Nowe uni - nowe możliwe opcje

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Mari napisał(a):

Niby tak, ale weź pod uwagę obliczenia kwacha i wyjdzie, że na x5 zarobili by dwa razy tyle.

Min 2 razy tyle tutaj by się przydały statystyki Ciapowatej oraz ankieta i można było by wierniejsze obliczenia wykonać tak czy siak napewno sporo większy zysk generuj 3 uni x5 niż 3 uni x1/2 itp.

Ogólnie dziwną GF prowadzi politykę bo moim zdaniem Universa powinny byc tworzone i dostosowane pod graczy a nie na odwrót :)
      Ircowy spamer

Emeryt

<`marcik> `kwachu chyba ci sie oswiadcze ;p
      Mister Publiczności - Ogame 2015
    • Jak dla mnie to po

1) To uni jest za szybko

2) Na Vega nie mają jeszcze nawet 1 mln pkt

3) GF nie liczy się z graczami to my ich utrzymujemy

4)będzie beka jak frekwencja będzie niska

5) nowych graczy nie ma grają cały czas ci sami

6) powinno byc otwierane 2 uni na rok

ale po co się produkować dla nich liczy się tylko zysk ale jak ludzie przestaną grac to zysk się skończy
    • Potwierdza się tylko to co powiedział Mariusz Max Kolanko ;)
      Prawie wszystkie posty pasują pod stereotyp typowego polaka. Tylko narzekać płakać, a jak ktoś się dorobi to złodziej :)
      Nie chcesz grać ? Nie graj proste :) go to ludzie którzy pracują dla dużej firmy i oni mogą dać gf jakieś wskazówki co i jak ale to góra mówi jak jest i jak ma być. Widać z tego co pisze iq że 13 uni jest takich a 3 takie i jak macie z tym problem piszcie do gf bo to do nich macie problem a nie wyżywacie się tak naprawdę na szeregowych pracowników :) Jak to zresztą bywa i w realnym życiu :)
      Policja zła bo działa tak i tak :) ale jak któremuś ktoś tel ukradnie czy po zębach da to zaraz biegnie na tą policje złożyć zawiadomienie..... taki przykład :)
    • ni w dupe ni w oko z tym x2 czekałem na x1 na zime,to niee, bo x2 ciach musiały dać

już sobie popłakałem, a teraz dajcie nowe uni x1 :E

Moderator stefan000102:
      Proszę dobierać bardziej odpowiednie słowa.
      :D freelove / Black Igor = turbo multi konto :D

ZŁOMIARZ z ZAWODU :E :E :E
      U24
      U64
      GEMINI
      MIZAR
      NEKKAR

ponad 200 ST
    • Myślę, że nie ma co narzekać. Przecież narzekanie i zwalanie winy na innych nic nie da, a niepotrzebnie podnosi ciśnienie.
      Kto chce ten gra, a kto nie chce ten nie gra.
      A konfiguracja zawsze mogła być gorsza

A co do dodatkowych pól, to jest ok, dla wytrwałych się przydadzą

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Ratlerek ().

• W jakim celu powstaje uni x2, ktore bedzie nie do polaczenia w przyszlosci z Draco?
      logika GF mnie przeraza, przeciez za 1,5 roku z punktu widzenia graczy Wasat fuzja to bedzie koniec gry, bo zostana calkowicie wchlonieci w tabeli pozniej top 100.

chyba ze GF nie patrzy tak w przyszlosc, co by oznaczalo ze chca szybko sciagac kase dopoki to mozliwe (na nowych universach najwiecej sie zarabia) co by oznaczalo ze nalezy szybko stad uciekac..

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez mayday ().

• mhh aktualizacja ;d 1270 graczy cos slabiutko ... jak otwarli uni vega po 12 godz bylo duzo wiecej a tu zonk moze wkoncu sie doczekamy x5 bo bym sobie do gry wrocil ;d a tak nuda a zima idzie
    • Mam szczerą nadzieję, że nie przekroczy 2k graczy z tego w ciągu 7 dni widząc frekwencję gracze usuną konta i zostanie ich około 1k. Brawo GF. Pogratulować. Tym razem może zaczniecie robić sondy, a nie robić po swojemu.
    • SeboSky napisał(a):

kolejne UNI dla "lubiących grać od zera" czyli dla tych którzy nigdy nic nie osiągną i uważają się za super graczy mając 100 pancerników...
      eh :(

WE WANT UNIFUSION!

Święte słowa , jak na razie włodarze myślą o "sprinterach" , a co z " długodystansowcami " ?
    • Dokładnie. Ankieta powinna nastąpić, ale... Wiadomo jak z tym jest. Mam nadzieję, że wasat ich czegoś nauczył i x5, x4 w końcu się pojawi - w końcu dla ich dobra i zysku Kwachu dobrze prawił.
    • A tak nawiązując do tego co pan JR1964 powiedział, uni x4 chyba nie było na polskich serwerach jeszcze co nie?
      Jeżeli nie to myślę, że to by była nowość i mogłoby to przyciągnąć dużą liczbę graczy.
      Wracając do tematu moim zdaniem uni powinno być tworzone na podstawie ankiet, ale GF ma prawo robić co chce niczego im nie możemy zakazać, aczkolwiek sami widzą jak to wpływa na zarobek bo po pierwsze to gra dla ludzi ale też dla zarobku.
    • Jednak z tego wszystkiego najbardziej mnie to cieszy, że im po prostu całkowicie to uniwersum nie wyszło ! Zostanie po maksimum dwóch tygodniach tysiąc graczy z tego to czterysta moonówek i pewnie parę jeszcze "wiecznych urlopów" z antymaterią :D Moim zdaniem zrobią restart uniwersum oraz ankietę i według tej ankiety powinni teraz ONI dostosować się do graczy. Jednak czy tak zrobią ? Ja bym tak zrobił. Ewentualne może być tak, że będą chcieli pokazać co oni to nie są i zaczną podtrzymywać to pięćset graczy np. dodatkowo będą stopniowo dodawać konta boty z ekonomią samą. Wracając do innej kwestii zanim powstało nowe uniwersum - nie jesteśmy bandą krzykaczy "bo mi się to nie podoba, a i tak będę grał". Taki temat mały, a odzwierciedla myśli tych sześć, siedem tysięcy graczy. Teraz pytanie do Naszego głównego Team. Zasugerowaliście uniwersum x5. Może teraz sugestia restartu i nowej konfiguracji ?

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez - JR1964 - ().

• ;d no jak na wasat gra 2145 graczy to raczej nie wiele odejmij tych co zarejstrowali sie zeby tylko zobaczyc ilu gra i boty to zostanie moze z 1400 .. W sumie ARt moze zloz taka propozycje aby restart serwera i speed uni x5 ;d