Nie bój się freelove bocie, umiem czytać. Pytanie było z ciekawości
Porozmawiajmy na temat UniFusion
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
blackbeard. napisał(a):
Nie bój się freelove bocie, umiem czytać. Pytanie było z ciekawości
miałeś łączenie niecały rok temu, więc na co Ty liczysz? Gf nie odetnie sie w 3-4 miesiące z kasy za antymaterię, bo po takim łączeniu liczba graczy znów by się zmniejszyła w szybkim tępię.
bota to schowaj do kieszenie, bo Cie jeszcze zbanują..
ktory mod usunął mi posta? co w nim bylo takiego złego?freelove / Black Igor = turbo multi konto
ZŁOMIARZ z ZAWODU
U24
U64
GEMINI
MIZAR
NEKKAR
ponad 200 ST
-
gluttony napisał(a):
Też musiałem się naszukać tego posta, warto jednak pamiętać, że to tylko propozycje Arta a nie GF.
Drogi autorze tematu, wkleisz to do pierwszego posta?
To już dawno jest w pierwszym pości, zobacz a później pisz
Wersja 5.3.3 miała byc w tym tygodniu, ale pewnie jej nie będzie wiec pozostaje czekać na następny tydzieńEX-GO Unii: 58, 59, 60, 66, Nekar, Quantum
23.12.2012 - TOP 10 ACS Uni Andromeda 4923,03%
Andromeda ON
- SOLO - 8
- ACS - 8
Uni 32 OFFPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez jucek ().
-
Właśnie została wgrana nawet wersja gry 5.3.4 i co dalej? Co z UF?
-
Team'ie przemów!
udało się coś ustalić?A tak serio, to nie ma znaczenia czy jesteś papieżem, czy Barackiem Obamą, czy też Bono albo Björk – niektórzy ludzie będą cię uwielbiać, a niektórzy nienawidzić. Możesz być kolesiem wałęsającym się po ulicach albo najsławniejszą osobą na świecie, to bez znaczenia. Niezgoda i opozycja są, niestety, częścią człowieczeństwa. Nie znam jeszcze artysty, który by nie zaznał jakiejś formy krytyki. -
No przecież pisali, że będzie przy wersji 5.3.3, a skoro nie było wersji 5.3.3 to łączenia też nie będzie
-
no właśnie wersja już jest nawet 5.3.4 a tu cicho może ktoś kompetentny się wypowiedział na jakim etapie jesteśmy z łączeniem ???ST Solo: 475,15%; 327,97%; 985,12%; 702,24%;; 110,49%; 327,72%
ST ACS : 521,56
"W żyCiu WażNe Są wsPomnIeniA, WiĘc TwoRzyMy ChwIle GodNe PrzYpoMnieniA" -
==Webber== napisał(a):
No przecież pisali, że będzie przy wersji 5.3.3, a skoro nie było wersji 5.3.3 to łączenia też nie będzie
widzę że co poniektórzy to cierpliwości nie mają
taa odrazu po wgraniu update, będzie info i UF
Chwytam liny zła, by opuścić mroczne dna
431.493 % -
NoName napisał(a):
Cytat za "==Webber=="
widzę że co poniektórzy to cierpliwości nie mają
taa odrazu po wgraniu update, będzie info i UF
Bynajmniej tak powinno być ale wiadomo jak to będzie i pewnie z miecha trzeba będzie jeszcze poczekać -
do czasu wgrania 5.3.3 wersja zdążyła już ewoluować do wersji 5.3.4, która w changelogu nie zmienia praktycznie nic.
Drobne zmiany systemowe i bugfixy, które nie wymagały ogłoszenia spowodowały zwiększenie numerka.
Meritum: Dziś update - dziś info o UniFusion. Niestety nie ma tak dobrze. Z mojej strony mogę rzucić stwierdzeniem, że miło by było, gdyby coś drgnęło w przyszłym tygodniu...
Community Manager -
GF: Zmieńmy nr wersji z 5.3.3 na 5.3.4 , może sie nie skapną, że po 5.3.3 miało być info o unifusion Żenada niemcy żenada ...
-
A jednak coś sie może dzieje
Wersja 5.3.4
Drodzy Gracze,
w dniu wczorajszym wersja 5.3.3 trafiła na Międzynarodowe Uniwersum Testowe. Data wgrania aktualizacji na polskie uniwersa nie jest jeszcze znana.
