Porozmawiajmy na temat UniFusion

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• kyss90 napisał(a):

nie mam takie przebicia bo jestem duzo nizej w statach od Was ale z pcozatku wydawało mi się że jak połączą wszystkie uni to nie bedzie tak zle, ale potem jak zaczalem to wszystko analizowac i czytac Twoje wypowiedzi Sayid to popieram Twoje zdanie w 100%. Pierwsza opcja lub to co napisał pozniej Kaliber 66,69 i A ... nekkar Najlepsza z tego wszystkiego. Dowiemy sie pewnie jutro wiecej jak Art cos ustali. A jak nie to trzeba zrobić ankiete tak jak w temacie U z paru dni wstecz i zobaczymy co uni o tym myśli a pewnie wiekszosc osob nie bedzie chcialo laczenia z starymi uni
      I to jest właśnie takie myślenie piękne w 1 poście. Bo jesteście silniejsi.
      Prawda jest taka, że skoro dałeś radę utrzymać się na swojej uni to nie ważne, że spadniesz w statach, bo suma sumarum miałbyś eko x3 ( o czym już możecie zapomnieć ).
      rozwijałbyś się wtedy na równi z pozostałością. Jako flociarz, miałbyś mniej więcej 3/4 więcej celi ( póki co niestety większosć z Ursy wykracza poza dotychczasowe możliwości ), ale to jest właśnie wyzwanie.
      Przedstawiały się głownie także dwie strony barykady Ursy.
      Jakby jedna Cię atakowała - druga z pewnością by Ci pomogła ( i na odwrót ).
      Ale jeśli jesteś zagorzałym ekonomem mającym bunkierek który nie przeora żaden na Twojej uni, a tu nagle wskakuje Ursa i już strach to wcale Ci się nie dziwie, że się boicie.
      Prędzej czy później wasze unie zostaną połączone z uniami typu u1, u67 czy u68.
      Topka będzie jeszcze mocniejsza a i płacz będzie ten sam - bo my tacy słabi, gdzie my do nich.
      Jak będą chcieli połaczyć modsze unie z Waszą to bardzo chętni w takim razie będziecie bo słabsi gracze.
      Ot takie głupie rozumowanie.

Edit for Marcus:

Wszystko pięknie ładnie, lecz niech znają cięższe strony jak już chcą się na to łapać.
      Tutaj liczy się dla nich ekonomia jedynie - jej poziom taki sam poziom wydobycia. Lecz chyba nie mają pojęcia, że już chociażby x2 potrzebuje nie co więcej uwagi.
      I po 6h to GSy może latały na cele na których zbytnio nie zależało.
      Jakby cel był warty uwagi to z pewnością nie leciałyby po 6h a przynajmniej max. te 3-4h.
      Jak ktoś chce to da radę - czemu nie? ... Ale część ludzi nie ma możliwości na taki a nie inny tryb gry jak x2. I w większości to dopiero po czasie dociera , że jednak popełniło się błąd.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez pozamiatany ().

• pozamiatany napisał(a):

Art napisał(a):

pozamiatany napisał(a):

Jak sam widziałeś kilku graczy Ursy chce przejść na standard x1 ...
      część woli przyśpieszone, więc jeśli "góra" by się zgodziła na rozbicie 1, 66, 67 68 69 A czy innych na dwie grupy to myślę, że mogliby rozbić Urse na dwie opcje
      np. tak jak proponowano 66,69 Andromeda i Ursa - Ursa może mieć ograniczone do tego ilosć miejsc - ankietę dałeś - Ci którym zależy na x1 z pewnością na to zagłosowali.
      A pozostałej reszcie dać możliwość przejścia na Draco.
      Sam mówiłeś, że Ursa jest nietypowym uniwersum. Lecz może jednak czas by zrobić z tego uni standardowe x1, niż przyśpieszyć chociażby floty do min. x2. w obu wersjach część graczy może pokończyć, lecz myślę, że mniej szkodliwe może być ustandaryzwanie Ursy jako x1.
      Gdybyś wiedział jak powstają scenariusze migracji to obyło by się bez zbędnej dywagacji. To co proponujesz, to możliwość dania Ursie wyboru, a to oznacza, kolejny, odrębny scenariusz, na który nie będzie zgody. Zwykle planuje się scenariusze po kilka uni jako exodusy, dając kilka docelowych Uni. W tym wypadku nie mogę dać ursie wyboru, bo ich sytuacja oraz ogólnie przyjęte plany nie przewidują udostępnienia im albo wolniejszych Uni bez eko, albo z zachowaniem eko, ale ciut szybszą flotą....

