Devlin napisał(a):
Heh, na Quantum gram, jest 70 i mi mało

Devlin napisał(a):
Heh, na Quantum gram, jest 70 i mi mało
Art napisał(a):
w kolejnej fazie będziemy popychać do migracji H I J z docelowym J i dopiero potem E F z docelowym E i 40% zlomem (zeby bylo fair :P) z racji faktu, że na E i F jest wyższa aktywność.
Art napisał(a):
w kolejnej fazie będziemy popychać do migracji H I J z docelowym J i dopiero potem E F z docelowym E i 40% zlomem (zeby bylo fair :P) z racji faktu, że na E i F jest wyższa aktywność.
chemikos napisał(a):
Uważam, że powinna zostać zrobiona ankieta co do procentu. Wg mnie większość będzie za 50%. Czy jest to możliwe?
Sarmik napisał(a):
A wiadomo w ogóle kiedy można się spodziewać zalążka planu następnej UF?
Taka kombinacja w tym momencie może być za duża. Wszystkie serwery cechują się wysoką (jak na obecne warunki) aktywnością. Jednak na pewno, jeśli dojdziemy do Q, to chciałbym aby połączone E ostatecznie trafiło do Q... Ale do tego czasu jeszcze sporo wody przepłynie Wisłą ;)Fear napisał(a):
Art może, E + F => Q ?? jak za minimum pół roku będzie łączenie to że 200 osób przejdzie z forka na elke to dużo nie zmieni
u66juras napisał(a):
a co z nekkarem? mial isc do leo i Mizara..............
u66juras napisał(a):
Błędem dla ciebie.
Ta róznica to żadna różnica w grze liczy się to, żeby konto utrzymać więc przy przewadze 10/1 nawet punkty nie mia łyby znaczenia.
Ale ok, widzę już, że nekkar jest zdyskwalifikowany z tego polaczenia dla ktorego budowalem to konto, wiec pozostaje mi tylko nie smak z twojej decyzji i konta pozbywam sie z koncem stycznia, bo inaczej musialbym czekac rok, lub jak poprzednio 2 zeby legalnie sie konta pozbyc.
Art, 517 post tego tematu, zobacz proszę, może da się przepchać taki plan fuzji tych uni, to raczej najlepsza opcja i jedyna, żeby te serwery odżyły.
Hydra - Leo - Mizar - Nekkar, plis!
A wiadomo w ogóle kiedy można się spodziewać zalążka planu następnej UF?
Uniwersum Hydra
Na środę 30 czerwca 2010 zaplanowano otwarcie nowego uniwersum: Hydra. Najprawdopodobniej należy się go spodziewać jak zwykle około godziny 14:00.
Będzie to uniwersum z ACS i o normalnej prędkości.
Uniwersum Leo
Nowe uniwersum Leo zostanie otwarte 14. lipca 2011
Uniwersum będzie miało standardową konfigurację.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Bl4ckWhite ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Kmicic1522 ().
Sarmik napisał(a):
juras, zbastuj trochę, nie jesteś jedyną osobą, która czeka na UF jak na Boskie zmiłowanie, ale jedyną, która strzela focha bo nie ma już, teraz, zaraz![]()
Na każdego przyjdzie pora, cierpliwości, oby tylko UF miało miejsce, były plany i realizacja, ja też w tej chwili wiszę na urlopie na Hydrze bo dalsza gra w "uciekam, nie zezłomujesz mnie" to nie gra a męczarnia, konta nie pozbywam się tylko dla UF, ale nie pyszczę w koło, że to ma nastąpić za tydzień, oby w ogóle nastąpiło a konfiguracją wspomnianą wcześniej przez Art'a (H, J, L, M)
Bl4ckWhite napisał(a):
Moja propozycja to H I J target J - x1, ACS, debris 70%. Dla jupitera nie zmienia się nic nam dodają ACS a Hydra zyskuje dodatkowe 40% na debrisie.
Bl4ckWhite napisał(a):
Dokładnie a po UF będziesz się mogła pobawić w "szukam ogejmowej psiapsiółki" ? Skoro masz problemy na wymarłym uni bo to zabawa w "uciekam, nie zezłomujesz mnie" to jak to będzie dla Ciebie wyglądało jak na uni wpadnie kilku "wygłodniałych" złomiarzy ?
Bl4ckWhite napisał(a):
Moja propozycja to H I J target J - x1, ACS, debris 70%. Dla jupitera nie zmienia się nic nam dodają ACS a Hydra zyskuje dodatkowe 40% na debrisie.
Bl4ckWhite napisał(a):
Powiedz mi proszę czy błędem nie jest narzucanie prędkości x2 ludziom z universum x1 ? Gdybym chciał grać na uni o prędkości wyższej niż x1 to zapewne bym grał.
Art napisał(a):
Jedynym zarzutem z Twojej strony jest po prostu czas planowanego połączenia. Swoim rozczarowaniem starasz się zepchnąć winę na nas, bo oczekiwałeś, że Nekkar zostanie połączony w najbliższej fali. Nie ukrywajmy, są starsze serwery, które wymagają połączenia, a dopychanie Twojego Uni na siłę, tylko dlatego, że już się poddałeś nie uważam za rozsądne.u66juras napisał(a):
Błędem dla ciebie.
Ta róznica to żadna różnica w grze liczy się to, żeby konto utrzymać więc przy przewadze 10/1 nawet punkty nie mia łyby znaczenia.
Ale ok, widzę już, że nekkar jest zdyskwalifikowany z tego polaczenia dla ktorego budowalem to konto, wiec pozostaje mi tylko nie smak z twojej decyzji i konta pozbywam sie z koncem stycznia, bo inaczej musialbym czekac rok, lub jak poprzednio 2 zeby legalnie sie konta pozbyc.
Mówiąć krótko, musisz poczekać na swoją kolej.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez u66juras ().
Art napisał(a):
Możesz sobie znaleźć moje posty wcześniejsze i praktycznie planowaliśmy zasugerować połączenie M z N - a to już byłby totalny odlot punktowy.
Na obecnym etapie jestem w stanie zasugerować połączenie Nekkara z Pegasusem. Oba serwery łączy brak cech odmiennych, bliskość punktowa - zatem wydaje się to rozsądnym podejściem. Jednak będzie to zaproponowane w dalszych etapach migracji.
Art napisał(a):
Taka kombinacja w tym momencie może być za duża. Wszystkie serwery cechują się wysoką (jak na obecne warunki) aktywnością.
u66juras napisał(a):
A jak jedyna rzecz którą potrafisz kompetentnie zrobić to siedzieć nad cyferkami i liczyć wg top 1
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Blackbird71 ().
Kasia321 napisał(a):
Nekkar będzie uwzględnione dopiero w późniejszych etapach.
Jak widać idziemy z planami zgodnie z alfabetem. N jest dosyć odległe![]()
u66juras napisał(a):
Błędem dla ciebie.
3 gości