piotra nie poleciał na pewny stek ze mnie mając mnie w buddy

ale cóż mega STejkowcy muszą na siłę się wykazać na wymarłym u...

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez DragoDraxx ().