Niestety ale Ursa sama nie jest zdecydowana (patrząc na wyniki), zatem na dzień dzisiejszy zostaje w grupie drugiej.
      Czyli można zrozumieć, że suma sumarum wynik ankiety jest zrównoważony - niejednoznaczny.
      Może na czasie przychylność graczy przeleje szale na stronę ustandaryzowania Ursy jako w pełni x1.
      Niestety masz niewdzięczne zadanie w temacie chociażby właśnie tego UFusion.
      Jakbyś nie podał propozycji - coraz większe ataki słowne w Twoim kierunku :).
      A prawda jest taka, że nie jeden postąpił by podobnie do Ciebie - czy też w gorszy sposób będąc na Twoim miejscu.

Trzymam jedynie kciuki, że uda się jakoś tą Ursę w pełni przerobić na standard x1 - bo nie widzi mi się ( jak w sumie i wielu pozostałym flociarzom na Ursie ) przechodzenie na prędkość co najmniej x2.
      Jak już decyzja zapadnie to pozostaje przemyśleć dalsze kroki, ewentualnie próba grania.
      A mam nadzieję, że Ci co tak twardo boją się o swoje wydobycie - tak szybko będą żałować przejścia na prędkość floty wyższą niż x1.

kyss90 miał na myśli to że pierwotna wersja połączeń serwerów była najlepsza .... silniejszy qrcze nie jest ( top 500 + - 100 poz) , a Ty czytaj ze zrozumieniem :P

• za duzo alko i juz sie merda... ^^ czas sie przymknac.
      ale nie wiem co cytowany post ma do odpowiedzi. moze rano zrozumiem.
      tlumaczac przy okazji. nie mam nic do graczy grajacych na speedach flot x2-5.
      nie iwazam ich za noskillowcow czy innych slabiaczkow nie potrafiacych grac na x1.
      jedynie co moge miec to to ze nie kozna nazwac graniem siedziac co chwile na urlopie bo a noz ktos mi kulki sciagnie ^^.
      niestety jak wiekszosc graczy z x1 nie rajcuje mnie taki styl niby zwanego grania ^^

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez pozamiatany ().

• priesten napisał(a):

Mały magiel się porobił
      Jak dla mnie Uni 1 oraz 67 i 68 powinny się połączyć. Robienie tego na uni 1 to faktycznie nie za dobry pomysł - bo 2/3 tych kont tam to powinno nie być ;)
      Cała reszta dla mnie mało istotna - jeżeli jest wiecej miejsca na 68 to tam możemy się spotkać :P

zgadzam się w 100 % - ustalmy tylko datę kiedy i odliczajmy dni i godziny :)

[COMA rzondzi ] [ ZOSTAŃ POGROMCĄ KLONÓW]
    • roboGoW napisał(a):

Ważne aby większość u1 i u67 zawitała na u68 a nie uciekała na Nekkar ;]

pewnie i takie przypadki by były ale myślę że nie liczne
      ci co przezyli lacznia starych uni obecne u1 u67 czy u68 watpie by chceili uciekac na slabsze uni
      zawsze bedzie topka bardzo wysoko i beda slabsi ale jak ma sie troche oleju w glowie nie przeszkadza to ze ktos ma 6x wieksza flote
      wiem to po sobie przy pierwszym laczeniu topowe floty scisle byly 5-6x wieksze odemnie a mimo to u67 dalo mi bardzo ciekawe doswiadczenie i satysfakcje z gry ze udalo mi sie wytrwac i cos tam pozlomowac

tak czy innaczej chetnie zagrał bym na kolejnym takim uni mimo ze bedzie flot o wile wiecej takich ktore mnie solo lyknie chetnie jako ten maly porywalizuje z nimi
      bryk dobrze pisze najlepszym rozwiazeniem jest stworzenie 2 nowych serverow i tam migracja
      pozbedziemy sie w ten sposob kont widm

dla mnie istotne jest by u1 u67 i u68 spotkaly sie w jednym koszyku reszta mysle ze to ewentualny dodatek ^^

ps: na to wychodzi ze AMD wraca do gry to jestem ciekawy czy historia zatoczy ponownie podobne kolo :E
      i mniemam ze byla by to jedna z ostatnich przezjadzek na takim poziomie :D - dobrze ze wprowadzaja Good mode hahaa :E

Chwytam liny zła, by opuścić mroczne dna

431.493 %

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez NoName ().

