Porozmawiajmy na temat UniFusion

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• albo laczeniem uni miedzynarodowo...
      A tak serio, to nie ma znaczenia czy jesteś papieżem, czy Barackiem Obamą, czy też Bono albo Björk – niektórzy ludzie będą cię uwielbiać, a niektórzy nienawidzić. Możesz być kolesiem wałęsającym się po ulicach albo najsławniejszą osobą na świecie, to bez znaczenia. Niezgoda i opozycja są, niestety, częścią człowieczeństwa. Nie znam jeszcze artysty, który by nie zaznał jakiejś formy krytyki.
    • Oj nie wiem czy dobry byłby to pomysł ;) Po pierwsze określenie języka w grze (mandaryński, hiszpański i dopiero angielski :P), po drugie kwestia kampienia na wylogowaniu... o 3ciej którego czasu będzie logout i dlaczego właśnie tego kraju? Powodów można by podać naprawdę wiele.

Orientuje się ktoś (nie chce mi się sprawdzać - jam leń) jak wygląda sprawa ogame.org? Ile tam jest uniwerków i jak z aktywnością?
    • Tzn ogame musiało by oferować jako opcje w ustawieniach zmianę języka na dowolny niezależnie od rodzaju serwera, co do czasów samo przelogowanie ma mniejsze znaczenie zawsze można w antigame ustawić dwa czasy, serwera i własny. A wiec tu nie było by problemu. Ale przypuszczam że korea walnie atomówką zanim coś tutaj sie ruszy.
      EX-GO Unii: 58, 59, 60, 66, Nekar, Quantum

23.12.2012 - TOP 10 ACS Uni Andromeda 4923,03%

Andromeda ON
      - SOLO - 8
      - ACS - 8
      Uni 32 OFF
    • jucek napisał(a):

Ale przypuszczam że korea walnie atomówką zanim coś tutaj sie ruszy.

Na razie to sobie mogą petardami postrzelać, dopiero na początku 2014 reaktor osiągnie moc, która pozwoli na produkowanie wzbogaconego uranu w ilościach wystarczających do produkcji jednego pocisku jądrowego rocznie. Ale z takim podejściem Niemców to całkiem możliwe że do fuzji dojdzie w 2014 :E Mogłoby w końcu coś się ruszyć ;]
    • jucek napisał(a):

Tzn ogame musiało by oferować jako opcje w ustawieniach zmianę języka na dowolny niezależnie od rodzaju serwera, co do czasów samo przelogowanie ma mniejsze znaczenie zawsze można w antigame ustawić dwa czasy, serwera i własny. A wiec tu nie było by problemu. Ale przypuszczam że korea walnie atomówką zanim coś tutaj sie ruszy.
      Też tak sądzę. Prędzej w kamasze się pójdzie jak dojdzie do UF!

Jazz86 napisał(a):

Na razie to sobie mogą petardami postrzelać, dopiero na początku 2014 reaktor osiągnie moc, która pozwoli na produkowanie wzbogaconego uranu w ilościach wystarczających do produkcji jednego pocisku jądrowego rocznie. Ale z takim podejściem Niemców to całkiem możliwe że do fuzji dojdzie w 2014 :E Mogłoby w końcu coś się ruszyć ;]
      Ludzie już się domagają a oni czekają na 2014r. To jest chore co oni robią...
      Ale człowiek nie jest stworzony do klęski. Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać.
      Ernest Hemingway

21.07.2016r emerytura OGame!
      Uni 68 - OFF
      Uni 69 - OFF
      Hydra - OFF

• to nie tyle chore co dziwna polityka - traktowanie klientów (graczy) jako zło konieczne

na zasadzie nie zawracajcie nam głowy cieszcie się że jeszcze jest

i to jest bardzo dziwne bo ta niegdyś świetna gra teraz wymiera - i nawet bym powiedział że wymarcie galopuje a nie postępuje

ale cóż - cieszmy się grać w ogame - tak szybko zmian nie wprowadzą ]:-D
    • 27.01.2013
      Mizar---> 2.301Kont na uni / 812 graczy aktywnych

