nekkar cienko widze hehe no chyba ze jednak przejda ludzie z 66 69 lub andro ktorym nie pasowalo laczenie z 1 67 i 68u. ja na pewno bede tam gral bo mam juz konto na nekkarze. szkoda tylko ze jednego konta i tak bede musial sie pozbyc bo dwoch na jedno uni nie przeniose
Porozmawiajmy na temat UniFusion
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
teraz nam tylko zostało czekać jak już wszystko dogadane:)
-
Czyli jak to będzie w końcu wyglądać ?
Bo ja mam konto na Electra i Uni 1...
To jaka konfiguracja mi przypadadnie co i jak bo tyle pomysłów ,że sie gubię już -
Czadoman21 napisał(a):
Czyli jak to będzie w końcu wyglądać ?
-
"idlak (iI) - to zostanie ta planeta usunięta i zastąpiona moją?"
Kolonie osoby która się przenosi ulegają zmianie jeżeli stara pozycja jest zajęta. Nie ważne do kogo ta planeta należy, może być to nawet I.
Aktualny plan fuzji jest w pierwszym poście tematu (dokładniej link).Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez powyginany drucik ().
-
No i właśnie o tą informację mi chodziło. Dziękuję
btw - link, który chciałeś podać? nie istnieje. Jakbyś mógł podać go raz jeszcze, byłbym wdzięczny chyba, że ja coś robię źle :-/ -
Jestem kobietą (znaczek: ) i mówię że w pierwszym poście jest link do najbardziej aktualnej wersji podanej przez Arta.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().
-
za tępy jestem które to uniwersa 104 i 123?? Art pisze literkami xDEx MOD HandluNick: Luck87
Ursa-uf Wasat -> top 300Deimos -> top 200 - obecnie urlopGanimed -> top 100:top1: Na każdym uni gram rekreacyjnie idąc w ekonomię :top1: -
-
Ex MOD HandluNick: Luck87
Ursa-uf Wasat -> top 300Deimos -> top 200 - obecnie urlopGanimed -> top 100:top1: Na każdym uni gram rekreacyjnie idąc w ekonomię :top1:Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Hatake Kakashi ().
-
Okij to mnie namówiłeś też przechodzę na Wasat z Draco
Pozdrawiam -
Za zachodnią granicą fuzja rusza od przyszłego tygodnia! Faktycznie szybko, czekam z niecierpliwością na wielkie ST i zmiany sił w polskim ogame
Co do podziału Exodus/Target podział zaproponowany przez Arta jest o niebo lepszy od niemieckiego.
Ludzie z Exodusa za duzo mają możliwości Targetów. 2 Targety dla jednego Exodusa to porażka
Oby tylko plan który przedstawił Art nie uległ zmianie ( niemcy nie raz pokazali swój punt widzenia pomimo ankiet ).
e:
i juz wszystko wiadomo. Obawy okazały się niepotrzebne. Bedzie ogieńPost był edytowany 2 razy, ostatnio przez lesnik ().
-
Mirmir napisał(a):
Hatake Kakashi napisał(a):
edit
to w takim razie ja wybieram wasata z +25 polami
Pozdrawiam
Koleś, Draco jest uni docelowym - czyli zostajesz -
Skoro wszystko jest tak ekspresowo, to może jest szansa, że będzie niedługo kolejne UF, dla następnych uni w kolejce?kmlody84
---------
Betelgeuse [SPZ] - TOP 5-> Taurus [SPZ]
Ganimed [DarkBlue] - OFF
Rhea [SPZ]- TOP 40-> Xanthus [SPZ] -
kmlody84 napisał(a):
Skoro wszystko jest tak ekspresowo, to może jest szansa, że będzie niedługo kolejne UF, dla następnych uni w kolejce?
z tego co Art pisał to nastepne UF nie zawita zbyt prędko moze kilka lat -
Ruda napisał(a):
Cytat za "Hatake Kakashi"Ruda napisał(a):
edit
to w takim razie ja wybieram wasata z +25 polami
Okij to mnie namówiłeś też przechodzę na Wasat z Draco
PozdrawiamRuda napisał(a):
Koleś, Draco jest uni docelowym - czyli zostajesz
PozdrawiamPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Mirmir ().
-
Jakie parametry będą miały po łączeniu draco i wasat ? Bo jak xalynth straci 4x eko to pierdziele dalszą grę na tym uni
-
flota x2 i eko x3
-
Art napisał(a):
Szanowni Gracze!
Mam przyjemność ogłosić potwierdzoną już informację dotyczącą kolejnej fazy UniFusion!