• pozamiatany napisał(a):

bo nie spadną w 4h jak to teraz mogą z układu, ale w maksymalnie 2-2,5h
      Ogólnie to za dużej różnicy nie widzę. Tu i tu jak będziesz wstawać w nocy to się nie wyśpisz.

White Adam napisał(a):

_

Art, lepiej jak jest większy wybór niż mniejszy, więc lepiej zostaw tak jak jest:
      1,66,69,A,J,N => 67 lub 68
      i nie rozbijaj tego na dwie grupy
      .
      Uni docelowe to N i 68. Będziesz musiał znowu się przenosić.
      :fsad:

NoName napisał(a):

ps: na to wychodzi ze AMD wraca do gry to jestem ciekawy czy historia zatoczy ponownie podobne kolo
      Yhym.
      Jak wygląda fuzja > FAQ Fuzji z OGame
      Fuzja a temperatury > Klik
    • To może zacząć od zrobienia ankiety nad wyłączeniem Ursy z planu łączenia. Niech gracze zdecydują sami. Ja wolę zostać na małozaludnionym uniwersum ale z zasadami jak teraz. To jest moje jedyne konto na ogame, a jest właśnie na Ursie bo te i tylko te zasady mi odpowiadają. Nie zmienia się zasad w trakcie gry.
      To obok to moje zdjęcie, serio... Z tym, że przed złomowaniem...

WRÓCIŁEM

Kynyky

Ps. Ludzie nie pushujcie się. Psujecie grę, a te punkty tak na prawdę nie cieszą. To tak jak medal na dopingu - żałosne...
    • Jeden warunek podczas łączenia powinien być spełniony. Piszę to dla obecnego łączenia i przyszłych. Przesuwać x1 do x1 i nie mieszać z innymi. Normalna konfiguracja powinna być priorytetem. Będzie to ukłon w stronę weteranów, którzy od początku ciągnęli tę grę. A i jakieś będzie odniesienie.
      Maraton - Top1 uni43/Top6 uni68/ilość zabudowanych pól na planecie-380/342/najbardziej wartościowa planeta-20.745.310/20.316.859
      Maraton - Ikariam-Top1 Kappa/Top7 Beta/poziom budynków w jednym mieście-678/najbardziej wartościowe miasto-3.876.627
    • Rozumiem ,że ciężko każdemu dogodzić .
      Moim zdaniem, zdecydowanie najlepsze rozwiązanie to zostawienie u66 u69 +A (+ktoś tam jeszcze :)) bez możliwości wyboru.
      jak dla mnie jest to wystarczająco sprawiedliwa opcja, porównanie zdobyczy punktowych top 28 (to ja na u66) z uni1 uni67 uni68 wygląda bardzo źle:

u66-31kk

u1-49kk

u67-54kk

u68-50kk

Każde połączenie będzie lepsze niż jego brak , ale ja wolałbym pozostać przy opcji 66-69-A-? z tylko jednym uni docelowym .
    • Nabu san napisał(a):

Art napisał(a):

1,66,69,A,J,N => 67/N lub 68
      O, U, V, X => D lub W (przy W do flot x2 ustanowimy eco x3)
      PRS => T, W

I bardzo Ładnie wszyscy w P R S =>T są zadowoleni, dorzuć jako bonus 25 pól i masz nas z głowy :)
      Dziękuję

Dokładnie - święte słowa. PRST bez Ursy to jest scenariusz godny i zacny. Dodatkowo +25 pól byłoby świetnym bonusem, bo już ostatnio myślałem żeby skasować matkę, niestety po dzwonie każda kopalnia się przydaje do odbudowy więc na razie plan upadł, ale w przyszłości pewnie powróci - bo ile można postawić terraformerów :( . Dodatkowe pola uratują mi mateczkę a jak wiadomo matka jest tylko jedna !!! ;P ;P

mond entmannen [4]
      My jsme Borg. Odpor je marny, budete asimilovani !