[Nowość] łączenie: formacje flot zachowane
[Nowość] iPad: ranking z 50 pozycjami na stronę
[Poprawka] buddy zapytanie: problem ze specjalnymi znakami
[Poprawka] falanga: aktywność flot pokazywana bez deuteru
[Poprawka] opis buddy punktów
[Poprawka] IE8: pole wprowadzenia potrzebuje dwóch kliknięć do jego aktywacji
[Poprawka] link w komunikacie o błędzie prowadzi do błędnego kraju
[Poprawka] problem tekstowy we wiadomościach do sojuszu
[Poprawka] łączenie: kilka poprawek
[Poprawka] iPad: problem z wyświetlaniem długiej kolejki budowy
[Poprawka] iPad: tekstowy problem w liście znajomych
[Poprawka] nieprawidłowe zachowanie usuwanych planet
[Poprawka] stacja księżycowa w kolejce budowania nie jest uznawana przy ostrzeżeniu zajęcia ostatniego pola
[Poprawka] brak nagrody punktów premium buddy podczas budowania przez iPad App
[Poprawka] nieprawidłowe zachowanie przy kilkukrotnej zmianie e-maila
[Poprawka] ustawienia surowców: przelicz podczas statusu urlop ustawione na 0
[Poprawka] misja kolonizuj na pustą pozycję pokazuje nazwę planety
[Poprawka] błąd z duplikatami podpowiedzi
[Poprawka] drzewko technologii: problem z linkami
[Poprawka] nieprawidłowa liczba punktów po zniszczeniu księżyca
Wasz OGame.pl Team
EX-GO Unii: 58, 59, 60, 66, Nekar, Quantum
Andromeda ON
- SOLO - 8
- ACS - 8
-
Witam wszystkich ,kiedy znajdzie się tutaj coś konkretnego ,na razie nic takiego nie znalazłem ,same pierdoły ,jakaś data albo coś ,czy w tym 1000 leciu dojdzie do tego UF
-
Art napisał(a):
do czasu wgrania 5.3.3 wersja zdążyła już ewoluować do wersji 5.3.4, która w changelogu nie zmienia praktycznie nic.
Drobne zmiany systemowe i bugfixy, które nie wymagały ogłoszenia spowodowały zwiększenie numerka.
Meritum: Dziś update - dziś info o UniFusion. Niestety nie ma tak dobrze. Z mojej strony mogę rzucić stwierdzeniem, że miło by było, gdyby coś drgnęło w przyszłym tygodniu...
nie ma żadnych konkretów i realnej daty.. jednym słowem trzeba zejść na ziemie bo do łączenia szybko nie dojdzieST Solo: 475,15%; 327,97%; 985,12%; 702,24%;; 110,49%; 327,72%
ST ACS : 521,56
"W żyCiu WażNe Są wsPomnIeniA, WiĘc TwoRzyMy ChwIle GodNe PrzYpoMnieniA" -
tak jak napisałem wyżej ,to jest jakieś odbijanie piłeczki, przeciąganie ,żadnych konkretów nie ma ,tylko powstają nowe uniwersa ,czy w tym GO pracuje ktoś z jajami ,czekam na konkretną odpowiedz pozdro dla wszystkich ,oraz reprezentacji
-
piekarz napisał(a):
tak jak napisałem wyżej ,to jest jakieś odbijanie piłeczki, przeciąganie ,żadnych konkretów nie ma
Jak wspomnial COMA juz kilka razy, jesli tylko pojawi sie jakies info oglosimy to. Pisanie wielu postow o niczym nic tutaj nie zmieni.
piekarz napisał(a):
tylko powstają nowe uniwersa
Uniwersa powstaja i powstawac beda do konca tej gry, mozna byc tego pewnym tak jak podatkow.
