No dobra, już cacy. Przepchnęli mnie. Z minimalną zmianą 1 kordów.
Pzdr
LS
LS
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Gully napisał(a):
lesnik napisał(a):
A czy wykorzystywanie możliwości gry tez jest bugusingiem? Jak odróżnić błąd od świadomego działania?
Bugi to do siebie mają że nie są znane dopóki ktoś ich nie odkryje. Administracja nie zrobi przecież newsa o tym, że pojawi się nowa funkcja w grze która jest bugiem i nie należy jej używać.
Widzę że cwaniacy już mają pełne gacie, bo pewnie coś zmajstrowali w związku z "nowymi możliwościami gry".
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez AEZAKMI ().
Virtual_ManPL napisał(a):
A czy zostana wyciagniete konsekwencje wobec tego kto przeniosl pierw graczy na urlopach?
Zwolnienie czy publiczna chlosta? ;)
Art napisał(a):
Wersja 6.0 jest pełna niespodzianek jak widzicie. Co nie zmienia faktu, że błędy systemowe mogą się pojawiać. Nie daje to nikomu prawa do ich wykorzystywaniaVirtual_ManPL napisał(a):
A czy zostana wyciagniete konsekwencje wobec tego kto przeniosl pierw graczy na urlopach?
Zwolnienie czy publiczna chlosta?
Takie zagadnienia proszę kierować do Supportu, poprzez System Support.Agent Brown napisał(a):
Wysyłałem wiadomość do ciebie i zapytania do teamowców - odpowiedzi zero. Najpierw strzelajmy potem zadawajmy pytania. Sprawdz email jesli mozesz, bo dzis z rana wyslalem do ciebie wiadomosc przez forum
Art napisał(a):
każdy kto spróbował wykorzystać fakt szybszego przeniesienia i swoje exodusowe konto wykorzystał do celów niezgodnych z zasadami, to zostanie ukarany.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Art81 ().
vaR napisał(a):
więc skoro masz o kilkanaście i nie pasuje Ci ich położenie, to miej do siebie pretensje, żeś tak kijowo kolonizował
Art81 napisał(a):
a jezeli wykorzystal do celow zgodnych z zasadami?
Art napisał(a):
Czyli praktycznie zdjęcie urlopu po przeniesieniu już jest naruszeniem zasad
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez hiper333 ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Art81 ().
MacStyle napisał(a):
Swoją drogą jeśli można zdjąć urlop to czemu by tego nie robić skoro programiści dali taką możliwość ?
Nie dostaniesz za samo logowanie.Ciekawe czy dostanę bana za to, że na nowym uni sobie pofarmiłem trochę - a wszedłem na stare żeby kumplom z soja powiedzieć jak wygląda sytuacja
Art napisał(a):
Nie powiesz mi chyba, że każdy kto skorzystał z tego zabiegu powinien zapomnieć o sprawie i cieszyć się bonusem?
11 gości