dajcie większy speed floty niż eko
Nowe uni - nowe możliwe opcje
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
art pisze ze gdzies za tydzien nowe uni wiec jesli bedziemy miec ankiete dobrze by bylo miec ja kilka dni wczesniej a uni bez moonow to raczej nie powstanie wiec zostaje nam tylko czekac
-
Pewnie znowu napłynie decyzja "z góry" i wcisną nam speed 1x a na pocieszenie 10k anty
Nie ma co się łudzić na większy speed i robić sobie nadzieje -
Ja bym proponował x2 na wszystko, 30/40% PZ
i koniecznie PZ z obronyimperator xyz
Emeryt: u16, u66, u7 [US], Hydra, Jupiter, Nekkar, Orion, Rigel, Zagadra,
Obecnie Eridanus -
x2 Eko i Flota + 70% złomu.. i tyle.
Bądź prawdziwy, doceń prostotę bo życie to nie fotel na którym siedzisz z pilotem! -
eeeeh oby nie było znowu nudnego uni z x1 bo takich to już jest na pęczki.
Jakas fajna mieszanka wybuchowa by się przydałaNie wiem czym jest ta moc, ale wiem, że ona istnieje...
KENOJ -
Michael napisał(a):
bo na ogame.fr jest więcej graczy, najwięcej ze wszystkich krajów, i tam gra jest tak popularna jak u nas kiedyś, tam jedno uni ma chyba nawet 12 gal po 499 us ;p
uF - 10 gal
uS - 11 gal
-
Ja mam tylko cichą nadzieję, że uni wystartuje 23 września albo ewentualnie później.
Co do prędkości to ważne żeby nie było większej jak x2. -
wg mnie tortuffe dal dobrą propozycję tj:
2x 50% z floty i bez ACS (ja bym jeszcze tylko dorzucił +25pol extra i takie uni byłoby bardzo ciekawe, choć nie jest akurat to najwazniejsze)
ostatnie bez ACS to bardzo dawno temu otworzyli i sądzę że sporo ludzi my by się mogło skusić na taką konfigurację
swoją drogą po co nowe uni 5x? tam to jest sieka cały czas, jedyny sposób by nie stracić floty (i to przypadkiem, idąc za potrzebą, to bycie ekonomem) to samo tyczy się większego debrisu z floty niż 50, cop chwilę wloty na satki
mozna by ewentualnie 30 flota i 30 obrona, ale kiedyś takie unia były i ludzie sie wkurzali że są znowu wloty w bunkier
wiec najlepiej 2x 50flota i bez acsu6 - Yoda/Neytiri -
A może bez zasady Basha albo zwiększyć ilość ataków na gracza/planete???
hmmm tylko, że to by bardziej pasowało do prędkosci x5 a tego to nie chce za zbytnio.
pomysł bez ACSa by się przyjął 50/50 z tego względu, że sojsuze nie miały by co robić za bardzo.
Mozna dac takie opcje do ankiety, ale mam mieszane uczucia co do tego.Nie wiem czym jest ta moc, ale wiem, że ona istnieje...
KENOJ -
Wolałbym żeby nie było bez acsa, bo ktoś sobie zrobi bunkierek i nikt go nie rozwali, a acsem można praktycznie każdego "dopaść".
-
Mari napisał(a):
Wolałbym żeby nie było bez acsa, bo ktoś sobie zrobi bunkierek i nikt go nie rozwali, a acsem można praktycznie każdego "dopaść".
wspólne rakietowanie, wlot najmocniejszej floty i po bunkrze.
2x, brak acs, % - dowolny -
S0S0 napisał(a):
Mari napisał(a):
wspólne rakietowanie, wlot najmocniejszej floty i po bunkrze.
