A jest jakaś możliwość na szybsze usunięcie konta na uni docelowym niż 7 dni ?
Porozmawiajmy na temat UniFusion
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Browar79 napisał(a):
-
Mam pytanie bo na 5planetach wyburzają mi się budynki za grube miliardy a widzę że czas leci dalej a ja nie mogę nic z tym zrobić w dodatku moje konto będzie przenoszone na sam koniec jako multi, czy to zostanie przeniesione już z wyburzonymi budynkami ?
-
na 11 planetach z 13 zniknely wszystkie surowce
Mam nadzieje, że programisci gameforge pracują w zamian za wpis do indeksu bo jak im za to płącą to szkoda gadać
Widać, że żyją zgodnie z metodyką TDD "Test during deployment".
- Zwalone lobby, brak mozliwosci zalogowania
- darmowe kopalnie
- darmowe badania
- znikające surowce
- Zwalone lobby, brak mozliwosci zalogowania
-
Znikające surowce....
Ah wracają wspomnienia gdy przy włączeniu urlopu zawsze znikały. -
ciap napisał(a):
Znikające surowce....
Ah wracają wspomnienia gdy przy włączeniu urlopu zawsze znikały.
Niektóre badania dostały nagłego przyśpieszenia.
np 24lvl astrofizyki. Gra twierdzi, że badanie będzie trwać 5 dni.
Gdybym tylko mial surowce -
jednym znikają - innym przybywają
'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...
S. King -
fuzja na moim koncie się udała, wszystko jest chyba sprawne, ale mam pytanie odnośnie sond szpiegowskich
na nowym uni sondy mają ładowność, czy można nimi latać na farming? -
Art napisał(a):
Browar79 napisał(a):
Dziękuje -
Bandit Dawn napisał(a):
fuzja na moim koncie się udała, wszystko jest chyba sprawne, ale mam pytanie odnośnie sond szpiegowskich
na nowym uni sondy mają ładowność, czy można nimi latać na farming?
-
Bandit Dawn napisał(a):
na nowym uni sondy mają ładowność, czy można nimi latać na farming?
-
-
FILU napisał(a):
Mam pytanie do mojej drogiej i chyba honorowej @ciap po fuzji doszedł mi statek " Enterprise USS " mogę go zostawić czy zgłosić
@FILU uspokój się! Idź skanować nowe osoby na serwerze. Ino z dala od forum! -
Moja flota I surowce wyparowaly na uni exodus, a konto ma byc dopiero sila przeniesione za 6 dni.
-
Xadib napisał(a):
Moja flota I surowce wyparowaly na uni exodus, a konto ma byc dopiero sila przeniesione za 6 dni.
Floty oglądałeś w zakładce "Stocznia"?
W zakładce "Flota" nie zauważysz floty z włączonym urlopem. -
Xadib napisał(a):
-
Dokladnie tak jak pisalem. Zgarnalem wszystko w jedno miejsce i ukazalo sie to samo co przed fuzja mialem na Draco tylko wtyczka AntiGame tego nie ogarnia bo pewnie aktualizacja potrzebna.
-
Truck driver napisał(a):
Xadib napisał(a):
kmlody84
---------
Betelgeuse [SPZ] - TOP 5-> Taurus [SPZ]
Ganimed [DarkBlue] - OFF
Rhea [SPZ]- TOP 40-> Xanthus [SPZ] -
zgadza sie na planetach wyparowały.
co do antigame to tak srednio dziala dzisiaaj. Zamiast surowców mam:
tak samo nie ma kropek itd przy rodzielaniu milionów itd -
szpic napisał(a):
zgadza sie na planetach wyparowały.
co do antigame to tak srednio dziala dzisiaaj. Zamiast surowców mam:
tak samo nie ma kropek itd przy rodzielaniu milionów itd
-
Z Antigame problemów nie zauważyłem, pomijając fakt, że na nowym uni trzeba znowu 10 minut wszystko konfigurować.kmlody84
---------
Ganimed [DarkBlue] - OFF
kmlody84 napisał(a):
Truck driver napisał(a):
Xadib napisał(a):
-
kmlody84 napisał(a):
Z Antigame problemów nie zauważyłem, pomijając fakt, że na nowym uni trzeba znowu 10 minut wszystko konfigurować.
-
Może problem ciasteczek w przeglądarce? U mnie Antigame na 2 uni śmiga, surke w locie widzę, podsumowanie też, flota też dobrze podliczona.kmlody84
---------
Ganimed [DarkBlue] - OFF
-
-
Z kilku planet zginęło mi całe wczorajsze wydobycie, a w zamian na jednej planecie mam wstawioną elektrownie słoneczną... wszystko fajnie, ale osobiście wolę sam decydować, na co mam wydawać swoje surowceWystarczy wejść do piekarnika, by twoje życie zmieniło się o 180°
-
kmlody84 napisał(a):
Może problem ciasteczek w przeglądarce? U mnie Antigame na 2 uni śmiga, surke w locie widzę, podsumowanie też, flota też dobrze podliczona.
-
wampek napisał(a):
Z kilku planet zginęło mi całe wczorajsze wydobycie, a w zamian na jednej planecie mam wstawioną elektrownie słoneczną... wszystko fajnie, ale osobiście wolę sam decydować, na co mam wydawać swoje surowce
kmlody84
---------
Ganimed [DarkBlue] - OFF
kmlody84 napisał(a):
Ja zamiast wydobycia dostałem 2 kopalnie dexu, w sumie dobry interes dla mnie, ale jednak wolałbym sam je wybudować
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 44
44 gości