[AMD] The0ne vs dziadzia komornik [UnHell13] - 57723% - top 4 OgamePl/uni67

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Co do "obiektywizmu" administratorów tej gierki , to się nie podejmuję polemizować, bo jest powszechnie znana i podziwiana :quasi:
    Ale na wypowiedzi wulgarne i obraźliwe , musi być tutaj jakiś bat , bo w innym przypadku , od dawna tarzali byśmy się w rynsztoku językowym!
    Jak zawsze pozostaje kwestia adekwatności kary.
    W powyższym przypadku został wydany najwyższy wymiar kary , a kat się znalazł szybko.
  • Nie wiem jaka była treść wiadomości, ale powiem jedno:

Osoby które zgłaszają innych za PW na własne życzenie rujnują sobię tę grę i jej społeczność.
    Ja nigdy nikogo nie zgłosiłem, ale to przecież ja - White, ostatni frajer i pies Mrocznego.

Dobranoc.
    "Błogosławiony ten, który nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa..."

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez White Adam ().

• White Adam napisał(a):

Nie wiem jaka była treść wiadomości, ale powiem jedno:

Osoby które zgłaszają innych za PW na własne życzenie rujnują sobię tę grę i jej społeczność.
    Ja nigdy nikogo nie zgłosiłem, ale to przecież ja - White, ostatni frajer i pies Mrocznego.

Dobranoc.

Popiera Pana i Pana Maximusa> T1 żałosne zachowanie , to tak jakby z kimś pić upić go a później okraść, widać niektórym jednak brakuje klasy
    Obrońcy powodzenia w realu
  • The0ne to rozumiesz pod "zajmij się życiem"?

Hmm kiedyś miałam okazję zbanować jedną z większych flot. Widać głupia byłam ;E

Hmm
    Ogólnie ostatnio bany za wulgi były z urlopami.
    Ciekawe co napisał że poleciał ban bez urlopu.
    To jego pierwszy ban za wulga a ta dwójka jest za 2 wiadomości i dlatego bez urlopu?

maximus040881
    [AMD] The0ne vs dziadzia komornik [UnHell13] - 57723% - top 4 OgamePl/uni67
    Dobry post!
    Jak wygląda fuzja > FAQ Fuzji z OGame
    Fuzja a temperatury > Klik

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().

• maximus040881 napisał(a):

Po %% język mu się rozwiązał i użył słowa "cwel"

Na prawdę uważasz, że ban był za to? :roll:
    Nie wiem co Ci powiedział komornik ale to był najlżejszy epitet jakiego użył. Przeczytaj ze zrozumieniem drugie zdanie w tym ST :)
    Ah, ja zły i niewychowany... bo nie chodzę nawalony po domu i nie wyzywam wszystkich od synów nierządnicy.
    Skoro ma już swoje lata to powinien doskonale zdawać sobie sprawę jak wpływa na niego alko (chociaż w tym przypadku wersja o alkoholu jest tylko moim domysłem - nikt do tej pory jej nie potwierdził).

ciap napisał(a):

Hmm
    Ogólnie ostatnio bany za wulgi były z urlopami.
    Ciekawe co napisał że poleciał ban bez urlopu.
    To jego pierwszy ban za wulga a ta dwójka jest za 2 wiadomości i dlatego bez urlopu?

To nie była jedna wiadomość lecz dwie :)

Anima Libera napisał(a):

T1 żałosne zachowanie , to tak jakby z kimś pić upić go a później okraść, widać niektórym jednak brakuje klasy

Jeżeli pijesz z całkowicie obcymi osobami to życzę powodzenia ;)
    Biorąc pod uwagę, że obrońca jest dla mnie osobą zupełnie obcym graczem to porównanie jest zupełnie nietrafione ;)
    Liczba ST: 385 (regular: 358 speed: 27)
    Suma % w ST: 1 393 466% (regular: 1 301 446% speed: 92 020%)
    Personal best (regular): ACS 173 678%, SOLO 80 189%
    Personal best (speed): ACS 21 846%, SOLO 14 135%
  • Nie gratuluje agresorowi, bo i nie ma czego- chyba, że dużej floty...

Pogratuluje za to TEamowi przejrzystości w podejmowaniu decyzji i ciągłego dokładania się do upadku tej gry :E

A tak przy okazji- nie wolno cytować wulgaryzmów, ale mam proste pytanie do agresora - czy ten rzekomy wulgaryzm dotyczył Twojej osoby? I czy to była wymiana wiadomości(dyskusja) czy tylko dwie wiadomości bez Twojego odzewu?

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez . Samael ().