03.03.13
      Mizar---> 2.203 Kont na uni / 682 aktywnych graczy

14.04.13
      Mizar 2.127 Kont na uni / 626 graczy aktywnych

27.01.2013
      Leo 2.088 Kont na uni / 811 graczy aktywnych

03.03.13
      Leo 2.004 Kont na uni / 683 graczy aktywnych

14.04.13
      Leo 1.918 Kont na uni / 628 graczy aktywnych

27.01.2013
      Nekkar 2.783 Kont na uni / 1.247 graczy aktywnych

03.03.13
      Nekkar 2.579 Kont na uni / 997 graczy aktywnych

14.04.13
      Nekkar 2.413 Kont na uni / 884 graczy aktywnych

Jesli do "wakacji" Gf nie ruszy z porjektem UF, to po wakacjach może, to wyglądać jeszcze gorzej...nie wiem na co oni liczą..
      :D freelove / Black Igor = turbo multi konto :D

ZŁOMIARZ z ZAWODU :E :E :E
      U24
      U64
      GEMINI
      MIZAR
      NEKKAR

ponad 200 ST

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez freelove ().

• Mari napisał(a):

Pozostaje tylko czekać, z ciekawości tu zaglądam bo i tak pewnie u1 nie połączą z żadnym ale kto wie.

Jak dalej w tym tempie beda sie posuwaly prace nad UFusion to niestety rowniez Uni1 bedzie musialo ponownie wziac udzial w laczeniu.
    • freelove napisał(a):

27.01.2013

03.03.13

14.04.13
      Pierwszy wynik spisałeś z mojej strony. Ostatni wynik 14 kwietnia masz 626 a dla mojego algorytmu na dzień dzisiejszy to 673. Dość sporawa różnica ;)
      Mój algorytm liczy konta bez urlopu bez bana, bez adminów i bez szaraków. Żeby móc wyciągać wnioski to trzeba dwa takie same systemy porównywać.

Przyrost graczy aktywnych _____ uni
      -7 _____ 1
      3 _____ 50
      -7 _____ 60
      -254 _____ 66
      -179 _____ 67
      -202 _____ 68
      -181 _____ 69
      -54 _____ 101-Andromeda
      -17 _____ 102-Barym
      -33 _____ 103-Capella
      -46 _____ 104-Draco
      -43 _____ 105-Electra
      -205 _____ 106-Fornax
      -32 _____ 107-Gemini
      -61 _____ 108-Hydra
      -33 _____ 109-Io
      -116 _____ 110-Jupiter
      -134 _____ 111-Kassiopeia
      -137 _____ 112-Leo
      -139 _____ 113-Mizar
      -326 _____ 114-Nekkar
      -725 _____ 115-Orion
      -836 _____ 116-Pegasus
      -774 _____ 117-Quantum
      -1.111 _____ 118-Rigel
      okres 4 miesięcy
      w sumie -5.649

(Nie znaczy że tyle kont znikło z uni wystarczy że ktoś poszedł na urlop)
      Jak wygląda fuzja > FAQ Fuzji z OGame
      Fuzja a temperatury > Klik

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().

• weźcie przestańcie już płakać i porównywać te statystyki, zrobią UF to zrobią, jak nie to skończycie z tymi cyferkami i też będzie "in plus", płaczecie jak jakieś niedorozwoje, pro gracze kurde, będzie UF to potracicie floty i tyle z tego będzie
    • ciap napisał(a):

freelove napisał(a):

27.01.2013

03.03.13

14.04.13
      Pierwszy wynik spisałeś z mojej strony. Ostatni wynik 14 kwietnia masz 626 a dla mojego algorytmu na dzień dzisiejszy to 673. Dość sporawa różnica ;)
      Mój algorytm liczy konta bez urlopu bez bana, bez adminów i bez szaraków. Żeby móc wyciągać wnioski to trzeba dwa takie same systemy porównywać.

