kiedy jest zatem ostatni dzień przenosin?ciap napisał(a):
Tego nie wiem.gardze wami napisał(a):
@ciap
dzisiaj jest ostatni dzień przenosin? już dzisiaj wszystkie konta z universum exodusowych trafią na docelowe?
Porozmawiajmy na temat UniFusion
-
-
ciap napisał(a):
dexPL napisał(a):
Dziś zaczęło się ładowanie idlaków na nowe uni. Z tego co widzę każdy z nich ma wrzucony urlop. A przecież idlaki miały iść bez urlopu.
Przeniesienie z Oberon na Wezn - sprawdzam na Wezn:
6:67 szmaglov
3:106 kenaj92
4:435 fuz1on
5:234 Mostu13
nie znalazłem żadnego idlaka z Oberona, który byłby bez urlopu na Wezn. Nie widzę przyrostu idlaków na Wezn, więc prawdopodobnie także z innych uni exodusowych zostali wrzuceni jako urlop.
Podejrzewam, że na innych uni jest podobnie.Rentier
TOP1 Wezn (po UF)
TOP1 Oberon -
-
@Qnick
Jak poprzednio wkleiłam to @schweppes65 chciał mnie zagryźć. Boję się.
Jak obiecasz że mnie obronisz przed nim to wkleję.
Ale to dopiero jutro.
Łącze właśnie konta z przenoszonych z docelowymi ; data-verified= ">
Paru dowcipniśi mi nicki pozmieniało. I co cfaniaczki myślicie że nie dam rady?
edit:
Za wolno piszę XDDD
@dexPL
Sprawdzę.
@Prime.
Nic? Gdy występuje konflikt nicków jedna osoba ma zmieniany na losowy. Sprawdzałam 2 przypadki i osoba która miała krócej nick został zmieniany. Na jakim uni grasz i o jaki nick chodzi? -
dexPL napisał(a):
Podejrzewam, że na innych uni jest podobnie.
Czy moderatorom płacą za każdy usunięty post?? -
Obecnie niemożliwe:
Została przekroczona ilość dozwolonych rejestracji do tego serwera.
ciap napisał(a):
Możesz rzucić jakimś nickiem+uni?
Spica - Puck
Nie mogę przejść na Virgo bo brak miejsc :s -
FILU napisał(a):
@Art wraca wiara że stawiasz się za nami i plusikujesz że uda się coś tam w GF wytargować dla nas jest ok i tak powinno być
Nie zawsze da się coś ugrać, ale to nie oznacza, że źle wykonuję swoją pracę. Pamiętaj to taka "przyjaźń" na dobre i złe :p -
-
czy to już koniec przenosin?
bo wg dat to tak
jeśli tak to zaraz będzie jazda dużo większa niż to płakanie graczy o te kilka przenosin czy inne bzdetyWolność własność sprawiedliwość czerwonym śmierć
miejscem obecnej socjalistycznej "klasy" politycznej jest więzienie -
-
Prime. napisał(a):
uQ nick silent który mam już dobre 7 lat
-
Dane zbieram od 2012 i mój program nie zauważył zmiany nicka.... Reszta uni przenoszonych jest młodsza czyli... losowa osoba ma zmieniany nick? Hmm.
-
takie pytanie
dlaczego przeniesiono 2000 kont - akurat tu mówię o uni libra
a nie przeniesiono tyle ile trzeba czyli inaczej mówiąc nie zrobiono tego dobrzeWolność własność sprawiedliwość czerwonym śmierć
Wszyscy (i)(I) po przenosinach mają urlop. Będą zdejmowane ręcznie? Bo nie wyobrażam sobie, że nagle 4x więcej osób będzie robić konkurencję do farmienia paru idlaków.
-
Nie mam informacji na temat czy wszystkie konta przeniesione. Nie mam dostępu do Bazy danych GF.
Moje wszystkie konta zostały przeniesione pomimo posiadania konta na serwerze docelowym. -
-
-
gardze wami napisał(a):
@Art
Nie wszystkie konta z exodusów zostały przeniesione na universum docelowe czy mógłbyś się dowiedzieć o co chodzi?