• Gratulacje dla teamu i konsekwencji w podejmowaniu decyzji :E Raz warunkowe złagodzenia kary, raz biały banik a raz gdzie koles mi nabluźnił w PW rozeszło sie po kościach (konto małe wiec i zarobku by nie było) ... ale cóż ja ex członkiem Teamu nie jestem -_-

Sami pracujecie na swoją opinię i zdziwienie ze 90% graczy widzi tam tylko kumoterstwo i temat który lepiej omijać.
    Bawcie sie tak dalej, niszczycie tą grę od środka. >_>

Moderator Asiaa:
    Wulgaryzm.
  • Na prawdę uważasz, że ban był za to?
    Nie wiem co Ci powiedział komornik ale to był najlżejszy epitet jakiego użył. Przeczytaj ze zrozumieniem drugie zdanie w tym ST
    Ah, ja zły i niewychowany... bo nie chodzę nawalony po domu i nie wyzywam wszystkich od synów nierządnicy.
    Skoro ma już swoje lata to powinien doskonale zdawać sobie sprawę jak wpływa na niego alko

Tak masz rację to mi powiedział komornik, ale to co on tam powypisywał, miało akurat najmniejsze znaczenie w mojej wypowiedzi. Gdyby te epitety których użył dotyczyły Ciebie to zrozumiałbym że poczułeś się urażony i zgłosiłeś. Prawda jest jednak taka, że wykorzystałeś niedoskonałości w tabeli kar żeby zarobić. No chyba że w realu też, za każdym razem gdy słyszysz wulgaryzm to biegniesz do kościoła odmówić zdrowaśkę. w takim przypadku zwracam honor ale nie wierzę że taki jesteś. W swoim ponad 30-letnim życiu do tej pory nie spotkałem takich ludzi...poza ogejmem.
    Kolejna paranoja w tej karze.
    Winowajca został ukarany ale niech mi ktoś z teamu wytłumaczy dlaczego konfident ma zostać nagrodzony w postaci 3kk pkt? Ktoś zaraz napisze że wszyscy mają równe szanse żeby zarobić. Tak jeśli bana dostaje ktoś z top 2000 ale jeśli chodzi o takie konta jak mrocznego czy komornika to szanse zarobku mają nieliczni ze ścisłego topu, a to sprawia że dystans między czołówką a resztą jeszcze się powiększa dzięki teamowi. Legalny push to chyba najlepsze określenie na takie starcia.

Morał jest prosty i niektórym znany - jak się napijemy to w ogame nie gramy

Morał jest prosty i niektórym znany nie da się uczciwie to pw zgłaszamy:)

chociaż w tym przypadku wersja o alkoholu jest tylko moim domysłem - nikt do tej pory jej nie potwierdził).

Jeśli ta rozmowa odbyła się w sobotę to ja potwierdzam nawet bez konsultacji z komornikiem :)

Jeżeli pijesz z całkowicie obcymi osobami to życzę powodzenia

Na moim pierwszym ogejmowym zlocie nie znałem nikogo i piłem z obcymi, upiłem się i wyobraź sobie ....nikt mnie nie okradł. Strach pomyśleć co by było gdybyś Ty tam był :)
    57 ST
    BEST SOLO 5582%
    BEST ACS 15563%
    Moje Tytany
    [/align]
  • GO nie powinien przyznac takiego bana. Znowu t0 zlomuje wszelkimi dostepnymi srodkami. Niech sie bryk i Matiq strzeze, bo kiedy wszystko juz umrze i zostana same plotki, to przyjdzie pora na nich ;). Istna powtorka z rozrywki.
  • maximus040881 napisał(a):

Tak masz rację to mi powiedział komornik, ale to co on tam powypisywał, miało akurat najmniejsze znaczenie w mojej wypowiedzi. Gdyby te epitety których użył dotyczyły Ciebie to zrozumiałbym że poczułeś się urażony i zgłosiłeś. Prawda jest jednak taka, że wykorzystałeś niedoskonałości w tabeli kar żeby zarobić. No chyba że w realu też, za każdym razem gdy słyszysz wulgaryzm to biegniesz do kościoła odmówić zdrowaśkę. w takim przypadku zwracam honor ale nie wierzę że taki jesteś. W swoim ponad 30-letnim życiu do tej pory nie spotkałem takich ludzi...poza ogejmem.
    Kolejna paranoja w tej karze.
    Winowajca został ukarany ale niech mi ktoś z teamu wytłumaczy dlaczego konfident ma zostać nagrodzony w postaci 3kk pkt? Ktoś zaraz napisze że wszyscy mają równe szanse żeby zarobić. Tak jeśli bana dostaje ktoś z top 2000 ale jeśli chodzi o takie konta jak mrocznego czy komornika to szanse zarobku mają nieliczni ze ścisłego topu, a to sprawia że dystans między czołówką a resztą jeszcze się powiększa dzięki teamowi. Legalny push to chyba najlepsze określenie na takie starcia.

