Porozmawiajmy na temat UniFusion
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Konto lub dostawa z 600 k DT wypełnione po brzegi . Konto zostawię bo nie chciał bym by zrezygnowała z gry a jest cenna w tej grze
-
Czekam z niecierpliwością na naprawę bo też nic mi nie działa. wszystko jest zamrożone
-
tez mam info o pomyślnym przeniesieniu ale brak możliwości zalogowania się:(
Czyż to pierwsza fuzja w OGame, że ciągle jakieś problemy??? -
Nic bo nic mu nie obiecywałam.
To on sobie coś wymyślił.
Spamery
@Antares
Nie działa logowanie na przeniesione konta > nie pokazuje w Lobby. -
Z tego co widzę można już grac na Quantum po przenosinach urlop też do zdjecia tak że działa
-
Chwilę już tu siedzę i nie widziałem poruszonego tematu... czy ktoś coś wie na temat dopalaczy i załączonych eventów? Z tego co widzę wszystko jest zamrożone, natomiast na wszystkich dopalaczach czas dalej zmierza do 0... Gdyby to trwało kilka h nie widze problemu, małe straty, natomiast gdy to potrwa trochę dłużej np. 3 dni... to co wtedy? zwrot AM? załączenie dopalaczy od nowa bądź od wydłużenie ich czasu trwania o długość trwania transferu?
-
naprawione, zjazd o 64 pozycje w dół
-
Chyba było takie pytanie, ale utonęło w spamie.
Czy jak ktoś miał zgłoszoną wspólną grę, to na uni docelowym musi zgłaszać jeszcze raz?kmlody84
---------
Betelgeuse [SPZ] - TOP 5-> Taurus [SPZ]
Ganimed [DarkBlue] - OFF
Rhea [SPZ]- TOP 40-> Xanthus [SPZ] -
-
chemik napisał(a):
Chwilę już tu siedzę i nie widziałem poruszonego tematu... czy ktoś coś wie na temat dopalaczy i załączonych eventów? Z tego co widzę wszystko jest zamrożone, natomiast na wszystkich dopalaczach czas dalej zmierza do 0... Gdyby to trwało kilka h nie widze problemu, małe straty, natomiast gdy to potrwa trochę dłużej np. 3 dni... to co wtedy? zwrot AM? załączenie dopalaczy od nowa bądź od wydłużenie ich czasu trwania o długość trwania transferu?
-
urlop zdjęty, wszystko ok`
-
@ciap była mowa o zakładzie jest to na forum w zaparte szłas jak pisałem że skrypt testowy i mogą być błędy co nadmieniłem żeby w razie "w" zablokować ataki . Ty stwierdziłam że jest tak dopracowany że nie będzie błędów reczylas ręką a ja napisałem że w razie błędów oddajesz mi konto twierdząc że obejdzie się bez błędów więc to było potwierdzenie niechce mi się szukać postów .
Nic z umowy trzeba się wywiązać i być honorowym w swoich zapewnieniach jak i w konsekwencjach .
Napiszę wam kiedy Daga się wywiąże z zapewnuen -
Armin napisał(a):
-
Pytanie z innej beczki, dziala juz support po tej fuzji jak nalezy, zeby ticketa wyslac? Badanie mi sie zalaczylo co juz mialem dawno zrobione i bym nie chcial sytuacji, ze wyrwe bana za wykorzystanie bledu w grze na swoja korzysc
-
ja ma takie pytanie jutro o 3 czyli o 24:10 kasuje mi sie KONTO na Q i moje pytanie jest takie jak klikne przenoszenie jutro o 5 rano jak wstanę to kiedy mogę się spodziewać przenoszenia konta ?
-
-
do kasacji, jednak wszystko okkmlody84
---------
Ganimed [DarkBlue] - OFF
do kasacji
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Truck driver ().
-
Wisior bez paniki że będę miał przyrost 15 KKK Daga jest słowna tak mój .
Też nie napisała nigdzie że NIE tak więc niech będzie 599k DT z full surką -
Truck driver napisał(a):
kmlody84 napisał(a):
Też mam problem z badaniem - licznik mi stoi
imgur.com/R1Eo4v5
kmlody84
---------
Ganimed [DarkBlue] - OFF
Ok to czekamy na te surowce od Ciapki dla Ciebie, a ja potem oczekuje Twojego konta (też nie napisałeś, że nie )
Pozdrawiam
Wisior
PS. Surowców od ciap nie wydaj na głupoty -
A też macie tak, jakby na niektórych planetach zniknęło wydobycie z nocy? Niby ilość się zgadza z tym co na uni exodus, ale jest jakoś mało tego.kmlody84
---------
Ganimed [DarkBlue] - OFF
kmlody84 napisał(a):
A też macie tak, jakby na niektórych planetach zniknęło wydobycie z nocy? Niby ilość się zgadza z tym co na uni exodus, ale jest jakoś mało tego.
-
Wszystko działa bez zarzutu, zarówno na Quantum jak i na Virgo, byłam pierwsza do przenosin więc i kordy te same zostały
Fuzja jak najbardziej na plus -
-
-
Kiedy pozostali gracze beda mogli dokoonać wyboru i się przenieść (jak mają konto na uni docelowej) ?
-
Jeszcze wychodzi, że dostałem 2x1 lvl kopalni deuteru nie wiadomo skąd.kmlody84
---------
Ganimed [DarkBlue] - OFF
Browar79 napisał(a):
Kiedy pozostali gracze beda mogli dokoonać wyboru i się przenieść (jak mają konto na uni docelowej) ?
Zostaną przeniesieni na sam koniec.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 46
46 gości