A ja proponuję żeby konta już przeniesione, na starym uni nie mogły już zdjąć urlopu i tyle.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
JTR napisał(a):
A ja proponuję żeby konta już przeniesione, na starym uni nie mogły już zdjąć urlopu i tyle.
Gully napisał(a):
JTR napisał(a):
Tak powinno być od początku, ale teraz to już chyba za późno
Ciernik [COMA] napisał(a):
Quoted from "ciap"
Unifusion - Łączenie Universów - Wstępne informacje
A tam:
Quoted
W praktyce będzie to oznaczać, iż "kto pierwszy ten lepszy". Gracz, który prędzej przeniesie swoje konto, ma większą szansę na to, że jego planety znajdą się w tym samym miejscu.
do kasacji
Wczesny wybór zwiększa jednak szanse na otrzymanie pozycji planet: Kto pierwszy potwierdzi swój wybór i tym samym zarezerwuje pozycje, ten je też otrzyma. Przeprowadzka do uniwersum, w którym gracz posiada już aktywne konto nie jest możliwa. Alternatywą dla tych graczy może być również usunięcie konta z wybranego docelowego uniwersum i przenieś tam konto uniwersum Exodus.
Kasia321 napisał(a):
Wykorzystywanie błędów gry jest bugusingiem.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez lesnik ().
Kasia321 napisał(a):
Sytuacja nie jest dla nas komfortowa, jednakże doszukiwanie się tutaj sposobów na oszustwo będzie mniej komfortowe dla wszystkich.
Wykorzystywanie błędów gry jest bugusingiem.
Każda wykryta przez nas sytuacja zostanie surowo ukarana. Proszę również oczekiwać straty surowców na Universum docelowym. Mamy możliwość odpisywania statków, surowców, więc jest tu spore pole manewru. Ekstremalne sytuacje mogą zakończyć się kasacją konta.
Mam w tym tygodniu sporo czasu, więc liczcie się z tym, że logi zostaną wnikliwie przeanalizowane.
lesnik napisał(a):
A czy wykorzystywanie możliwości gry tez jest bugusingiem? Jak odróżnić błąd od świadomego działania?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez vaR ().
Nie można wysłać floty
W czasie urlopu nie mogą zostać wysłane żadne floty!
Gully napisał(a):
A co zaskoczony że UF od dzisiaj?
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Jose Arcadio Morales ().
bacie napisał(a):
a ja nie mialem wybranego uni docelowego i tez mnie wysłali na urlop. Mam rozumieć ze wszystkim włączyli urlopy??
5 gości