Kiedy łączenie DRACO?
Porozmawiajmy na temat UniFusion
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
yoda^ napisał(a):
Kiedy łączenie DRACO?
Nawet prawdziwy Yoda, nie doczeka się tych czasów. -
Jest szansa na kolejną fazę UniFusion (nawet w trakcie obecnie trwającej). W planach mamy E i F z docelowym E (jeszcze zerknę okiem na statystyki)
Czy są inne propozycje? Potrzebuję je na wczoraj ;) Prosiłbym się skupić na tych serwerach, które jeszcze nie miały UF
Community Manager -
Leo, Mizar, Nektar
-
==Webber== napisał(a):
Leo, Mizar, Nektar
patrząc na statystyki uni, te powyżej powinny być połączone w pierwszej kolejności -
Dokladnie Leo Mizar Nekkar
[665] Mniejsze Zło
uni 13: OFF top xx
uni 31: OFF top 10
uni Mizar: ON top 3
-
Niemożliwe - po 20 dniach olewania tematu łaskawa wypowiedź Pana Community Managera, że potrzebuje informacji "na wczoraj" - brawo!
Proponuje połączyć uni Leo, Nekkar i Mizar.. choć to i tak bez znaczenia i okaże się w efekcie końcowym, że jednak się nie udało.
Emerytowany lotnik - 856.607,43%
" I'd rather be hated for who I am, than loved for who I'm not... " -
leo, Mizar, Nekkar z wiadomych powodów mało kto już gra jest po 200-400 ludzi aktywnie grających. A uni Elka i Fornax mogą poczekać w koncu tam i tak szybko sie gra toczy i ludzi jest dużo więcej do grania.
Art pomyśl racjonalnie L M N umierają co raz szybciej co raz więcej graczy na wieczne U odchodzi jest co raz gorzej ;/Nie ma nic ważniejszego na tym świecie niż lojalność i miłość, poza lojalnością i miłością miedzy zbirami -
-
Zawsze musi się znaleźć ktoś kto nie doczyta / nie rozumie prostych zdań
-
- Crion - napisał(a):
Niemożliwe - po 20 dniach olewania tematu łaskawa wypowiedź Pana Community Managera, że potrzebuje
A informacja "na wczoraj" jest jak zwykle. Jestem informowany na końcu i mam mało czasu na decyzję. Jutro zerknę na statystyki L M N i zobaczymy co i jak.
Community Manager -
Art
to ile Elctra i Fornax mają czekac na uf ??Silny posługuje się rękami, mądry umysłem a sprytny kimś innym -
Pół roku jeszcze mogą poczekać Leo Mizar i Nekkar to teraz wyższe dobro
Lukaj lukaj Art w staty tylko się nie przeraź ;/Nie ma nic ważniejszego na tym świecie niż lojalność i miłość, poza lojalnością i miłością miedzy zbirami -
-
==Webber== napisał(a):
Zawsze musi się znaleźć ktoś kto nie doczyta / nie rozumie prostych zdań
Oczywiście że doczytałem ale to nie znaczy że nie mamy doamgać się łączenia (my którzy gramy w tą gre najdluzej, szczególnie ze 1 praktycznie nie miala wyboru przejscia) -
E i F - to calkiem najs ale jak chlopaki potrzebuja szybciej swoje mizary to niech maja , ale o nas nie zapominajcie tez czekamy : )
-
.pl1 napisał(a):
E i F - to calkiem najs ale jak chlopaki potrzebuja szybciej swoje mizary to niech maja , ale o nas nie zapominajcie tez czekamy : )
-
Jest szansa by po wakacjach zainteresować się UF Sirius jak tak to z jakimi serwerami było by to możliwe?
-
lenin napisał(a):
Art
to ile Elctra i Fornax mają czekac na uf ??E
i F - to calkiem najs ale jak chlopaki potrzebuja szybciej swoje mizary
to niech maja , ale o nas nie zapominajcie tez czekamy : )
SirGuardian napisał(a):
Jest szansa by po wakacjach zainteresować się UF Sirius jak tak to z jakimi serwerami było by to możliwe?
