Wyjęłam z 3 lata temu: przyrostyogame.cba.pl/Info.html
Dla mnie niczym szczególnym żadne uni się nie wyróżnia.
Dla mnie niczym szczególnym żadne uni się nie wyróżnia.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Mari napisał(a):
Pytam z tego względu, że raz były otwierane co miesiąc a raz co dwa.
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez powyginany drucik ().
Drakensang napisał(a):
Art można dostać wreszcie takie stare dobre Ogame? Zero udziwnień, 9 galaktyk, prędkość, 1, 50% PZ?
Midas napisał(a):
Tori ma rację. Najlepszym odzwierciedleniem tego jaka konfiguracja byłaby najlepsza, pokazałyby wyniki ankiety.
Ale myślę, że na speed uni x1 już mało kto chce grać. Grę napędzają głównie uni gdzie aktywnie się lata, czyli ten speed x2/x3.
Żeby zrównoważony był poziom eko i floty speed tychże dwóch kategorii powinien być ten sam. A pz powinien być ponad przeciętny ażeby zachęcić wszystkich do latania czyt. aktywnej gry. CZyli pz w granicach 50-70%
Już przy tworzeniu poprzedniego uni proponowałem poniższą konfiguracje. Większości się podobała, nawet Art chyba chciał podobną zaproponować, ale niestety nie przyjęła się... może tym razem się uda..
eko x3
flota x3
pz 50 %
anty 8k
pola +25
7 gal po 499 us
Ewentualnie speed x2, ale pz wtedy moglby byc 60 albo 70 %
Crion napisał(a):
Również uważam, że konfiguracja z Xalynth jest idealna:
- flota - x2,
- eko - x4,
- pz - 60%.
Dla ekonomów - dobre eko, dla grających flotą - fajne pz.
Dodatkowo przy takim eko, nawet po złomie można się w miarę szybko odbudować, więc złomowania nie wyludniają tak universum.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Tori Black ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Tori Black ().
11 gości