^obserwator^ napisał(a):

NAJLEPSZE EKO???.... TWOI SĄSIEDZI :D
    • sorro03 napisał(a):

Gralem na riglu gdzie jest eko x1 i ilu zostalo tam ekowcow ? 2-3 jakis mocniejszych i to wszystko a wiadomo ze jak nienma ekowcow to i flotowcy sie wykruszaja

Łączymy tylko PRST bez Ursy, tworzymy dwa uni docelowe z prędkością x1 i x3, i niech każdy sobie wybiera.
      Jak już pisał Mad Max ... Ursa jest 3 razy silniejsza od pozostałych uni PRST więc to już ją eliminuje!
      Nie sądzie żeby ludzie byli zadowoleni z tego, że ktoś im nagle zmienia zasady w trakcie gry.

PS: Dla mnie może powstać serwer z prędkością wydobycia x0,5 ... lubię hardcore więc na speed się przenosić nie będę.
      Niniejszym ostrzega się, że autor powyższego posta to człowiek chory
      psychicznie, pozbawiony jakichkolwiek hamulców moralnych i poszanowania
      dla bliźnich, z prawdziwie sadystycznymi skłonnościami do obrażania ich,
      psucia im humoru oraz doprowadzania do głębokich stanów depresyjnych.

Post był edytowany 4 razy, ostatnio przez Stroop ().

• kynyky napisał(a):

To może zacząć od zrobienia ankiety nad wyłączeniem Ursy z planu łączenia. Niech gracze zdecydują sami. Ja wolę zostać na małozaludnionym uniwersum ale z zasadami jak teraz. To jest moje jedyne konto na ogame, a jest właśnie na Ursie bo te i tylko te zasady mi odpowiadają. Nie zmienia się zasad w trakcie gry.

No to siedź sobie sam na tej Ursie teraz coraz ciężej się gra, bo się wyludnia , można potęsknić za wypełnionymi graczami układami jak to bywało na początku, teraz zostaje jakkolwiek grać by doczekać UF , dano Nam wybór albo przejście do x1 x1 ( ja wybrałem taka opcję ) albo do x2 x3 - jesli taka bedzie decyzja tez pogram nie będe mówił ze oddaję konto , a dla Ciebie jako ekowca prędkość floty z x1 na x2 nie robi praktycznie zadnej różnicy zamiast flotę wysłać na 20% wyślesz na 10% i tez bedzie git

Najlepsze solo 236944.04%

uHydra -14ST
      uUrsa - 144ST
      uWasat - 35ST
      uUriel -60ST - top 3 solo
      uXanthus - 10ST
      uKalyke - 109ST
    • Ja tak sobie od paru dni patrzę co tu sie dzieje... jednemu nagle przeszkadza że mu bunkier przeorają gsami ( chociaż na 99% na jego obecnym uniwersum możliwe byłoby zebranie 5 flot które spokojnie by sobie z tymże bunkrem poradziły-tyle że po co ), drugiemu źle że mu nagle eko przyspieszy, temu źle bo mu coś zwolni, innemu bo będzie musiał zrezygnować z jednego konta, komuś jeszcze coś...
      Jak nie było planów fuzji to wszyscy psy wieszali że nic się dzieje w tej kwestii, plany fuzji są... też źle.
      Popatrzcie na ludzi z uni Vega. Chcą fuzji z byle kim,byleby COKOLWIEK się na uniwersum działo. Weźcie z nich przykład może,co?:)
      HYPERION OFF

LIBRA OFF

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Jay ().

• Jak nie masz dziewczyny przez długi czas i ci z tym źle, narzekasz na ten stan, to rozumiem, że potem rzucasz się na pierwszą lepszą bez jedynek i z przetłuszczonymi włosami?

Nikt tutaj nie jest przeciwny UF, tylko proces jego przeprowadzania jest niepoważny i podyktowany jakimiś dziwnymi względami wymuszającymi pośpiech i brak optymalnych rozwiązań (np. nowych serwerów, poczyszczenia idlaków). Pierwszy przykład z brzegu: nie zrobią nowego serwa, nie poczyszczą starych kont na u1 więc żeby gdzieś było miejsce dla kilku uni (67, 68, 69, 66) to powrzucają je na Nekkar. Co nawet nie było pierwszą opcją i już widać, że ludzie z 69 i 66 się buntują. Odwrócono priorytety: UF jest wartością samą w sobie, a co tam łączone to już kwestia drugorzędna.

Ludzie z GF są po prostu niepoważni i mają w dupie sporą część graczy. Dla Arta szacunek.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez @Piciu ().

• No cóż, niektórzy wolą być top 5 na pustym i słabym uni, niż top 100/200 na mocnym i dobrze zaludnionym.