piekarz napisał(a):
czekam na konkretną odpowiedz
Brak odpowiedzi w temacie wydaje mi sie dosc konkretna odpowiedzia na fakt, iz nie ma nowych informacji na temat laczenia swiatow. -
po wersji 5.3.3 bedzie info, jest juz wersja 5.3.5 ... zachowują sie gorzej niż polski rząd brawo gf, skumajcie sie z tuskiem dogadacie sie
-
Spokojnie teraz jeszcze bedzie z 5 aktualizacji ze 3 nowe uniwarsa i tak do następnego roku i od nowa
No i jak widać GF woli takie akcje
Dopalacze surowcow - 10% taniej
A po co im jakieś UniFusionEX-GO Unii: 58, 59, 60, 66, Nekar, Quantum
Andromeda ON
- SOLO - 8
- ACS - 8
-
Na forum trzeba nowy skin wprowadzić który jest do dupy swoją drogą, oraz wprowadzić wersje 5.4 żałosne szkoda mi Art'a który dostaje fałszywe info i nic po prostu nie może więcej zrobić ...
-
Nie chcę dawać żadnych kolejnych informacji, póki nie pojawią się na prawdę konkrety z datami itp. Bo jedyne info jakie mam to znowu kolejny, przybliżony termin ruszenia z migracją. Ale wolę go nie postować, żeby nie dawać złudnych nadziei -.-
Community Manager -
Art napisał(a):
Nie chcę dawać żadnych kolejnych informacji, póki nie pojawią się na prawdę konkrety z datami itp. Bo jedyne info jakie mam to znowu kolejny, przybliżony termin ruszenia z migracją. Ale wolę go nie postować, żeby nie dawać złudnych nadziei -.-
I to jest bezsilność Polskiego Temu który trwa mimo świadomości że tak na prawdę na nic nie ma wpływu. To po co się męczyć skoro reszta ma nas w 4 literach. To jest tak samo jak Polacy jeżdżą do Niemczech do pracy tyrają po 12h a Niemiec w piątek idzie robić sobie zakupy i wydawać zabronione EURO po to aby Polak ze nie go tyrał będąc zadowolony że wysłał do Polski 2000 zł dla rodziny mimo rozłąki z dziećmi itpEX-GO Unii: 58, 59, 60, 66, Nekar, Quantum
Andromeda ON
- SOLO - 8
- ACS - 8
-
jucek napisał(a):
Art napisał(a):
I to jest bezsilność Polskiego Temu który trwa mimo świadomości że tak na prawdę na nic nie ma wpływu. To po co się męczyć skoro reszta ma nas w 4 literach. To jest tak samo jak Polacy jeżdżą do Niemczech do pracy tyrają po 12h a Niemiec w piątek idzie robić sobie zakupy i wydawać zabronione EURO po to aby Polak ze nie go tyrał będąc zadowolony że wysłał do Polski 2000 zł dla rodziny mimo rozłąki z dziećmi itp
i to Niemca wina ?
to akurat wina Polskiego rządu że polak musiał emigrować .
Mogło by się coś ruszyć z tym uF bo nudą wiejePost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Vincent Vega ().
-
Wydaje mi się, że trochę za bardzo to przeżywacie. Może włączcie urlop i wyjdźcie z domu?
-
-
jucek napisał(a):
To jest tak samo jak Polacy jeżdżą do Niemczech do pracy tyrają po 12h a Niemiec w piątek idzie robić sobie zakupy i wydawać zabronione EURO po to aby Polak ze nie go tyrał będąc zadowolony że wysłał do Polski 2000 zł dla rodziny mimo rozłąki z dziećmi itp
Boże, jakie porównanie... taki ni z czterech liter wzięte
A tak a propos, masz jakiś z tym problem? Ja tyram ale nie na niemiecki a brytyjski kapitał. Wcale mi z tym nie jest źle To nie praca a człowiek hańbi, zapamiętaj to sobie. Poza tym nie Niemiec a niemiec Z tego co kojarzę z podstawówki, przedstawiciela narodowości piszemy z małej literki. Więc czemu człowieku marudzisz skoro nawet w ojczystym języku nie potrafisz się dobrze wysłowić? Innemu wypomni a sam... echss.....
PS. czy dobrze mi się obiło o uszy że GUS podał nowe wartości średniej krajowej?
