Zostanie przeniesione. Lepiej zostaw sobie na później bo wielce prawdopodobne, że nie będziesz miał planet w tych samych miejscach.
Porozmawiajmy na temat UniFusion
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Ja chciałem tylko napisać że to jest (przynajmniej w grupie 2) bardzo niesprawiedliwa fuzja. Powinno to wyglądać raczej tak: W+Y, V+X+U, D+O, albo V+W+Y, X+U, O+D, a tutaj nei dość że najbardziej wyludnione uni yakini nie zostało uwzgldnione to jeszcze wasat dostanie mnóstwo ludzi wieloktornie potężniejszych od nich, ja jeszcze moze będę w stanie jakoś powalczyć, ale np. top2 flot leci poza top150, top3 pkt moze nawet poza top200 (przy samej vedze ląduje na top60) i to jest różnica nie do zasypania przez okres nawet dwóch lat - przy tak sporej róznicy gra staje się bardzo asymetryczna, można ściągać moony nawet gdy obrońca siedzi, mozna zrobić kontrę na każdy % w każdej chwili używając tylko części flot. I nie oszukujmy się że pójdą na draco, gdyż w Didach już widać ich dyskusje gdzie tak samo płaczą przed pójściem na draco jak ja tutaj, mimo że róznica między ich flotami a flotami draco jest procentowo mniejsza niżmiędzy nimi a wasatem.
Do tego uni docelowym jest to z najsłabszymi idlakami, co dodatkowo uniemożliwi doścignięcie czołówki. Jakby chociaż to się dalo zmienić, bo programistom to chyba obojętne co gdzie przeniosą?
I na koniec pytanie, czy dla ludzi z uni docelowych będą jakieś przeniesienia planet? Bo np. mnie by sięprzydało, żeby mieć te 2 planety w układzie (x2 czyli 2 przeniesienia), by móc robić w marę tanie fsy.
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez CzarnyPan ().
-
A ja się jednak na Draco zdecydowałem
Na Wasat będzie masówka szła, z tego ci widzę zdecydowana większość chce właśnie tam iść i sobie spokojnie kopać.
Pójdę na Draco to może ktoś mi wybije w końcu Ogame z głowy (za dużo lat już XD ).
A to że spadnę ze 400/500 miejsc - trudno, to tylko zabawa :P -
Jak można łączyć konta które grają od początku powstania z kontami które mają kilka lat poślizgu.
Gdyby zrobili nam speed uni , żeby nadgonić zaległy czas to ok rozumiem, ale to co oni tworzą to BEZSENS, Jakaś utopia. gdybym wiedział że będę robił za pożywkę dla innych, to bym w to nie zaczynał w ogóle grać
ŻĄL.PLSyn Nocy,
zlatuje na czarnych skrzydłach,
wchodzi niepostrzeżony do pokoju
i złotym nożem odcina konającemu pukiel włosów.
W ten sposób,
niby kapłan umarłych,
poświęca człowieka na ofiarę bóstwom podziemnym
i na zawsze odrywa od ziemi -
michael9k napisał(a):
Jak można łączyć konta które grają od początku powstania z kontami które mają kilka lat poślizgu.
Gdyby zrobili nam speed uni , żeby nadgonić zaległy czas to ok rozumiem, ale to co oni tworzą to BEZSENS, Jakaś utopia. gdybym wiedział że będę robił za pożywkę dla innych, to bym w to nie zaczynał w ogóle grać :/
Bo to nieuniknione? W końcu i tak myśląc w ten sposób, nie było by w ogóle z kim łączyć bo by brakowało opcji.
Trzeba wyjść z założenia. Albo grasz sam w gronie 100 graczy bez urlopu albo w gronie 1500, spadając poza top1000 na uni. Rozumiem, że wolisz grać w opcji pierwszej i taka gra Cię satysfakcjonuje.
Jeśli uważasz, że będziesz pożywką p łączeniu to znaczy, że przed nim również byłeś farmą :D
I weź sprawdź w słowniku słowo "utopia".offline -
Nigdy nie da się wszystkich zadowolić ale przestańcie już narzekać. Dla większości tych osób najlepiej byłoby stworzyć jednoosobowe uni, wtedy byliby TOP1 i nie byliby pożywką dla innych. To tylko gra, a spadek w generalce nawet o kilkaset pozycji nie jest końcem świata. Nie potrafisz się pogodzić, że spadniesz w klasyfikacji to lepiej włącz urlop albo usuń konto, bo podchodzisz zbyt emocjonalnie do tej gry.
-
Art - a co z nazewnictwem serwerów po fuzji??
Nie można byłoby zacząć ich nazywać numerami (znów) ??
Będzie:
Uni68
Nekkar
Draco
Wasat
Taurus
Quantum
Yakini
Zagadra
A nie mogą być na nowo numerki? np
Uni68 - nowe uni 1
Nekkar - nowe uni 2
Draco - nowe uni 3
Wasat - nowe uni 4
Taurus - nowe uni 5
Quantum- nowe uni 6
Yakini - nowe uni 7
Zagadra - nowe uni 8
---------
Edit:
No i świeże ~~ choć też już wyludnienie, ale unie $$$ mnie guzik interesują. Niech tam gra po 100 graczy. W końcu się doczekają.Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez brak ().
-
to kto dostanie te 25 pól
każda nowa kolonia po UF będzie miała 25 pól dodatkowych na planecie czy wszystkie planety ?" Trzeba marzyć tak jak by się żyło wiecznie, a żyć tak jak by się miało umrzeć dzisiaj. "
Uni 21
Badania TOP 1
-
Wybór uni widzę działa tak połowicznie...