W ostatniej opcji (dotyczącej pierwszej grupy) dużo uniwersów będzie połączone, są dwa do wyboru i kto chce iść na mocniejsze - idzie na 68, a kto na słabsze - idzie na N. Macie wybór? Macie. Macie UF? Macie.
      "Jeśli plan A nie wypali, należy mieć plan B, a nie plan A z odzysku."

COMA
    • Thorgal Aegirsson
      Czołówka (1-40) Twojego uni na urlopie siedziała 20% czasu gry, uN 26%, uJ 22% przy np. 9% u68. Dalsze top (75-115) to 33% dla Twojego uni i 11% dla u68. ;)
      Oczywiście główny powód mniejszej ilości punktów to czas powstania uni. Na pewno urlopowanie Wam nie pomogło. 22% więcej urlopu to w ciągu 3 lat aż 240 dni (prawie 8 miesięcy).
      Nie wińcie nas za to że jesteśmy większymi nolife. :fgrin:

Kiedyś przyszedł do mnie gracz czy mam konto do oddania. Zaproponowałam 6,5kk odmówił bo mało punktów. I tak przychodził do mnie co 3-4 tygodnie. Po 3 latach (!) na kolejne pytanie odpowiedziałam mam konto z 20kk punktów. Był chętny. Tyle miałoby to konto punktów jakby zamiast urlopu 3 lat grało i punktowało z samego eko. ;)

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez powyginany drucik ().

• Daneku25 napisał(a):

No cóż, niektórzy wolą być top 5 na pustym i słabym uni, niż top 100/200 na mocnym i dobrze zaludnionym.

W ostatniej opcji (dotyczącej pierwszej grupy) dużo uniwersów będzie połączone, są dwa do wyboru i kto chce iść na mocniejsze - idzie na 68, a kto na słabsze - idzie na N. Macie wybór? Macie. Macie UF? Macie.

ale człowieku nie wrzucaj wszystkich do jednego worka tylko poczytaj ze zrozumieniem - pierwotna wersja łączenia Uni była najlepszą opcją przynajmniej dla uni66, uni69 i A wszyscy byliśmy zadowoleni i co nagle ktoś napisał dwa posty i pierwotna wersja zamieniła się w wersje, która się nikomu nie podoba z zainteresowanych Uni
      nie chodzi tutaj o płacz czy strach przed zezłomowaniem - chodzi o fakt że coś jest dobre i nagle zamienia się w coś co nie jest fajne

Stare Uni jak dla mnie powinny mieć dużo do powiedzenia na ten temat, gdyż nie rzadko gracze zaczynali swoje przygody 10 lat temu i nie można ich traktować jak traktuje się emerytów w naszym pięknym kraju

ART powtórze pierwotna wersja łączenia UNI była najlepsza i zaryzykuje stwierdzenie że większości zainteresowanych oraz graczy aktywnych potwierdzi to co piszę
      nie uszczęśliwiajcie nas na siłę - może być też ursa tylko niech zaakceptują eko x1
      pozdrawiam

Imperare sibi maximum imperium est

ST#262 NEKKAR ON
      ST#2 WASSAT- OFF

ST#87 Uni69 - OFF
      ST#67Fenrir - OFF
      ST#3 Dorado - ON
      ST łącznie - 421
    • ZDOBYWCA1 napisał(a):

pierwotna wersja łączenia Uni była najlepszą opcją przynajmniej dla uni66, uni69 i A wszyscy byliśmy zadowoleni i co nagle ktoś napisał dwa posty i pierwotna wersja zamieniła się w wersje, która się nikomu nie podoba z zainteresowanych Uni
      nie chodzi tutaj o płacz czy strach przed zezłomowaniem - chodzi o fakt że coś jest dobre i nagle zamienia się w coś co nie jest fajne

Nie zauważyłeś , ze w pierwotnej wersji mniej uni dotyczyło UF oczywiście była to wersja lepsza dla Ciebie, ale gorsza dla uni które w ogóle nie były uwzględnione w UF. Cóż za egoizm. Art stara się, żeby jak najwięcej uni było połączone a wy egoistycznie patrzycie tylko na własne zyski z UF.
      Zal tego czytać, aż się niedobrze robi na te wypociny.
    • Droga Ciap

Chcesz mi powiedzieć , że jeśli byśmy mieli dużo wiecej punktów na uni 66 to mniejsza by była różnica między uni66 a u 67 ?

