Przyklejony Marsic [UNITY] & NEXUS [UNITY] & Gargamel [UNITY] & Badi [UNITY] vs. szczepan [SPM] & rush [D M] 5959,01 TOP 1 ACS.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Zejdźcie z chłopaka, bo jeszcze sobie coś zrobi :| Rujnujecie mu światopogląd. Chłopak myślał, że jak każdemu opędzluje pęto, to każdy będzie jego psiapsielem ;(

ps
    Na waszym miejscu bym się przebadał. Nie wiadomo jakie choróbska roznosi <3
    People fake a lot of human interactions, but I feel like I fake them all, and I fake them very well. That's my burden, I guess.
  • NEXUS jak możesz pisać że po mnie idziesz jak jesteś za cienki w uszach na to. klikam już nie tak jak kiedyś to może kilka ldl mi rozwalisz buahaha. przypomnij sobie swoje złomy jakie wpadki waliłeś i hades Ci rozjechałem, zwałe mam z tego za każdym razem jak widzę twój nick. wielu kombinowało i jedynie Barrabravas mnie upolował którego serdecznie pozdrawiam a tacy jak ty to co najwyżej złom może próbować mi podkradać o ile znajdę czas na Og. powodzenia cieniasku :D
    Sit tibi terra levis ....

HIENA