@Puck
Nick?
ogame.support.gameforge.com/index.php?fld=pl -
-
@ciap
np. konta
Draco: sta111siu do Libra
lub
Wasat: entro do Libra
lub
Wasat: DANGER do Libra
lub
Wasat: Stysia do Libra
lub
Wasat: Immortal do Libra
lub
Draco: blokers do Libra
lub
Wasat: Padre do Libra
lub
Draco: maniek do Libra
lub
Draco: markus do Libra
wymieniać dalej? to są konta tylko z górnej topkiPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez gardze wami ().
-
ależ konto sta111siu przeniosło
na librę
ja tylko widze ze wielu kont nie przeniosłoWolność własność sprawiedliwość czerwonym śmierć
-
Sora26 napisał(a):
@Art dlaczego nicki czraczy na Virgo zostaja zmieniane kiedy gracz z nusakana albo spicy laduje u nas?? Jaki jest wyznacznik??
Nie jest docelowe - bo zmienia różnie
Nie jest najstarsze konto/nick - bo zmienia różnie
losowo?
Problem szaraków przekazany do Arta.
Zapytanie o fuzję czy koniec co z kontami poszło.
Trzeba czekać na odpowiedź. -
z tego co widze teraz to 30.10. tez o 11 beda przenosiny
ale kto ich tam wie
bo wcześniej napisano iż exodus trwa od 23 do 29 październikaWolność własność sprawiedliwość czerwonym śmierć
-
Generalnie rzecz biorąc mialem tego juz nie robic ale az mi sie ulało:) 13 lat grania to chyba stanowczo za długo żona nie mogła mnie zmusic to zmusiło mnie GF do rzeczy:
@Art - Delikatna zmiana mówiłeś tak? 2/3 uklady? Czy wy sobie [ciach] jaja robicie? Mysli ktos przy robieniu tej UF czy tak [ciach] nas wszystkich do 1 worka i niech sie dzieje co chce. Jedno wielkie gówno a nie fuzja niedopracowana, niedorobiona bez jakiegokolwiek logicznego postepowania. I nie badzcie smieszni z tymi swoimi relokacjami mozecie wsadzic je sobie w 4 litery skoro we wszysktich moich dotychczasowych lokacji uklady sa [ciach] po brzegi a moje planety jak widac chyba na załączonym obrazku ,,delikatnie" róznią się od pierwotnych. Dno i 2 metry mułu dziekuje bardzo za kawał dobrej roboty mam nadzieje ze jesteście dumni i licze że w innych okolicznosciach ktoś potraktuje was tak jak wy potraktowaliscie graczy - pozdrawiam to ostatni mój komentarz w tej sprawie bo szkoda mojej klawiatury na gadanie z wami o niczym bo przecież ,,muszą być ofiary" nie? Banda ignorantów tyle w temacie
Super Moderator Dziuba:
Pseudo wulgaryzmy -
sta111siu napisał(a):
ale kto ich tam wie
bo wcześniej napisano iż exodus trwa od 23 do 29 października
-
sta111siu napisał(a):
ale kto ich tam wie
W jakiejś fuzji też tak było że pomimo wybrania docelowego serwera nie wszystkie konta zostały przeniesione. Pamiętam bo jednym z tych kont było moje.
edit:
@Bora 3d
Algorytm przenieś planety blisko jeżeli nie da się zmień galaktykę i pozostaw podobne układy...
To przenosi program więc on zawsze będzie głupszy pod tym względem od człowieka. -
ciap napisał(a):
sta111siu napisał(a):
ale kto ich tam wie
W jakiejś fuzji też tak było że pomimo wybrania docelowego serwera nie wszystkie konta zostały przeniesione. Pamiętam bo jednym z tych kont było moje.
co wtedy -
Art napisał(a):
FILU napisał(a):
@Art wraca wiara że stawiasz się za nami i plusikujesz że uda się coś tam w GF wytargować dla nas jest ok i tak powinno być
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 25
25 gości