Zdecydowanie przyznaję Ci rację , tak się jednak składa , że nie chodzi o tutaj o to czy któreś uni powstało 5 lat wcześniej , czy ktoś dostał złoma , czy ktoś siedział długo na urlopie ,

czy nie mógł poświęcić całego życia na granie, czy zwyczajnie jest słabszy w te klocki ... chodzi o to że wszyscy mamy szansę na znacznie ciekawszą rozgrywkę (może na wyrwanie z

urlopowego marazmu) bardzo się cieszę na nadchodzące (mam nadzieję) UF , opcja z u66 u69 Andro i może jeszcze kimś jest według mnie optymalna z perspektywy gracza , inne

perspektywy mnie nie interesują. Tak czy inaczej szykuje się dobra zabawa , bez względu która opcja wygra, a czasami Lepsze jest wrogiem Dobrego .
    • ZDOBYWCA1 napisał(a):

Obecna opcja daje wybór gdy ktoś ma 2 konta. To jest wielki plus. Jeżeli nie chodzi o złomowanie to dorzucenie wyboru dla tych wielontowców powinno sprawiać ze ta opcja jest lepsza od starej.

Topowi flociarze z u1, u67 i u68 od zawsze się sprzeczają kto z nich jest naj, kto zrobi większy %, kto poleci finezyjniej, kto ma lepszy sojusz. Będą mieć okazję żeby słowa przerodzić w czyny. ;)

Po łączeniu każdy będzie do zezłomowania. Nie ważne na jakie uni pójdzie. Im ktoś będzie pewniejszy tym szybciej może spaść na dół.

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez powyginany drucik ().

• ZDOBYWCA1 napisał(a):

może być też ursa tylko niech zaakceptują eko x1

Patrząc z drugiej strony to Ursa ma kilka razy większy top od pozostałych uni ... czy to jest dobre?
      Zrobię sobie konto na uni speed, polecę w eko ile tylko się da a później z tymi punktami przeniosą mnie na uni x1? Sprawiedliwość?

Chyba, że ich zdegradują o kilkadziesiąt milionów pkt. :E
      Niniejszym ostrzega się, że autor powyższego posta to człowiek chory
      psychicznie, pozbawiony jakichkolwiek hamulców moralnych i poszanowania
      dla bliźnich, z prawdziwie sadystycznymi skłonnościami do obrażania ich,
      psucia im humoru oraz doprowadzania do głębokich stanów depresyjnych.

Post był edytowany 4 razy, ostatnio przez Stroop ().

• Art napisał(a):

sorro03 napisał(a):

No na razie jest:

1,66,69,A,J,N => 67 lub 68
      O, U, V, X => D lub W (przy W do flot x2 ustanowimy eco x3)
      PRS => T, W

Ale zapewne jeszcze kilka razy bedzie zmieniana :E
      Nie jesteś już na bieżąco :p

nastąpiła zmiana w pierwszej grupie, 67 zamienia się w exodus, a w jego miejsce wskakuje N. Czyli:

1,66,67,68,69,A,J => 68 lub N

To już będzie ostateczna konfiguracja pierwszej grupy :)

Cześć trochę bólu dupy z mojej strony, mimo, że aktywnie nie gram od prawie 2 lat i nie piszcie mi,ze skoro nie gram to nie mam prawa głosu, ale właśnie przez taką decyzję jak teraz GF zabiło świeżo połączone nekkar w 2014r.
      Dlaczego? Ano dlatego, że dodali tam Kassio które było starsze i x2, więc na tą chwilę top 1 ma 94kk pkt top 2 ma 42kk, a gracz ze speed x1 ma 26kkpkt i prawdopodobnie jestem to ja, ale nie mam pewności.
      Czyli Nekkar bardziej pasuje do połączenia z PRS, bo stoi praktycznie na równi punktowo, ale przecież juz raz uwolniliscie od nałogu sporą liczbę graczy którzy zaraz po UF z 2014 poszli na wieczny urlop przez co łączenie było połączeniem kilkudziesciu graczy którzy graja mimo wszystko, a odebrało chęci do gry kilku innym, bo wiekszosc ukladow było na Niebiesko.
      No, ale przeciez skoro raz już Nekkar cierpiał przez głupotę, to teraz mozna nim jak szmatą..
      :D freelove / Black Igor = turbo multi konto :D

ZŁOMIARZ z ZAWODU :E :E :E
      U24
      U64
      GEMINI
      MIZAR
      NEKKAR

ponad 200 ST