Teraz plan:
Jest duża szansa na zorganizowanie masowej przesiadki w zakresie K-O. Chciałbym uzyskać dwa universa docelowe (pierwszym byłoby O, ze względu na zbieżną konfigurację z K, a drugim normalne uni (N), które przejęłoby tych co chcieliby grać 'po staremu'. Wiem, że występują między tymi universami znaczne różnice punktowe, ale nie widzę innego rozwiązania, które byłoby mało skomplikowane.
EDIT: Mogę spróbować dorzucić do tego jeszcze P, wiec N staloby sie exodusem a docelowym byloby P....
Community Manager -
.pl1 napisał(a):
E i F - to calkiem najs ale jak chlopaki potrzebuja szybciej swoje mizary to niech maja , ale o nas nie zapominajcie tez czekamy : ) -
połączcie cały alfabet x1 w jedno uni
na tych mizarach już nikt nie gra, daje jeszcze ogejmowi max dwa lata, zero zainteresowania ze strony GFPost był edytowany 2 razy, ostatnio przez TenZły ().
-
Fornax I Electra stracily zainteresowanie po tym gdy powstalo uni Quantum. Nikt nie pojdzie grac na uni na ktorym jest 30% i 50% zlomu bo wiadomo ze bardziej zachecajacye jest 70% czyli wiekszy zysk z farmienia=szybszy rozwoj. O czym swiadczy liczba graczy na Quantum. WYdaje mi sie ze te 3 powinny zostac scalone
-
Art napisał(a):
Teraz plan:
Jest duża szansa na zorganizowanie masowej przesiadki w zakresie K-O. Chciałbym uzyskać dwa universa docelowe (pierwszym byłoby O, ze względu na zbieżną konfigurację z K, a drugim normalne uni (N), które przejęłoby tych co chcieliby grać 'po staremu'. Wiem, że występują między tymi universami znaczne różnice punktowe, ale nie widzę innego rozwiązania, które byłoby mało skomplikowane.
To w takiej sytuacji było by tylko K->O czy byłaby możliwość wybrania innego universum (dla graczy z K)? -
u nas speed był możliwy max 4 a u niemców x5 otworzyli z 70% z flot... i jak to jest?
poza tym u nas jak na takie parametry obecnie jest 4-5k gracza, bardzo mało
edit
pochwale jeszcze tą prędkość wzrastającą
1x na pierwszy tydzień = mogę spokojnie rozwinąć konto i przespać noc, sądzę, że tak powinno być też przy następnych uniach
co do acsa, może można by włączyć za 2-3 miechyPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez TenZły ().
-
mizar,leo,nekkar, ewentualnie pegasus gdyby ludzie z niego sie na to zgodzili.
i było by pięknie
edit:
Wektorus zadał pytanie, na które i dla mnie nie ma jasnej odpowiedz czy K-O bedą miały swoje podwórko czy będą mogły być razem z universami zwykłymi.freelove / Black Igor = turbo multi konto
ZŁOMIARZ z ZAWODU
U24
U64
GEMINI
MIZAR
NEKKAR
ponad 200 ST
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez freelove ().
-
Jestem za tym aby do 3 uni czyli L, N I M dołączył jeszcze Pegasus, gram na tym ostatnim serwerze i z chęcią bym popykał z graczami z tamtych uni
Pozdro Free -
Bigot napisał(a):
U 67,68,u1 w jedno uniwersum -
yoda uwierz mi ze tez chcialbym z wami zagrac na quantum i rowniez chcialbym zebyscie przyszli do nas na quantum , a jeszcze pozniej takie draco q polaczone do forka i elki:)
edit:
a juz wogole optymalnie to zeby spidowe z innych krajow polaczyc w jedno
tyle flot
tyle celi , tyle durni do nawrocenia
nic tylko laczycPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez .pl1 ().
-
.pl1 napisał(a):
yoda uwierz mi ze tez chcialbym z wami zagrac na quantum i rowniez chcialbym zebyscie przyszli do nas na quantum , a jeszcze pozniej takie draco q polaczone do forka i elki:)
edit:
a juz wogole optymalnie to zeby spidowe z innych krajow polaczyc w jedno
tyle flot
tyle celi , tyle durni do nawrocenia
nic tylko laczyc -
takie sławy w wipach siedzą, zastanówcie się dwa razy
całe draco by chciało, żeby im ktoś te flotki zdjął co stoją po godzince nie pilnowane...
ale do forka/elki to daleka droga
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 10
10 gości