nie no teraz to przesadziłes najpierw piszesz ze w swoim 30to letnim zyciu nie spotkałes takich ludzi a za chwile lecisz z konfidentem z kodeksu osiedlowego gangstera , masz rozdwojenie jaźni ? abstrahując od tematu ta wypowiedź sie kupy nie trzyma

problem nie po lega na tym czy to było zagranie moralne czy nie tylko na tym ze GO interpretuja sobie ten temat jak chcą
    sprawa powinna byc jasna za kazdy wulgaryzm powinien byc banan bez urlopu jak kiedys i spokój
    ja kiedys dostalem banana za nazwy planet które obrazały uczucia religijno sekciarskie oszołomów od rydzyka
    zasady nie sa od podobania sie czy nie tylko od ich przestrzegania a to co sie sadzi o danym graczu to inna sprawa
    nie wiem czy t1 znał tego goscia czy nie ale to ze dostał złoma to tylko i wyłacznie jego własna wina zasad trzeba przestrzegac nawet jak Go banuja według własnego widzimisie
  • I bardzo dobrze TheOne, że wyrwałeś chwasta.
    Nalazło się ostatnimi czasy do OGame mnóstwo tałatajstwa ze swą bandycko-więzienną moralnością. Pamiętam początki polskiego OGame - wtedy gracze jak jeden mąż piętnowali chamskie zachowania. Obecnie, chamstwo (dla niektórych) urosło do rangi wręcz cnoty. A kto zgłosi PW jest dla nich konfidentem.

Jak ktoś lubi używać w PW słów na "ch", "c", "s" itp to sam sobie niszczy flotę. I cieszy mnie bardzo reakcja GO w postaci bana bez urlopu dla takich idiotów.
    W starym kabarecie powiedziano tak:
    Chamstwu należy przeciwstawiać się siłom i godnościom osobistom.
    Jakże to aktualne.

Moje gratulacje. :piwko:
  • pogódźcie się z tym , zawsze były koledzy i pomaganie w grze , też grałem nie jedno przeżyłem , nie o jednym banie się wiedziało z pierwszej ręki (tego co ją nakładał) , nie o jednym banie czy puszu czy złomie ustawionym poprzez podanie czasu powrotu się wiedziało jak ktoś to wyczynił ,ale dowodów, udowodnić itp nie było jak... stare czasy aktualne do dziś norma ^^ przyzwyczajcie się :P

gratulacje egzekucji , gratulacje kapowania dla cyferek , gratulacje albo i nie bo w niczym więcej gratulować nie można, flotę masz fajną ile z tego zrobione legalnie a ile nie to oceniać nie będę sam wiesz lepiej :)
    solo - top2 uni1 5713 % - swojego czasu
    acs - 2920 %

EriFW Forever .....
    Nie rób FS-a - uwolnij się od nałogu
  • TheOne od wczoraj grasz na tym Uni ?
    Nie wiesz kim jest dziadzia ?. owszem gracz jak każdy inny, ale...
    nie wierzę by Ciebie zwyzywał , no nie wierzę, skierowanie epitetów a brzydkie wyrażanie się to co innego.

Z resztą ze względu na wiek dziadzi to jemu wszystko wolno, a Ty One jesteś zielony i nie wiedziałeś z kim masz do czynienia. Żałosne postepowanie.
    Pewnie push konta sie skończyły, a milionik musiał stuknąc. Punkciki przeliczone, pewnie na codzień liczysz kroki i pobijasz rekordy drepczac w miejscu.

Pozdrawiam, dziś kontrowersyjnie, ale chyba sobie popiłem :D i mi popuściło
  • wszyscy tu tacy porządni, jestem ciekaw ilu z was by nie wykorzystało możliwości zysku 3kkk.

wykorzystał szansę nie przekraczając regulaminu jak to niektóre osoby wypowiadające się negatywnie powyżej, ale myślą iż skoro nie dały się złapać to są czyste jak łza.

nie znam T1 ale gratuluję i życzę powiększania floty
  • A co to znaczy "nie przekraczając regulaminu" ?
    Dziadzia sam jest sobie winien. Przepisy nie są po to żeby się podobały tylko po to żeby ich przestrzegać. Przepisy ruchu drogowego też każdy lekceważy, powiedzmy sobie szczerze: ilu z was NIGDY nie przekroczyło prędkości na jakiejkolwiek drodze? Ale tak nigdy nigdy? Jak dają tej osobie za to mandat to są psy, oszukańcy, specjalnie mi dają! Natomiast jak ktoś jadący za szybko potrąci kogoś z rodziny tej samej osoby to już jest bandyta taki, idiota owaki, wolniej jechać powinien, dlaczego przepisów nie przestrzegał! Nie bądźmy fałszywi.
    The0ne, gratulacje starcia, ilości zysku i przede wszystkim ilości procent zdobytych we wszystkich ST. Zdominowałeś to uni z resztą AMD, nie ma to tamto. Obrońcy pakiecik.
    <Absynth> cuteconverter nie wiadomo dlaczego nie wziął pod uwagę farmingu przy podziale
    <Maciek2> bo uznał że się tobie nie nalezy