no
dodatkowe potwierdzenie ze szybszy speed to mniej graczy
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Art1 napisał(a):
no
Art1 napisał(a):
niektore uni maja po 5-20 aktualnie grajacych graczywypadalo by szybciej fuzje robic
litek. napisał(a):
Czy wiadomo kiedy fuzja??
Naprawdę uważasz, że fuzja była bez sensu?schweppes65 napisał(a):
Na mikołajki..? Chociaż ..pryma aprilis dopiero w kwietniulitek. napisał(a):
Czy wiadomo kiedy fuzja??
Po ostatniej,wychodzę z założenia że szkoda energii i czasu bo i tak nic się nie pokryje
buleon napisał(a):
Kusi mnie nieco pewna propozycja - utworzenie uni z permanentną blokadą ataków
buleon napisał(a):
Kusi mnie nieco pewna propozycja - utworzenie uni z permanentną blokadą ataków
@Piciu napisał(a):
Gra jest stara i zdycha. Wszystkie gry mają swój koniec. Nawet WoW powoli umiera. Zachowajcie odrobinę godności.
P.S. Finalnie i tak obstawiam fuzję z serwerami z Niemiec
'Sporo' to akurat mało mierzalne określenie.ciap napisał(a):
"A czy te dane uwzględnią ile osób które zrezygnowało po fuzji zaczęło na nowym serwerze?"
Sporo osób zrezygnowało całkowicie z gry.
Chodziło mi bardziej o stronę organizacyjną - przydzielenie operatorów, kontrola zgłoszeń, dodatkowe podfora na forum etc. Lecz może faktycznie nie jest to aż tak istotne.ciap napisał(a):
Nie ma tutaj różnicy. Na serwerach (fizyczna maszyna) jest parę serwerów (tych w grze).
I tutaj właściwie dokładnie o to mi chodziło - nowe uniwersa jak najbardziej na plus - tylko bez fuzji po pewnym czasie stawać się to będzie ciężkie do ogarnięcia.ciap napisał(a):
Powodem końca gry nie jest otwieranie nowych serwerów (a jak jest to mały %). Gracze kończą bo złomy, zmiany w życiu (i jest mniej czasu) itd.
Nowi nie przybywają bo często nie ma szans na top. Jakby nagle przestali otwierać serwery to nagle nie przybędzie graczy na starym
Pewne rozwiązania są nieuniknione, czy to jest komuś na rękę czy nie. A wydaje mi się, że końcowo i tak co najwyżej zostaną przydzieleni do innych projektów (gier) lub w innym charakterze.justvroum napisał(a):
a to nie jest tak, ze w momencie polaczenia kilku serwerów (powiedzmy przykładowo org, pl, de) jeden albo drugi coma stracą ciepłe stołki bo staną się bezużyteczni?
jeśli tak to dlaczego mieliby sobie robić kupkę pod stołki?
Starrk napisał(a):
Panie @Art, ja wiem, że sam niewiele możesz, ale czy byłbyś w stanie odpowiedzieć, co Ty sam osobiście personalnie i z głębi siebie uważasz na temat łączeń międzynarodowych? Czy możesz nam powiedzieć, czy widzisz sens w takim łączeniu (jeśli nie to proszę chociaż o krótkie uzasadnienie)? Czy znasz lub obawiasz się o jeszcze jakieś przeciwności niewymienione tutaj przeze mnie? (Zgodę GF pomijamy. Oddamy im Sosnowiec i będą zadowoleni)
Starrk napisał(a):
ujednolicenie ZG, regulaminu i kar (a te ostatnie wiem, że są różne w różnych społecznościach)
Lord Maul napisał(a):
Fuzja zdecydowanie na tak! Tym bardziej, że ostatnio Nakkar właściwie fuzji nie miał.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Starrk ().
13 gości