kemib napisał(a):
Większym zainteresowaniem cieszą się unie ze zwiększoną prędkością więc czemu nie dać ludziom większego ich wyboru?
Jeżeli chciałbym więcej wrażeń to są nowe universa o większej prędkości.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
kemib napisał(a):
Większym zainteresowaniem cieszą się unie ze zwiększoną prędkością więc czemu nie dać ludziom większego ich wyboru?
Bl4ckWhite napisał(a):
Ok ok może być H I J L a teraz Mizar ładnie podziękuje "wierzbie płaczącej" bo niestety nie ma Was z kim połączyć.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez hey... ().
Blackbird71 napisał(a):
"smieszna gre ktora nie prowadzi do niczego poglebii odlaczenie nekkara od poprzedniego planu, gdzie bylaby jaka kolwiek gra"Kasia321 napisał(a):
Nekkar będzie uwzględnione dopiero w późniejszych etapach.
Jak widać idziemy z planami zgodnie z alfabetem. N jest dosyć odległe
To, że ty grasz flotowo nie znaczy, że każdy tak gra.
"A ja dalej jestem wkurzony za ten podzial co zostal zaproponowany, ze Nekkar wylecial z tego gdzie mial isc, na co rok gry stracilem"
Tamten plan był wstępny- nie ostateczny. A ty się poprostu do niego za bardzo przywiązałeś- dlatego tak się żalisz teraz na forum.
Ps. Skoro grałeś tylko dla UF- to co zrobisz jak do niego dojdzie? Skończysz grę, bo nie rozumiem.
u66juras napisał(a):
Blackbird71 napisał(a):
"smieszna gre ktora nie prowadzi do niczego poglebii odlaczenie nekkara od poprzedniego planu, gdzie bylaby jaka kolwiek gra"Kasia321 napisał(a):
Nekkar będzie uwzględnione dopiero w późniejszych etapach.
Jak widać idziemy z planami zgodnie z alfabetem. N jest dosyć odległe
To, że ty grasz flotowo nie znaczy, że każdy tak gra.
"A ja dalej jestem wkurzony za ten podzial co zostal zaproponowany, ze Nekkar wylecial z tego gdzie mial isc, na co rok gry stracilem"
Tamten plan był wstępny- nie ostateczny. A ty się poprostu do niego za bardzo przywiązałeś- dlatego tak się żalisz teraz na forum.
Ps. Skoro grałeś tylko dla UF- to co zrobisz jak do niego dojdzie? Skończysz grę, bo nie rozumiem.
naucz sie grac noobie to ci na to odpowiem.
mam pewnie jeszcze kilka dni zanim konto zniknie ode mnie, ale nie bede bral udzialu w syfie jeszcze wiekszym niz to uni juz jest. Zerowi gracze, ktorzy tylko push, boty, zasiadanie, kasa na gre czy to kupno kont, surowcow, antymaterii tylko potrafia pokazac, a jeszcze tutaj wychodzi piekna propozycja po ROKU CZASU tej opcji, co miala byc ZE JEDNAK NIE BEDZIE WEDLUG KRZYWYCH OBLICZEN ARTA, wiec w takim momencie, nie powiem dziekuje ogame bo lubie w to grac, ale dziekuje uni bo szkoda czasu i pracy jaka wlozylem w konkretne konto, ale co zrobie, jak ten czas zmarnowal ART 1 glupim wpisem na forum, ktory o wszystkim decyduje?
Art napisał(a):
W dalszej kolejności wyłonił się kolejny schemat: K I O z docelowym O w nast. konfiguracji ( x2, brak ACS, 40% zlomu) - tutaj chciałbym przeczytać Wasze opinie w tej kwestii
Blackbird71 napisał(a):
Na to jeszcze będziesz mógł trochę poczekać, ale możesz się wypowiedzieć nt. proponowanej tej konfiguracji jako osoba, która na tym serwerze gra.Art napisał(a):
W dalszej kolejności wyłonił się kolejny schemat: K I O z docelowym O w nast. konfiguracji ( x2, brak ACS, 40% zlomu) - tutaj chciałbym przeczytać Wasze opinie w tej kwestii
Crazy Iwan napisał(a):
To może teraz tak na czysto, co?
Twój Public Relations niestety kładzie Was na kolana.
Zadaj sobie teraz pytanie, Art: czy robisz coś dobrze?
Czy srasz do własnego gniazda?
Obiecane uf już na nikim nie robi wrażenia. Zejdźmy na ziemię.
To my jesteśmy Waszym klientem. Pamiętajcie o tym.
I pamiętajcie też o tym, że możemy mieć Was w dupie
przez rok, jak Wy nas mieliście.
Klient zawsze zostanie. To rynek ma się podporządkować.
Zyskujesz lub tracisz. Twój wybór. Jest dużo lepszych gier.
Mister Publiczności - Ogame 2015<`marcik> `kwachu chyba ci sie oswiadcze ;p
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez TNT ().
Mister Publiczności - Ogame 2015<`marcik> `kwachu chyba ci sie oswiadcze ;p
Art napisał(a):
(...) chciałbym przeczytać Wasze opinie
Art napisał(a):
(...) Universa: H J L M z docelowym J
Blackbird71 napisał(a):
takiej prędkości chcę grać-
Blackbird71 napisał(a):
Nie wiem jak ty, ale ja jeżeli zakładam konto na x1 to na takiej prędkości chcę grać- nie innej.kemib napisał(a):
Jeżeli chciałbym więcej wrażeń to są nowe universa o większej prędkości.
.pl1 napisał(a):
pozatym nie widze jak zmniejszenie debrisu wpłynie pozytywnie na rozgrywke : ) - a jak ktos widzi to prosze niech mnie oswieci
Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez Fear ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez .pl1 ().
Zapomniałeś dodać:.pl1 napisał(a):
zakladajac konto na forku chcialem grac na debrisie 50 i tak tez bylo i chcialbym aby tak pozostalo dalej
.pl1 napisał(a):
dalej nie potrafie zrozumiec jak mniejszy % ma sie przyczynic do zwiekszenia grywalnosci?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez NoName ().
.pl1 napisał(a):
zawsze mysalem ze to elka idzie do fornaxa a nie na odwrot - zmienilo sie cos? czy gdzie to pisze?
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Fear ().
25 gości