Nie bój się freelove bocie, umiem czytać. Pytanie było z ciekawości

blackbeard. napisał(a):
Nie bój się freelove bocie, umiem czytać. Pytanie było z ciekawości![]()
gluttony napisał(a):
Też musiałem się naszukać tego posta, warto jednak pamiętać, że to tylko propozycje Arta a nie GF.
Drogi autorze tematu, wkleisz to do pierwszego posta?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez jucek ().
==Webber== napisał(a):
No przecież pisali, że będzie przy wersji 5.3.3, a skoro nie było wersji 5.3.3 to łączenia też nie będzie![]()
NoName napisał(a):
Cytat za "==Webber=="
No przecież pisali, że będzie przy wersji 5.3.3, a skoro nie było wersji 5.3.3 to łączenia też nie będzie
widzę że co poniektórzy to cierpliwości nie mają
taa odrazu po wgraniu update, będzie info i UF
Wersja 5.3.4
Drodzy Gracze,
w dniu wczorajszym wersja 5.3.3 trafiła na Międzynarodowe Uniwersum Testowe. Data wgrania aktualizacji na polskie uniwersa nie jest jeszcze znana.
[Nowość] łączenie: formacje flot zachowane
[Nowość] iPad: ranking z 50 pozycjami na stronę
[Poprawka] buddy zapytanie: problem ze specjalnymi znakami
[Poprawka] falanga: aktywność flot pokazywana bez deuteru
[Poprawka] opis buddy punktów
[Poprawka] IE8: pole wprowadzenia potrzebuje dwóch kliknięć do jego aktywacji
[Poprawka] link w komunikacie o błędzie prowadzi do błędnego kraju
[Poprawka] problem tekstowy we wiadomościach do sojuszu
[Poprawka] łączenie: kilka poprawek
[Poprawka] iPad: problem z wyświetlaniem długiej kolejki budowy
[Poprawka] iPad: tekstowy problem w liście znajomych
[Poprawka] nieprawidłowe zachowanie usuwanych planet
[Poprawka] stacja księżycowa w kolejce budowania nie jest uznawana przy ostrzeżeniu zajęcia ostatniego pola
[Poprawka] brak nagrody punktów premium buddy podczas budowania przez iPad App
[Poprawka] nieprawidłowe zachowanie przy kilkukrotnej zmianie e-maila
[Poprawka] ustawienia surowców: przelicz podczas statusu urlop ustawione na 0
[Poprawka] misja kolonizuj na pustą pozycję pokazuje nazwę planety
[Poprawka] błąd z duplikatami podpowiedzi
[Poprawka] drzewko technologii: problem z linkami
[Poprawka] nieprawidłowa liczba punktów po zniszczeniu księżyca
Wasz OGame.pl Team
Art napisał(a):
do czasu wgrania 5.3.3 wersja zdążyła już ewoluować do wersji 5.3.4, która w changelogu nie zmienia praktycznie nic.
Drobne zmiany systemowe i bugfixy, które nie wymagały ogłoszenia spowodowały zwiększenie numerka.
Meritum: Dziś update - dziś info o UniFusion. Niestety nie ma tak dobrze. Z mojej strony mogę rzucić stwierdzeniem, że miło by było, gdyby coś drgnęło w przyszłym tygodniu...
piekarz napisał(a):
tak jak napisałem wyżej ,to jest jakieś odbijanie piłeczki, przeciąganie ,żadnych konkretów nie ma
piekarz napisał(a):
tylko powstają nowe uniwersa
piekarz napisał(a):
czekam na konkretną odpowiedz![]()
Art napisał(a):
Nie chcę dawać żadnych kolejnych informacji, póki nie pojawią się na prawdę konkrety z datami itp. Bo jedyne info jakie mam to znowu kolejny, przybliżony termin ruszenia z migracją. Ale wolę go nie postować, żeby nie dawać złudnych nadziei -.-
jucek napisał(a):
Art napisał(a):
Nie chcę dawać żadnych kolejnych informacji, póki nie pojawią się na prawdę konkrety z datami itp. Bo jedyne info jakie mam to znowu kolejny, przybliżony termin ruszenia z migracją. Ale wolę go nie postować, żeby nie dawać złudnych nadziei -.-
I to jest bezsilność Polskiego Temu który trwa mimo świadomości że tak na prawdę na nic nie ma wpływu. To po co się męczyć skoro reszta ma nas w 4 literach. To jest tak samo jak Polacy jeżdżą do Niemczech do pracy tyrają po 12h a Niemiec w piątek idzie robić sobie zakupy i wydawać zabronione EURO po to aby Polak ze nie go tyrał będąc zadowolony że wysłał do Polski 2000 zł dla rodziny mimo rozłąki z dziećmi itp
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Vincent Vega ().
jucek napisał(a):
To jest tak samo jak Polacy jeżdżą do Niemczech do pracy tyrają po 12h a Niemiec w piątek idzie robić sobie zakupy i wydawać zabronione EURO po to aby Polak ze nie go tyrał będąc zadowolony że wysłał do Polski 2000 zł dla rodziny mimo rozłąki z dziećmi itp
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez gluttony ().
gluttony napisał(a):
Poza tym nie Niemiec a niemiec Z tego co kojarzę z podstawówki, przedstawiciela narodowości piszemy z małej literki. Więc czemu człowieku marudzisz skoro nawet w ojczystym języku nie potrafisz się dobrze wysłowić? Innemu wypomni a sam... echss.....
vaR napisał(a):
Cytat za "gluttony"
Poza tym nie Niemiec a niemiec Z tego co kojarzę z podstawówki, przedstawiciela narodowości piszemy z małej literki. Więc czemu człowieku marudzisz skoro nawet w ojczystym języku nie potrafisz się dobrze wysłowić? Innemu wypomni a sam... echss.....
zasady pisowni dot. nazw mieszkańców krajów
troszkę to zabawne, jak ktoś wytyka drugiej osobie błąd, pisząc jeszcze "innemu wypomni, a sam echss..", kiedy w rzeczywistości samemu mu coś dzwoni, ale tak naprawdę do końca nie wie, w którym kościele![]()
gluttony napisał(a):
PS2. Wracając tak na chwilkę do tematu, dziękóweczka Arcik za szczere wyznanie. To że GF mają nas gdzieś to sprawa oczywista, to że nie potrafią wykorzystać potencjału jaki niesie za sobą ta gra (zoptymalizować dochody) to też już wiemy. Jednakże miło będzie jak czasem zaglądniesz od tematu i dodasz nam otuchy pisząc chociażby to co ostatnio, zawsze to dobrze wiedzieć, że ktoś z Teamu jest po naszej stronieGood work!