PS2. Wracając tak na chwilkę do tematu, dziękóweczka Arcik za szczere wyznanie. To że GF mają nas gdzieś to sprawa oczywista, to że nie potrafią wykorzystać potencjału jaki niesie za sobą ta gra (zoptymalizować dochody) to też już wiemy. Jednakże miło będzie jak czasem zaglądniesz od tematu i dodasz nam otuchy pisząc chociażby to co ostatnio, zawsze to dobrze wiedzieć, że ktoś z Teamu jest po naszej stronie Good work!
edit: @Var
Lol No proszę Wracam do podstawówki na lekcje języka polskiego (Polskiego?)Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez gluttony ().
-
gluttony napisał(a):
Poza tym nie Niemiec a niemiec Z tego co kojarzę z podstawówki, przedstawiciela narodowości piszemy z małej literki. Więc czemu człowieku marudzisz skoro nawet w ojczystym języku nie potrafisz się dobrze wysłowić? Innemu wypomni a sam... echss.....
zasady pisowni dot. nazw mieszkańców krajów
troszkę to zabawne, jak ktoś wytyka drugiej osobie błąd, pisząc jeszcze "innemu wypomni, a sam echss..", kiedy w rzeczywistości samemu mu coś dzwoni, ale tak naprawdę do końca nie wie, w którym kościeleu68 [COMA] Ursa -> Wasat [GEN]
Sygnatura by Indestructible
"z nikim się nie ścigam, dlatego prowadzę..."
-
vaR napisał(a):
Cytat za "gluttony"
Poza tym nie Niemiec a niemiec Z tego co kojarzę z podstawówki, przedstawiciela narodowości piszemy z małej literki. Więc czemu człowieku marudzisz skoro nawet w ojczystym języku nie potrafisz się dobrze wysłowić? Innemu wypomni a sam... echss.....
zasady pisowni dot. nazw mieszkańców krajów
troszkę to zabawne, jak ktoś wytyka drugiej osobie błąd, pisząc jeszcze "innemu wypomni, a sam echss..", kiedy w rzeczywistości samemu mu coś dzwoni, ale tak naprawdę do końca nie wie, w którym kościele
No i ktoś tu powinien przeprosić:Dgluttony napisał(a):
PS2. Wracając tak na chwilkę do tematu, dziękóweczka Arcik za szczere wyznanie. To że GF mają nas gdzieś to sprawa oczywista, to że nie potrafią wykorzystać potencjału jaki niesie za sobą ta gra (zoptymalizować dochody) to też już wiemy. Jednakże miło będzie jak czasem zaglądniesz od tematu i dodasz nam otuchy pisząc chociażby to co ostatnio, zawsze to dobrze wiedzieć, że ktoś z Teamu jest po naszej stronie Good work!
I tu też się myślisz, przytoczę ci ciekawe stwierdzenie kierowane do nas graczy ... nic nie możemy zrobić mamy związane ręce... i jaka tu pomoc o której piszesz. A przykładów jest wiele. Jednak w tym temacie nie o tym tu pisać.
Czekamy na konkrety o Unifusion A pomarudzić zawsze możnaEX-GO Unii: 58, 59, 60, 66, Nekar, Quantum
Andromeda ON
- SOLO - 8
- ACS - 8
Uni 32 OFF -
I gdzie tu się mylę, szczerze wyznał że ręce są związane... Wiem że polacy bardzo lubią być omamieni wszelkimi obietnicami (patrz wybory) a potem tylko narzekają Ja wolę szczerość i uczciwość - zawsze wiadomo na czym się stoi. Szkoda tylko że inni nie doceniają pracy włożonej przez team a tylko marudzą i wytykają każde potknięcie czy błąd.
-
Sęk w tym, że to nie jest problem dotyczący tylko i wyłącznie nas. Nie jesteśmy pępkiem Gameforge, podobne (a wręcz identyczne) nastroje panują w innych krajach, gdzie migracja mogłaby także ruszyć z miejsca. Wbrew pozorom, gracze myślą podobnie bez względu na narodowość i w tej kwestii jesteśmy zjednoczeni z innymi.
Ale wiadomo, żeby coś ruszyło, musi być ktoś kto wyda polecenie od góry i uruchomi maszynę. Wiem jak to wygląda, praca jako CM dla Gameforge w tym wypadku jest straszna, bo społeczność umiera mi na rękach za cichym przyzwoleniem góry. Ta bezsilność jest czasem przytłaczająca.
Community Manager -
Może czas pomyśleć nad Polską wersją
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 40
40 gości