Płakać nie mam zamiaru co ma byc to bedzie to tylko obrazki ale z całym szacunkiem @Art wrzucic do jednego wora uni na ktorym top 1 ma tyle pkt co całe top 10 Cygnusa czy Antaresa powiem uczciwie - nie wiem jak wam to przyszło do głowy i co chcecie tym osiągnąć ale jest to przepraszam za bezpośredniość lecz w mojej opini kompletna głupota albo po prostu macie to w dupie i tak ooo stwierdziliście jak w klasyku ,,silni muszą przetrwać a słabi się zaje....":)
Porozmawiajmy na temat UniFusion
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
ackra napisał(a):
Proponuję wszystkie uni wrzucić na Quantum, rozszerzyć uni tak żeby wszystko wlazło i nie będzie problemów, dlaczego to uni tu a nie tam.
-
no dobrze a kiedy te unifuzje będą?Śmierć to tylko początek
-
Yossar napisał(a):
tak tak! Wiecie jakie tu sa idlaki? Sporo sury mozna natrzepac.
Szkoda, ze nie zobacze miny obecnego top 1 uni Draco po laczeniu z Libra i Wasatem kiedy bedzie musial oddac swoje 1 miejsce w ekonomii -
Jedna wielka pomylka z tym uf. Virgo z nusakanem i multispica? Jak juz ma byc taki przekret to chociaz wlaczcie bash przed fuzja to choc 0.1% szans wyrowna bo na obecna chwile to chyba chcecie pozbyc sie szybkim sposobem 70%graczy z kazdego uni.DAJ MI ZAPALNIK A WYSADZE CALY SWIAT
-
Bora 3d napisał(a):
Płakać nie mam zamiaru co ma byc to bedzie to tylko obrazki ale z całym szacunkiem @Art wrzucic do jednego wora uni na ktorym top 1 ma tyle pkt co całe top 10 Cygnusa czy Antaresa powiem uczciwie - nie wiem jak wam to przyszło do głowy i co chcecie tym osiągnąć ale jest to przepraszam za bezpośredniość lecz w mojej opini kompletna głupota albo po prostu macie to w dupie i tak ooo stwierdziliście jak w klasyku ,,silni muszą przetrwać a słabi się zaje....":)
-
Art napisał(a):
Bigot napisał(a):
A czemu u 68 ma byc x7 (x5 to juz duzo)
no nic czekamy na nowych sąsiadów nowe koalicje i nowych sojuszników
życzę miłej zabawy i trzeba wyzwania brać na klatę nie do kąta i płakać -
Tronar napisał(a):
no dobrze a kiedy te unifuzje będą?
"Dokładne daty fuzji pojawią się już niedługo, ale już teraz możemy Wam przedstawić listę serwerów, które zostaną połączone."
Dokładnie nie wiadomo jeszcze. -
Terry napisał(a):
Bora 3d napisał(a):
-
Terry napisał(a):
Widze placz i lament w kolo jak ma byl cos do Q dodane. A bierzecie pod uwage ze to najstarsze speed uni na ogame.pl? Konta maja tam po 10 lat wiec zrozumiale ze i floty konkretne. Pograjcie tyle czasu tez moze zbudujecie takie konta. Zreszta nie ma co tlumaczyc placz i lament zawsze bedzie!
ja dojdę do 1mld punktów ty będziesz miał wtedy 5mld.
Nigdy nie dogonie nikogo z topki. Jedyne co mi pozostanie to wejscie do top 300.
Podejrzewam, że tuz przed takim uniFusion będzie masowe złomowanie flot bo nie opłaca sie przenosić na takie uni. -
szpic napisał(a):
te propozycje połączenia do żart?
Antares łączony z Quantum i Eridanus?
mam konto top6 100mln punktów i nagle łącza nas z graczami co maja miliard?
wylece do top300+.
To juz moge odpalic kasacje i tyle...
united.giercmania.pl/OGame/Dobowe.xlsx
Serwery filtrujemy klikając guzik obok "serwer" i wybierając co chcemy.
Każdy może zobaczyć top swojego uni.
Na razie wrzuciłam konta powyżej 10kk punktów. -
Przyznam szczerze, że grałem na Antaresie w dużym stopniu po to tylko by zmierzyć się z Cygnusem, bo byłaby to w miarę sprawiedliwa walka.
Natomiast połączenie nas dodatkowo z Q i Eri to jest wręcz żenada...coś na pograniczu kpiny i sarkazmu...
Dlatego nie będę miał żadnych hamulców by skończyć z tą grą w której osiągnąłem niemal wszytko, bo takie UF nie ma dla Antka i Cygnusa sensu...jest to za duża dysproporcja.
Szkoda Panie i Panowie -
Bora ja rozumiem ze nikt nie chce grac z kontami co maja we flocie po 700kk... no jest to lekka masakra, ale lucky nie zrobil przyrostu chyba od roku, pl whisky graja tez sporadycznie, marys,silent no plotki nie ma co sie ich obawiac., wiecej konkretnych flot na uni nie ma. A teraz inne pytanie to z kim to Q polaczyc? Zadna topka z innych uni nie ma nawet polowe tych punktow co topka na Q.
-
Tyski napisał(a):
@Art
A w czym problem by nas jak mamy z Cygnusem się połączyć dodać inne unie które pkt są takie same .
