Witam.
Z racji tego że Andromeda wymiera, ludzie odchodzą, rezygnują biorą wieczne urlopy, to chce wam pokazać jak wyglądają statystki naszej unii, jeśli znacie dane na temat innych uniach zapraszam do tematu, im więcej treściwych danych tym lepiej. Celem przedstawienia poniższych statystyk jest uwidocznienie problemu jaki nam graczom doskwiera. Znając realia nie jest to problem tylko naszej unia a pewnie innych tak że, chcę aby ten temat przyczynił się do zwrócenia uwagi na możliwość rozpoczęcia procesu zwanego UniFusion. Bardzo ciekawie napisał
A,B,C,G => normal target: G
pl50, pl60, D => x2, 50% DF target: D
H,I,J => ACS, 50% DF target J
M,N => normal target: N
K,L => x2,ACS target: L
E,F => x5, 40% DF target: F
Z racji tego że Andromeda wymiera, ludzie odchodzą, rezygnują biorą wieczne urlopy, to chce wam pokazać jak wyglądają statystki naszej unii, jeśli znacie dane na temat innych uniach zapraszam do tematu, im więcej treściwych danych tym lepiej. Celem przedstawienia poniższych statystyk jest uwidocznienie problemu jaki nam graczom doskwiera. Znając realia nie jest to problem tylko naszej unia a pewnie innych tak że, chcę aby ten temat przyczynił się do zwrócenia uwagi na możliwość rozpoczęcia procesu zwanego UniFusion. Bardzo ciekawie napisał
i w zupełności się z nim zgadzam.
Cytat za "u66juras"
nie jestem z tego uni ale jak widze ze operatorzy gry chca polaczenia achcialem temat zalozyc ale nie wiedzialem jak sie przyjmie, fajnie byloby polaczyc wiecej universow i np. przestac otwierac. dlaczego? bo np. universa otwarte w tym roku(nekkar, pegasus) maja odpowiednio 5 i 3kgraczy, a uni np. jak u68,69 tez maja po 2-3k graczy z czego polowa mniej niz 100k pkt, co daje podobne statystyki do uni literkoeych gdzie liczba graczy sie utrzymuje w granicy 2-3 tysiace, wiec albo sztucznie utrzymywac konta na uni albo polaczyc universa zeby wiecej aktywnych ludiz gralo i wieksza rywalizacja(ja na andro nie gram)
*******PROPOZYCJA MIGRACJI**********
A,B,C,G => normal target: G
pl50, pl60, D => x2, 50% DF target: D
H,I,J => ACS, 50% DF target J
M,N => normal target: N
K,L => x2,ACS target: L
E,F => x5, 40% DF target: F
Jak w temacie - co wy na to?
Tak jak pisałem , jeśli znacie dane na temat innych unii zapraszam do tematu.
Dziękuje wszystkim za pomoc przy tworzeniu tematu
----------------------------------------------Streszczenie----------------------------------------------------
Pierwsze łączenie
UniFusion faza IV - Uni50, Uni60, Draco (Rozpoczęcie: 10.06; Połączenie: 01-05.07)
- Start tematu - 3.12.2012, 20:57
- Pierwsze informacje na temat UniFusion - 5.12.2012, 13:41
- Rozpoczynają się wewnętrzne rozmowy na temat migracji - 23.01.2013, 13:14
- Znamy podział unie które będą razem łaczone - 4.02.2013, 11:13
UniFusion faza IV - Uni50, Uni60, Draco (Rozpoczęcie: 10.06; Połączenie: 01-05.07)
Aktualna propozycja łączenia
EX-GO Unii: 58, 59, 60, 66, Nekar, Quantum
23.12.2012 - TOP 10 ACS Uni Andromeda 4923,03%
23.12.2012 - TOP 10 ACS Uni Andromeda 4923,03%
Andromeda ON
- SOLO - 8
- ACS - 8
Uni 32 OFF
- SOLO - 8
- ACS - 8
Uni 32 OFF
Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez jucek ().