faktycznie 2 opcja niezla bezdie. szkoda ze nekkar sie nie zalapie do laczen ale w sumie nie mam i tak co narzekac, 2 konta beda mi sie lapaly wiec moze wroci chociaz troche chec do zdjecia urlopu i pogrania na 1 i 69 po tych laczeniach
![:)](https://board.pl.ogame.gameforge.com/wcf/images/smilies/smile.png)
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Pazik ().
Czy przy przeniesieniu ulegną zmianie koordynaty?
Kto pierwszy, ten lepszy. System będzie starał się utrzymać te same współrzędne, na tyle na ile będzie to możliwe.
Jednakże, możliwe, że koordynaty ulegną zmianie. Nie będzie to jednak duża zmiana (np. z 1 do 9 gali). Postaramy się, aby koordynaty były niemal bez zmian.
lesnik napisał(a):
W moim przypadku serwerem docelowym jest U1.
Czy dałoby się zrobić tak, żeby wykasować zawieszone konta na u1 dla zwiększenia ilości miejsca? Z inf podanych wyżej wynika, że jest ponad 1,7k niekawynych graczy z czego jakaś część bez aktywnosći ponad 32d o ile po migracji na U67, U68, A problem się rozwiązę sam, to na docelowym nadal będą wisieć...
Piękne uniwersum powstanie z opcji 2
Post był edytowany 4 razy, ostatnio przez priesten ().
PanOwocek napisał(a):
Moim skromnym zdaniem, unie powinny byc polaczone wedlug stosunkow flot. I tak naprzyklad Andromede- patrzac na statystyki- lepiej polaczyc z u66 i u69- Oby dwa uniwersa sa flotowo stosunkowo podobne. Gdzie naprzyklad u 67/68 z tego co mi wiadomo i co widze sa jedne z najwiekszych flot ogame pl.
To takie moje skromne zdanie
Pozdrawiam