Quantum i Eridanus same sobie wystarczą dorzucając nas tam zmuszacie nas do kończenia gry bo to nie ma sensu już Cygnus na pewno to samo powie zamiast pomóc tylko zaszkodziliście . Przecież nie robi wam różnicy że unie obok siebie to już muszą być ze sobą łączone trochę słabe.
Terry napisał(a):
A teraz inne pytanie to z kim to Q polaczyc? Zadna topka z innych uni nie ma nawet polowe tych punktow co topka na Q.
-
Terry napisał(a):
A teraz inne pytanie to z kim to Q polaczyc? Zadna topka z innych uni nie ma nawet polowe tych punktow co topka na Q.
-
techologii łączenia między serwerami z róznych krajów to oni przez nastepną dekadę nie będą mieć
-
witam gratuluje niemcom dotrzymania słowa ...
a teraz taki fakt top 1 Q z przed ostatniej fuzji wyladowal gdzies w top 100 ... 2.5roku temu teraz jest top 5 i top 3 eko ... wiec jak sie ma czas to można dogonić nowa topke po fuzji .... a teraz sie cieszyć bo nastepna fuzja bedzie taka, że wszystcy na QUANTUM wiec i tak wszyscy tu przyjdziecie... pokolei... xdpadaka nie ogame ../...
top1 wydobycia świata
graczu z Quantum kupie tanio deu -
Pytanie szczególnie istotne w związku fuzją - co z przekazywaniem kont?ilość ST - 0 (przynajmniej po stronie zwycięzcy)
ilość zwycięskich RW - prawie 0
skill - 0 -
Szkoda że docelowym uni jest uni z 9 galami (Taurus), gdy 6-7 to już jest dużo na obecny stan graczy. No ale darowanemu koniowi....kmlody84
---------
Betelgeuse [SPZ] - TOP 5-> Taurus [SPZ]
Ganimed [DarkBlue] - OFF
Rhea [SPZ]- TOP 40-> Xanthus [SPZ] -
Super sprawa lecimy z tematem płacz niektórych graczy,ze im zabiorą topke...BEZCENNE haha
-
-
jak dołączycie to zejdą z urlopuŚmierć to tylko początek
-
Truck driver napisał(a):
Yossar napisał(a):
tak tak! Wiecie jakie tu sa idlaki? Sporo sury mozna natrzepac.
Szkoda, ze nie zobacze miny obecnego top 1 uni Draco po laczeniu z Libra i Wasatem kiedy bedzie musial oddac swoje 1 miejsce w ekonomii
-
Bigot napisał(a):
Ja mam pytanie czy na pewno u 68 musi byc unia docelową, jest tu najwieej kont na urlopie
Za to gra tutaj najwięcej aktywnych graczy.
W sumie reszta serwerów ma mniej aktywnych niż jedno u68. -
Ja nadal uważam, że lepszym wyjściem byłoby dopasowanie UF pod względem rozwoju kont i ich punktacji, aniżeli obecnych konfiguracji serwerów, szczególnie, że dopiero co były one zmieniane.
A konfigurację można zmienić w ankiecie po łączeniu chociażby, natomiast poziomu rozwoju na serwerze nie zmienimy
Uni 21
Łącznie 78x w ST
Na sumę ~146.561%
Średnio ~1.879%/ST
ex-MODERATOR ST u20, u25, u26, u27, u41, u56.
ex-MODERATOR DiD u12, u20, u56.
-
Rising napisał(a):
Ja nadal uważam, że lepszym wyjściem byłoby dopasowanie UF pod względem rozwoju kont i ich punktacji, aniżeli obecnych konfiguracji serwerów, szczególnie, że dopiero co były one zmieniane.
A konfigurację można zmienić w ankiecie po łączeniu chociażby, natomiast poziomu rozwoju na serwerze nie zmienimy
Fuzja zawsze będzie znaczyć problemy ze spadkiem w punktach. -
Tyski napisał(a):
Terry napisał(a):
-
ciap napisał(a):
Rising napisał(a):
Fuzja zawsze będzie znaczyć problemy ze spadkiem w punktach.
Wiem, że się czepiam - tak naprawdę to strasznie się niecierpliwię co z możliwością przekazywania kont.ilość ST - 0 (przynajmniej po stronie zwycięzcy)
ilość zwycięskich RW - prawie 0
skill - 0Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez hasseu1 ().
-
ciap napisał(a):
Rising napisał(a):
Fuzja zawsze będzie znaczyć problemy ze spadkiem w punktach.
Oczywiście koloryzuję tutaj, żeby nakreślić swój punkt widzenia, ale wiem, że ma to odzwierciedlenie w opiniach również innych graczy.
Konta w grze mają pewien poziom rozwoju, technologii, budynków, obrony, floty. Zbyt duże róznice pomiędzy nimi prowadzą właśnie do wymierania OGame. Jeśli ktoś ma 50kk pkt w eko i jest na topie serwera w wydobyciu to naprawdę woli się połączyć z uni gdzie będzie topowe eko na podobnym poziomie, a nie na 2-4x wyższym
Uni 21
Łącznie 78x w ST
Na sumę ~146.561%
Średnio ~1.879%/ST
ex-MODERATOR ST u20, u25, u26, u27, u41, u56.
ex-MODERATOR DiD u12, u20, u56.
-
Terry napisał(a):
Tyski napisał(a):
Eridanus akurat się nadaję jeśli chodzi o potęgę flot do was na Q
Jeszcze nie ma dat fuzji, odwodnisz się
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0