Przyrost graczy aktywnych _____ uni
      -7 _____ 1
      3 _____ 50
      -7 _____ 60
      -254 _____ 66
      -179 _____ 67
      -202 _____ 68
      -181 _____ 69
      -54 _____ 101-Andromeda
      -17 _____ 102-Barym
      -33 _____ 103-Capella
      -46 _____ 104-Draco
      -43 _____ 105-Electra
      -205 _____ 106-Fornax
      -32 _____ 107-Gemini
      -61 _____ 108-Hydra
      -33 _____ 109-Io
      -116 _____ 110-Jupiter
      -134 _____ 111-Kassiopeia
      -137 _____ 112-Leo
      -139 _____ 113-Mizar
      -326 _____ 114-Nekkar
      -725 _____ 115-Orion
      -836 _____ 116-Pegasus
      -774 _____ 117-Quantum
      -1.111 _____ 118-Rigel
      okres 4 miesięcy
      w sumie -5.649

(Nie znaczy że tyle kont znikło z uni wystarczy że ktoś poszedł na urlop)
      to masz jakiś zjechany alogrytm, bo ja patrzyłem na infuzę na przyrosty i na tym opierałem swój wpis...

==Webber== napisał(a):

weźcie przestańcie już płakać i porównywać te statystyki, zrobią UF to zrobią, jak nie to skończycie z tymi cyferkami i też będzie "in plus", płaczecie jak jakieś niedorozwoje, pro gracze kurde, będzie UF to potracicie floty i tyle z tego będzie
      kto straci, to straci zobaczymy :P

ja póki co jeszcze mam na co latać, więc nie jest najgorzej..

Super Moderator Asiaa:
      Proszę nie pisać w ten sposób sprawiając, że mimo poprawnego dokończenia i tak można to traktować jak pseudocenzurę.

U24
      U64
      GEMINI
      MIZAR
      NEKKAR

ponad 200 ST
    • ==Webber== napisał(a):

weźcie przestańcie już płakać i porównywać te statystyki, zrobią UF to zrobią, jak nie to skończycie z tymi cyferkami i też będzie "in plus", płaczecie jak jakieś niedorozwoje, pro gracze kurde, będzie UF to potracicie floty i tyle z tego będzie

ja mam rozłożenie połowy planet pod farmienie ekonomów i mam więcej do objechania jak będzie UF:)
    • ciap napisał(a):

freelove
      Możesz mnie nie obrażać?
      Policzyłam konta które logowały się w ostatnich 7 dniach i nie mają włączonego urlopu.
      Moja metoda jest tak samo zła jak Twoja.

ja to robiłem 3 minuty i tylko przeklepałem dane z INFUZY, a co do obrażania, to jesteś algorytmem? bo nie wiem gdzie niby Cię obraziłem haha

U24
      U64
      GEMINI
      MIZAR
      NEKKAR

ponad 200 ST
    • Obrażając algorytm obrażasz programistę.
      Te dane są zbierane z programu do szpiegowania uni. Trochę dłużej zajęło to niż 3 min :fsmile:
      Ty liczysz konta które coś zbudowały przez tydzień - możliwe ściągniecie urlopu zbudowanie i urlop. Jak chcesz klnać na moją metodę to sam zmień swoją -> badaj aktywność przez 7 dni. Kto kilka dni z rzędu jest to nazwij go aktywnym dopiero wtedy. Chyba nikt w stanie tego nie jest zrobić...

edit:
      ==Webber==
      Chciałbyś :E
      Napisać szpiegujący i zaraz ==Webber== ma na myśli program co szpieguje planety :E
      Mój program nie ingeruje w grę i jest dozwolony przez GF. ^^
      Jak wygląda fuzja > FAQ Fuzji z OGame
      Fuzja a temperatury > Klik

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez powyginany drucik ().

• Art jakieś info byś zamieścił co dalej z łączeniem ?
      w jakim punkcie stanęliśmy? ( w martwym napewno)
      coś działasz w tym kierunku ? bo minęło już sporo czasu od kiedy ten temat wałkujemy ?(
      ST Solo: 475,15%; 327,97%; 985,12%; 702,24%;; 110,49%; 327,72%
      ST ACS : 521,56

"W żyCiu WażNe Są wsPomnIeniA, WiĘc TwoRzyMy ChwIle GodNe PrzYpoMnieniA
      "