W tym etapie, zgodnie z zapowiedziami, zostaną przeprowadzone 4 grupy migracji:
- Grupa 1:
- Exodus: 1,66,67,69,101 (Andromeda),110 (Jupiter)
- Uni docelowe: 68,114 (Nekkar)
- Exodus: 1,66,67,69,101 (Andromeda),110 (Jupiter)
- Grupa 2
- Exodus: 115 (Orion),121 (Ursa),122 (Vega),124 (Xalynth)
- Uni docelowe: 104 (Draco),123 (Wasat)
- Exodus: 115 (Orion),121 (Ursa),122 (Vega),124 (Xalynth)
- Grupa 3
- Exodus: 116 (Pegasus),118 (Rigel),119 (Sirius)
- Uni docelowe: 120 (Taurus)
- Exodus: 116 (Pegasus),118 (Rigel),119 (Sirius)
- Grupa 4
- Exodus: 105 (Electra)
- Uni docelowe: 117 (Quantum)
- Exodus: 105 (Electra)
Rozpoczęcie procesu zostało zaplanowane na 29 lutego. Proces połączenia serwerów na 28.03-01.04
Informacje o ilości wolnych miejsc pojawią się w momencie rozpoczęcia procesu. O ewentualnych zmianach w konfiguracji universów docelowych (o ile wystąpią) będziemy informować w kolejnych postach.
UF mamy w poniedziałek 29 lutego
Uni Fusion (Połączenie Universów) faza IX - Rozpoczęcie 29.02, połączenie 28.03-01.04
Szanowni Gracze!" Trzeba marzyć tak jak by się żyło wiecznie, a żyć tak jak by się miało umrzeć dzisiaj. "
Uni 21
Badania TOP 1
Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez hiper333 ().
- Grupa 1:
-
hiper333 napisał(a):
Przenoszenie na nowy serwer dopiero 28.03. -
ciap napisał(a):
Cytat za "hiper333"
Wybieranie uni.
Przenoszenie na nowy serwer dopiero 28.03." Trzeba marzyć tak jak by się żyło wiecznie, a żyć tak jak by się miało umrzeć dzisiaj. "
Uni 21
Badania TOP 1
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez hiper333 ().
-
Art, a powiedz mi czy jest możliwość by dać na docelowym Nekkar większy PZ ze złomowań ?
Kiedyś juz poruszałem ta kwestię, ale było po łączeniu aczkolwiek jak dobrze pamiętam mówiłeś coś, że może przy następnym łączeniu będzie można spytać.freelove / Black Igor = turbo multi konto
ZŁOMIARZ z ZAWODU
U24
U64
GEMINI
MIZAR
NEKKAR
ponad 200 ST
-
cale szczescie juz oficjalnie ogloszone to mam nadzieje ze nie mozna zmieniac na wiekszy pz
-
.:skar:. napisał(a):
cale szczescie juz oficjalnie ogloszone to mam nadzieje ze nie mozna zmieniac na wiekszy pz
lepiej już niech nic nie zmieniają ]:-D" Trzeba marzyć tak jak by się żyło wiecznie, a żyć tak jak by się miało umrzeć dzisiaj. "
Uni 21
Badania TOP 1
-
mnie interesuje jaka konfiguracja będzie na draco i wasacie i ile pzeta będzie na jednym i drugim
-
Arkadius napisał(a):
mnie interesuje jaka konfiguracja będzie na draco i wasacie i ile pzeta będzie na jednym i drugim
Z tego co mi wiadomo to Draco ma pozostac bez zmian czyli: eko/flota x 2, PZ 70% a Wasat ma miec jedna zmiane z eko x2 na eko x3 czyli konfiguracja ma byc natsepujaca: eko x3, flota x2, PZ 30% i +25 pol
I tak o to Wasat który jest najbardziej wyludniony po ppołączeniu chyba bedzie najbardziej zatłoczonyU17 - Galaktyczna horda prawaPost był edytowany 2 razy, ostatnio przez bacie ().
-
Arkadius napisał(a):
Draco
podwójna prędkość eko i floty
70% zniszczonej floty trafi na pole zniszczeń (zamiast standardowych 30%)
Wasat
potrójna prędkość eko, podwójna floty
30% zniszczonej floty trafi na pole zniszczeń
a w ogóle to jestem jasnowidzem
ackra napisał(a):
nie sądzę, żeby była decyzja podjęta później niż za 2-3 tygodnie a samo łączenie do Wielkanocy.....
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez ackra ().
-
Aha czyli pograne ...
Co to wgl za pomysł ze speed flota x 2 ..... -
Art a nie dałoby się zagadać do 'góry' żeby na WASAT było ciut więcej pezeta ?
-
Szybko robią..
Ciekawe gdzie Vega'owcy pójdą - wybrać zabawę na Draco czy klepać eko na Wasat - tam podobno pełno idlerów XD
Trzeba się porządnie zastanowić i popytać ludzi ;P
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 4
4 gości