2x, brak acs, % - dowolny
Take uni juz jest (uK) I teraz czekaja nz laczenie -
.:Neytiri:. napisał(a):
wg mnie tortuffe dal dobrą propozycję tj:
2x 50% z floty i bez ACS (ja bym jeszcze tylko dorzucił +25pol extra i takie uni byłoby bardzo ciekawe, choć nie jest akurat to najwazniejsze)
ostatnie bez ACS to bardzo dawno temu otworzyli i sądzę że sporo ludzi my by się mogło skusić na taką konfigurację
swoją drogą po co nowe uni 5x? tam to jest sieka cały czas, jedyny sposób by nie stracić floty (i to przypadkiem, idąc za potrzebą, to bycie ekonomem) to samo tyczy się większego debrisu z floty niż 50, cop chwilę wloty na satki
mozna by ewentualnie 30 flota i 30 obrona, ale kiedyś takie unia były i ludzie sie wkurzali że są znowu wloty w bunkier
wiec najlepiej 2x 50flota i bez acs
Ja osobiście wolę jak już napisałem x2 i 70% złomu.. unia dla flociarzy... nawet po złomie jak zbierzesz debris odbudujesz się raz dwa. a satek to nikt Ci nie każe budowac
Bądź prawdziwy, doceń prostotę bo życie to nie fotel na którym siedzisz z pilotem! -
ja dalej przy swoim
flota x3
eko x4
zlomik miedzy 40 a 60 %
zlomik z obrony 10 do 20 % -
skończy się na tym że dadzą speed x1 i 30% złomu
-
Michael napisał(a):
skończy się na tym że dadzą speed x1 i 30% złomu -
Michael napisał(a):
Mam nadzieje, że tak nie będzie aczkolwiek wszystko jest możliwe.
Team powinien trochę popatrzeć na popyt na dane uni a nie dawać swoje konfiguracje jedynie.
Dlatego potrzebne są ankiety, Art podziałaj coś. -
art pisal ze do konca tyg bedzie ankieta :)tzn " powinna " takze spokojnie ,osobiscie preferuje 2x max 3x speed pisjoł
-
koncepcja napisał(a):
art pisal ze do konca tyg bedzie ankieta :)tzn " powinna " takze spokojnie ,osobiscie preferuje 2x max 3x speed pisjołRigel OFF - Montes
Vega, Antares ON - ManWithBeard
-
universal soldiers napisał(a):
Michael napisał(a):
43.479.471 (Miejsce 145 z 3.406)
Powiedz mi teraz ilu z tych kilku tysięcy gra...82 mST - 33.722 % ~ Uni Quantum - przed UF [OFF] ~ 21 ST - 86.987 %
Uni Quantum - 297 badań [ON]
-
nie wiem ilu gra bo do tego nie dojdziesz ale na quantum dalej jest ponad 5 k kont wiadomo to już nie SA te czasy gdzie jak otwierali nowe uni to rejstrowalo sie 10 tys osób i te czasy raczej nie wrócą już do laski ludzie mają też inne sprawy na głowie nie tylko ogame
-
Quantum jako ostatnie uni dobiło do ponad 10k graczy w sumie 11-12k było z tego co pamiętam jak nie 13k w pewnym momencie.
Pozatym Quantum- po otwrciu 2-3 universów po nim jeszcze utrzymywało populacjena poziomie 8k graczy bodajże, a te 5k graczy które tam gra to i tak więcej niż każe nastepne uni któe otworzono. -
u66juras napisał(a):
Quantum jako ostatnie uni dobiło do ponad 10k graczy w sumie 11-12k było z tego co pamiętam jak nie 13k w pewnym momencie.
Pozatym Quantum- po otwrciu 2-3 universów po nim jeszcze utrzymywało populacjena poziomie 8k graczy bodajże, a te 5k graczy które tam gra to i tak więcej niż każe nastepne uni któe otworzono.Rigel OFF - Montes
Vega, Antares ON - ManWithBeard
-
-
Nie no złom większy niż 30% to raczej odpada, bo zacznie sie latanie po satkach.
ja bym proponował
Flota x2 30% złomu z acs
Eko x4 + 25 pól
wentualnie
flota x2 70% złomu z acs
eko x5 + 30 pól
The hero is only one Ksanterio
-
Siemanko, jakie macie zdanie na temat ankiety co do konfiguracji nowego uni
Link do ankiety: board.ogame.pl/index.php?page=PollOverview&pollID=1610
Ja jestem z lekka zawiedziony, ponieważ znów będzie wolne uni, a liczyłem na coś szybszego. -
hehe Art fajna ta ankieta mogłeś dać coś innego niż speed floty x2, mogło być x1,x2,x3,x4
ale no cóż dobre i tyle -
super, że zrobili ankietę. mam jedno "ale". temat z nowym Uni jest zasłonięty innymi ważnymi ogłoszeniami, mam na myśli główną strone oraz nagłowek, który widnieje zawsze i wszędzie. Zamiast Gra: Uni Vega ankieta. Widzimy Teleport - nadchodzące zmiany. Jeśli by podmienić te dwa wątki na okres ankiety, szanse na uzyskanie większej opinii byłyby wyższe.
-
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 10
10 gości