-
nie da się wybrać uni
macie takie problemy" Trzeba marzyć tak jak by się żyło wiecznie, a żyć tak jak by się miało umrzeć dzisiaj. "
Uni 21
Badania TOP 1
-
Skopali to, bo skrypt migracji leci bez SSL i jest blokowany
Wystarczy zmienić https ns http i wtedy spróbować. Zadziała
195 ST - 437 393,32%
"Jeśli spadać, to z wysokiego konia" -
Potwierdzam to co napisał kolega wyżej. Małe niedociągnięcie z ich strony jak zwykleUNI 17 - TOP 100 - Wieczne OFF
UNI 66 - TOP 100 - Wieczne OFF
UNI Andromeda - TOP 750 - ON
Zestrzelone GSy - 9
Na dzień 18.08.2014 r. -
dzieki GullyNie wolno się bać. Strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie. Stawię mu czoło. Niechaj przejdzie po mnie i przeze mnie. A kiedy przejdzie, obrócę oko swej jaźni na jego drogę. Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. Jestem tylko ja.
-
-
Stosowną informację dopisałem do ogłoszenia o UF ;)
Community Manager -
-
Logitech88 napisał(a):
A nie mogą być na nowo numerki? np
Uni68 - nowe uni 1
Nekkar - nowe uni 2
Popieram zmianę albo kontrpropozycja moja
jet następująca :
Zamiast Nekkar - zmiana nazwy na Dakara
lepiej się czyta" Trzeba marzyć tak jak by się żyło wiecznie, a żyć tak jak by się miało umrzeć dzisiaj. "
Uni 21
Badania TOP 1
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez hiper333 ().
-
Cenna informacja dla tych, którzy zachowali sobie darmowe relokacje z ostatniej UF: one nie przepadają, tylko posumują się z przenosinami z obecnej UF.
Community Manager -
@Art
Gram na Taurusie i nadal nie mam opcji przeniesienia konta na nowe uniwersum. To jakiś błąd czy opcja przeniesienia nie została jeszcze aktywowana? Kilku graczy z sojuszu napisało że grając na uni 1 już się zapisali na nowe uni. Dlaczego na Taurusie jeszcze nie ma? A może grając na uni docelowym nie trzeba się zapisywać?Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez skeeball ().
-
skeeball - nie musisz niczego robić, jako uni docelowe jedynie oczekujecie na przeniesienie do Was "nowych" graczy. Tak więc spokojnie, wszystko jest ok ;)
Emerytowany lotnik - 856.607,43%
" I'd rather be hated for who I am, than loved for who I'm not... " -
Ile było wolnych miejsc na uni68 i uniNekkar na starcie UF?offline
-
na 68 2683/87 nie pamiętam dokładnie , na N 2700
-
Na obu było równo po 2700 wolnych miejsc
195 ST - 437 393,32%
"Jeśli spadać, to z wysokiego konia" -
a ile teraz jest?freelove / Black Igor = turbo multi konto
ZŁOMIARZ z ZAWODU
U24
U64
GEMINI
MIZAR
NEKKAR
ponad 200 ST
-
A czy w czasie łączenia istnieje możliwość wysłania E-MAIL-a do każdego gracza na uniwersach exodus o treści :
"Witaj nazwa_gracza.
Wkrótce uni na którym grasz zostanie zamknięte. Aby dalej kontynuować grę zaloguj się na swoje konto i przenieś je na inne uniwersum. Masz czas do data.
Po tym dniu stracisz dostęp do swojego konta.
Team ogame"
Podczas poprzedniego unifusion nie było takich emaili (ja przynajmniej nie dostałem) to może ktoś teraz to ogarnie129) SOLO; Goku [IRON] vs Ruda [WIP] - 118223,79% TOP 4 SOLO uDraco + PB SOLO
RUDY OSZUST SUPER MODERATOREM FORUM
-
-
A czy będzie możliwe przeniesienie antymaterii na inne konto?Wcześniejszy nick: Manamanah
PB Solo - 1.531,25%
PB ACS - 5959,,01%
u42 top 9, u60 top 60, uKallisto top 30, uRhea top 20...
Urlopik 02.2018
-
Manamanah napisał(a):
A czy będzie możliwe przeniesienie antymaterii na inne konto?
Antymateria jest przenoszona z konta, na którym się znajduję.
Przenoszone są budynki, flota itd. wraz z antymaterią, całe konto, ale nie na inne." Trzeba marzyć tak jak by się żyło wiecznie, a żyć tak jak by się miało umrzeć dzisiaj. "
Uni 21
Badania TOP 1
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez hiper333 ().
-
Bo co jeśli ktoś ma konto na u 66/68/69 i chce konta na u68 przenieść to wiadomo - musi oddać, ale antymaterię się kupuje i powinna być możliwość przenosin antymaterii na 1 konto.Wcześniejszy nick: Manamanah
PB Solo - 1.531,25%
PB ACS - 5959,,01%
u42 top 9, u60 top 60, uKallisto top 30, uRhea top 20...
Urlopik 02.2018
-
Manamanah napisał(a):
Bo co jeśli ktoś ma konto na u 66/68/69 i" Trzeba marzyć tak jak by się żyło wiecznie, a żyć tak jak by się miało umrzeć dzisiaj. "
Uni 21
Badania TOP 1
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 65
65 gości